reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kolejna w krzakach płytki lutuje...marzenixx-jak tam slonce w Koszalkowie??? O ktorej dasz znac jak zolnierzyki??? trzymam mooocno kciuki!!!!
A siedze w krzaczorkach bo odeszłam na chwilkę od lutowania , żeby obiadek zrobić mężowi i zajrzałam co u was słychowac...... a zdenerwowana jestem jakoś, stresuje się tymi wynikami:zawstydzona/y:
Dam znać koło 20-stej wieczorkiem myślę, może wczesniej, zobaczę jak wrócę:tak:
A w Koszałkowie jest pochmorno , nie wiem kto zabrał moje słońce i humor....:dry:

reklama
Jesu nacytowałam se w cholere i ciut ciut i wszystko mi szlak jasny trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Dla tego
KROPKA dawaj tu mi zaraz foty całej swej osoby w sukni ślubnej i z hełmem na głowie bo normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
ZAJEC nie marudź i sie nie nerwuj.M juz raz dobrze wybrał to i teraz bedzie ok :-D
KINGUŚ kciuki za usg juz zaciskam
SANDRA -GRATULACJE pipko grochowa

A teraz ide zjesć i oglądne do końca JUNO na CANAL +

Ostatnia edycja:
sandrahaha
ja wiedzialam i bylam pewna ze to fasolka
Nawt nie wiesz jak sie ciesze przezywam to tak jak ja sie dowiedzialam o fasolce no to teraz musisz zadzwonic do szpitala i im o tym powiedziec:-)
Pogratuluj mezusiowi;-)

No i ta czerwień będzie pasowała do ewentualnej @:-D

Tylko muszę dokupić do niej bolerko albo szal, eleganckie czarne czółenka może takie z wyciętym palcem i kilka par pończoch/rajstop:-D

jesu ale mnie boli ta głowa a chciałam sobie zasłonki w pokoju upiac jakos inaczej ale nie mam koncepcji zadnej moze mi cos podpowiecie

reklama
Badaicka...nie jem juz przeciez...w szlafroku teraz stoje...i depilacje robie...tylko przecholowalam przy 2im podejsciu z woskiem w mikrofali i teraz czekam az mi troche wystygnie zeby se tego i owego nie poparzyc...
ide popoludniu do lekarza, bede dupsko pewnie wypinac to musze porzadek zrobic ponizej pasa:zawstydzona/y:

Do góry