reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciłam :tak:

Niuńka zaczyna ćwiczenia za tydzień. Neurolog powiedziała, że jest tylko trochę napięta, więc mam się nie przejmować specjalnie :tak: Wszystkie odruchy ok :tak:

W końcu nie poszłam do przychodni jej zwarzyć, ale juz padam na pysk.

D fryzjera spóźniłam się dwie godziny :wściekła/y: bo mi sie coś pomerdało :baffled:

A wyglądam teraz tak :-p Nie jest to coś nadzwyczajnego, ale przynajmniej nie jak straszydło :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
myszunia hej , ale miałas swietne wakacje, ale zazdroszcze. niestety niemam cie w nk wiec niezobacze zdjec

Hej laseczki!

Ja dzisiaj maraton po mieście z Julem zrobiłam:szok:,byłam u kosmetyczki na regulacji brwi i wąsiku,w Taniej Prasie kupiłam Olkowi gazetkę Pszczółka Maja,w 2 Pelikanach, Rossmannie,w 3 ciuchlandach,Pepco,u mojego chrzestnego w sklepie i na rynku,w Tesco,na knyszy i w Galerii Rzeczy ładnych:tak:.Kurczę niby kryzys z głupie skarpetki dla dzieci kosztują więcej niż dla dorosłych:szok::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.Na szmatkach trafiłam na dzień 50%:tak: to wzięłam sobie 2 bluzki,dla Olka 1 skarpetki a dla Jula 3 pary i 2 pary rajstop na jesień i zapłaciłam 6zł:szok::tak::tak::tak:.
Nogi mi wiadomo skąd wyłażą:sorry2::tak: a mam jeszcze w planach do cioci na morele iść:-p.Julu wcale nie spał:no:,choć przymierzał się 2 razy:wściekła/y::wściekła/y:.
a to zeczywiscie polatałas

Niuńka zaczyna ćwiczenia za tydzień. Neurolog powiedziała, że jest tylko trochę napięta, więc mam się nie przejmować specjalnie :tak: Wszystkie odruchy ok :tak:

D fryzjera spóźniłam się dwie godziny :wściekła/y: bo mi sie coś pomerdało :baffled:

A wyglądam teraz tak :-p Nie jest to coś nadzwyczajnego, ale przynajmniej nie jak straszydło :sorry2:
to dobrze ze nic groźnego. fryzurka ok ja tez bym chciała tak sie ściąć ale mam za dużo włosów i podobno nie pasuje mi tak. A z twarzy to tak jak bym Cię znała skoś ale może mi się wydaje

Witajcie dziewczynki!

Melduję, że wróciłam z wojaży. :tak: Mieszkanie z grubsza ogarnęłam, wyprałam 2 pralki i więcej już nie dam rady, bo nie mam gdzie wieszać :no:, Piotruś udał się na drzemkę, więc uznałam, że mam wreszcie chwilę na BB. :-D

Zdjęć trochę wrzuciłam na NK, to sobie oglądnijcie. :tak: Później jak będę miała chwilę to spróbuję jeszcze coś wygrzebać. Ciężko wybierać zdjęcia, bo z samego Paryża mamy ponad 1000, a z Francji w ogóle ponad 2000 no i około 1000 z Pobierowa :szok::szok::szok::szok:
No i tyle wspomnień... Jestem zauroczona Francją. Wbrew powszechnej opinii o francuzach okazało się, że są naprawdę bardzo sympatyczni. Potwierdziło się jedynie to, że kiepsko mówią po angielsku. W Paryżu nie było problemu - większość znała angielski, ale już dalej to było ciężko, chociaż zawsze się znalazł ktoś, kto mówił "a little english" :-D:-D:-D:-D Francuskie jedzenie jest przepyszne - nie żałowałam sobie ani trochę i przez to przybył mi dodatkowy kilogram. :zawstydzona/y:Miasteczka francuskie są przeurocze - mają taki swój specyficzny klimat, a przede wszystkim są bardzo czyste i zadbane. :tak: No i Paryż... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Zakochałam się w tym mieście. Jest naprawdę wspaniały. Nie mieliśmy wprawdzie dużo czasu, ale wszystkie te najsłynniejsze miejsca zdążyliśmy zobaczyć. Trudno powiedzieć co zrobiło na mnie największe wrażenie, bo za dużo tego było :sorry2: Najmniej podobał mi się wjazd na wieżę Eiffela - najpierw musieliśmy ponad 2 godziny stać w kolejce, żeby kupić bilety, a kiedy już byliśmy na górze to było tam tyle ludzi, że wszyscy tłoczyli się jak sardynki w puszce i to wcale nie było fajne :baffled: Za to bardzo fajnie płynęło się stateczkiem po Sekwanie :tak:
no kochanaaaaaaaaaa to super ze wycieczka sie udala...
ciesze sie a zarazem zazdroszcze tego pobytu :cool2::cool2::cool2:
Czuję się duuuuużo lepiej. Bałam się, że w tej Francji fasolka mi żyć nie da, ale na szczęście postanowiła być dobra dla mamusi i odpuściła :-D:-D:-D
no i super ze czujesz sie o wiele lepiej a jak brzusio ???
nie bardzi teraz mam ochote czytac, nadrabiac i cos pisac,
weszłam tylko do rowa bo humor do dupy mam....
a co sie stalo...
mam nasze zdjecie na nk to se lookniej humor Ci sie poprawi :-D:-D:-D

fajnie ze neuroloog powiedziala ze to nic powaznego
no i mamuska elegancja francja normlanie wygladasz slicznie :tak::tak::tak:

wyglądasz bardzo ładnie i super że z malutką ok,i nie przejmuj sie te cwiczenia szybko dadzą efekty i będzie git :tak::tak::tak::tak:

i ja jestem:-)

co Was tak mało znowu????/

bylismy sobie na zakupach w Magnolii i tesco.pochodzilismy,kupiłam pampersy na basen dla Oliwki bo w tym tyg chcemy sie wybrac do Aquparku :tak::tak::tak::tak:

a na koniec odwiedzilismy kfc-ale sie najadłam :-D:-D:-D:-D:-D Oliwka wsunęła frytki :-)

a jutro mamy w planach wycieczke do zoo,oby pogoda była ładna,zapowiadają ciepło i bez deszczu oby ta prognoza sie sprawdziła :tak::tak::tak::tak:

no to jestem zaszczycona hihi :-D:-D:-D:-D:-D
juz zaakceptowalam :tak::tak::tak::tak::tak:
bylismy sobie na zakupach w Magnolii i tesco.pochodzilismy,kupiłam pampersy na basen dla Oliwki bo w tym tyg chcemy sie wybrac do Aquparku :tak::tak::tak::tak:

a jutro mamy w planach wycieczke do zoo,oby pogoda była ładna,zapowiadają ciepło i bez deszczu oby ta prognoza sie sprawdziła :tak::tak::tak::tak:
no to sie nawypadacie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry