reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wiecie co dziewczyny troche sie zmartwiłam:-(,w ciazy upławy muszą byc białe,a ja mam tak lekko zółte,ale tylko rano juz pózniej jest ok.Moze to tak przez noc,niewiem:no:Mam nadzieje ze jest wszystko ok,bo bym chciałą to malenstwo i mój M tez bardzo.

madzia nie martw się ja także mam lekko żóltawe czasami:tak:jak będą u ciebie mocno żółte nawet pomarańczowe wtedy to nie jeste dobrze ale jak tak na jasno żółte i nie swędzi to jest ok i tym bardziej że masz także białe co główka do góry i leżeć sobie dużo odpoczywaj:tak:

reklama
madzia nie martw się ja także mam lekko żóltawe czasami:tak:jak będą u ciebie mocno żółte nawet pomarańczowe wtedy to nie jeste dobrze ale jak tak na jasno żółte i nie swędzi to jest ok i tym bardziej że masz także białe co główka do góry i leżeć sobie dużo odpoczywaj:tak:

ja odpoczywam całymi dniami nic nie robie,duzo spie,mam nadzieje ze te dni szybko zlecą i pójde do lekarza

Ilość ejakulatu - 3ml
Lepkość - prawidłowa
Barwa - mi-biała
pH -7,6
Liczba plemników w 1 ml - 95mln -norma>20mln
Liczba plemników w ejakulacie - 285mln

A tego nie bardzo rozumiem :
Ruch plemników:
Prawidłowy Typ A: po 60min - 20 %, norma > 25 % typ A
Zwolniony Typ B: po 60 min - 30 %, Norma >50% typ A+B
Drgający Typ C : Po 60 min.- 20%
Nieruchome Typ D :po 60 min. - 30 %

Niedojrzałe ( z pozostałościa cytoplazmy) - 5 %
Zwyrodniałe (patologiczne zmiany, główki, wstawki i witki ) 78 % - Norma > 84 %
ROZPOZNANIE - NORMOSPERMIA

Witam!
Badaicka czekam na dobre wieści...kiedy powtarzasz test?
Animaux65.gif
Martynko sama nie wiem :baffled:
nie czuje sie ani ciążowo ani @
mam tez mega nerwy na wszystko i wszystkich.
W dodatku we wrześniu kończy mi się umowa i juz czas żeby zdecydowac sie na jakis abonament i nowy telefon by sie przydał a tu w Erze nie ma nic co by mnie interesowało :baffled::wściekła/y::angry:
Mysle nad ta betka w czwartek-wynik miałabym w piątek

Ilość ejakulatu - 3ml
Lepkość - prawidłowa
Barwa - mi-biała
pH -7,6

Ruch plemników:

dobre ma wyniki,tez ich nie bardzo rozumiem,ale na moje oko są dobre,mój mniał podobne:-)

Martynko sama nie wiem :baffled:
nie czuje sie ani ciążowo ani @
mam tez mega nerwy na wszystko i wszystkich.
W dodatku we wrześniu kończy mi się umowa i juz czas żeby zdecydowac sie na jakis abonament i nowy telefon by sie przydał a tu w Erze nie ma nic co by mnie interesowało :baffled::wściekła/y::angry:
Mysle nad ta betka w czwartek-wynik miałabym w piątek

A moze masz juz fasolinke,czasem nic sie nie czuje na początku,fajowo by było:tak:.Ja tez zmieniam ale w pazdzierniku i tez jestem w erze i nie ma nic interesującego,bo patrzałam w internecie

Ilość ejakulatu - 3ml
Lepkość - prawidłowa
Barwa - mi-biała
pH -7,6

Ruch plemników:

Marzenko ja sie na tych wynikach nie znam.Musisz poczekac kochana az specjalistki sie pojawia i Ci je przetłumacza z polskiego na nasze :-D

reklama
Ja z M jesteśmy w Orange i jesteśmy zadowoleni:tak:M ma na karte a ja na abonament;-)
BADAICKA ja czuje fasolke co rób betke :tak:

No ja tez juz czuje:tak:

Marzenko ja sie na tych wynikach nie znam.Musisz poczekac kochana az specjalistki sie pojawia i Ci je przetłumacza z polskiego na nasze :-D

To jest racja,czasem mają nabzdurane ze nie wiadomo o co w nich chodzi:-D

Do góry