Witam się wieczorkiem :-)
Dotarłam wreszcie do komputera, bo teściowa wyciągnęła mnie dzisiaj na pokaz garnków... Boszzzz... Kiedyś tam zadzwonili do niej z jakąś ankietą i później znów, że wygrała wyjazd do hotelu w górach z bazą SPA. No, ale oczywiście zaprosili na spotkanie i jak się można było spodziewać - pokaz garów... Czek hotelowy odebrany, ale oczywiście jeszcze nikt nigdy nikomu nic nie dał za darmo więc hak jest i tak naprawdę ten wyjazd kosztuje 840 zł. Tak więc, co sobie popatrzyłam na roboty kuchenne to moje

;-);-);-)
kiedy Asiu mialas slub???
My ślubowaliśmy 29.08.2008 :-) Ja wybierając bukiet z katalogu wybrałam ogólny wzór, a kolory babka sama dobrała do makijażu :-)
jesu ale mnie boli ta głowa a chciałam sobie zasłonki w pokoju upiac jakos inaczej ale nie mam koncepcji zadnej moze mi cos podpowiecie
Ja staram się zawsze upinać firankę na firance. Biała na całe okno, najlepiej ze wstawkami i do tego w odpowiednim kolorze na karniszu coś mudzę.
Witam Was słoneczka zaraz sobie wszystko poczytam ....:-):-):-) a mam tego troszkę

kochane znacie jakąś dobrą sprawdzoną dietkę????
Ostatnio przymierzałam się do diety south beach. Zapowiadała się całkiem zachęcająco, bo nie trzeba się głodzić ani nic tylko, że ja nie mogę żyć bez niektórych składników i zrezygnowałam

Generalnie chodzi o to, że można jeść praktycznie tyle ile się chce, ale nie wszystkie produkty.
dziewczynki ładna sobie spódniczkę zakupiłam
Śliczna! Uwielbiam takie fasony :-)
Ok juz po...uffff
Kingus - nie poparzylam sie ale...zbiłam lustro

...takie robilam wygibasy....

...no ale jestem za to gladziutka jak niemowle:-)
ok dziewczyny-uciekam suszyc wloski i do lekarza...wpadne wieczorem lub jutro rano i napisze co i jak.
Trzymam kciuki za wizytę.
Już napisałam, skasowałam a M nie wie bo śpi
I bardzo dobrze zrobiłaś! Lafirydom mowimy NIE!!

Dziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !
Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......
To super, że wyniki są dobre. Zobaczysz kochana, że będzie tak, jak powiedział pan doktor. Trzymam mocno kciuki :-)
Wiecie co dziewczyny troche sie zmartwiłam:-(,w ciazy upławy muszą byc białe,a ja mam tak lekko zółte,ale tylko rano juz pózniej jest ok.Moze to tak przez noc,niewiem

Mam nadzieje ze jest wszystko ok,bo bym chciałą to malenstwo i mój M tez bardzo.
Spokojnie Madziu. Jeszcze troszkę i będziesz w Polsce a wtedy pójdziesz do lekarza i on Ci wszystko wyjaśni. Nie denerwuj się na zapas, bo nerwy nie służą fasolce.
No własnie nie wiem czy wydawać kolejne pieniądze na test czy od razu iść do laboratorium w czwartek 

Może lepiej idź Kochana od razu na betkę. Będziesz już wszystko wiedziała na 100%.
Mam pytanie. Aż mi głupio pytać

To jest 4 cykl jak staram się obserwować mój organizm. Co prawda nie mierzę temperatury, bo jakoś nie mogę się zmobilizować a i śpioch ze mnie straszny i w ogóle. Próbuję obserwować śluz, ale kurcze, co cykl to jest inaczej. W zeszłym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego. Był jakiś taki, ale tylko przez jeden dzień i w zasadzie tylko przed południem... Próbowaliśmy w tamtym czasie, ale jak widać się nie udało. Czy to, że nie ma śluzu płodnego oznacza, że jest cykl bezowulacyjny? Teraz natomiast wczoraj skończyła mi się @ a dzisiaj śluz jest taki właśnie rozciągliwy i przejrzysty... Przepraszam, za dosłowność ;-) Czy to w ogóle jest możliwe, żeby tak było? Wszystko mi się rozregulowało. I tak miałam cykle nieregularne bo między 33 a 37 dni, a ostatni 25... Wiem, że w necie jest mnóstwo informacji na ten temat, ale wszędzie praktycznie książkowe przykłady cykli podają, a Wy macie wiedzę o niebo większą niż opracowania w internecie :-)