reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

:-)
i jak zgodziłas sie?

Marzenko a ten pan Cie badał,robił usg czy coś?
Tzn. narazie mi to zaproponował, bo troszkę z nim pogadałam, tzn ja właściwie gadałam hehe:-D bo pytam skoro wszystko jest dobrze to czemu nie ma ciąży?? Oczywiscie powiedzial ze 7 miesiecy to nie tak duzo i takie tam i zaproponował ten test zeby sprawdzic czy plemniczki w moim sluzie się dobrze zachowuja
Zrobię sobie ten test, jak będę akurat około owulacji przy okazji zalicze monitoring i wszystko:-D
A dzis mnie nie badał tylko pogadalismy.

reklama

Tzn. narazie mi to zaproponował, bo troszkę z nim pogadałam, tzn ja właściwie gadałam hehe:-D bo pytam skoro wszystko jest dobrze to czemu nie ma ciąży?? Oczywiscie powiedzial ze 7 miesiecy to nie tak duzo i takie tam i zaproponował ten test zeby sprawdzic czy plemniczki w moim sluzie się dobrze zachowuja
Zrobię sobie ten test, jak będę akurat około owulacji przy okazji zalicze monitoring i wszystko:-D
Acha czyli nic nie zdażysz juz zrobic bo na nastepnej wizycie to bedziesz juz miała usg czy z fasolka wsio dobrze :-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-)

A to są dobre badania,mój mi takie badania nie proponował,ale warto robic:tak:

Hihihi , nie mam juz tych emotikonków a bym ci buziaka wyslala ,:***
Fajnie by było, ale złapał mnie dzis ból jak na @ podczas zakupów.... czuje ze jutro przylezie.....
No Ty znasz swój organizm najlepiej ale ja bym sie bardzo cieszyła gdyby to jednak była TAKA niespodzianka :tak:ale powiedz mi czy jak @ sie nie pojawi to robisz znowu testa?czy pójdziesz odrazu do laboratorium na bete? a jesli tak to kiedy co i jak? :-D:-D:-D

No Ty znasz swój organizm najlepiej ale ja bym sie bardzo cieszyła gdyby to jednak była TAKA niespodzianka :tak:ale powiedz mi czy jak @ sie nie pojawi to robisz znowu testa?czy pójdziesz odrazu do laboratorium na bete? a jesli tak to kiedy co i jak? :-D:-D:-D
Kochanie, jeśli jakims cudem @ nie przyjdzie a tempka nie spadnie to robie test, ew. pozniej betke , a jak tempka spadnie to czekam na @ poprostu, ale to nic slonce , teraz po wynikach nasienia, jestem tak bojowo nastawiona, że nastepny miesiąc jest mój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

No własnie,a tak wogóle jak sie czujesz mamuśko;-)
A dobrze:tak:Dziękuję:tak::-) czasem mnie mdli ale to oznaka, że mały głodny bo jak zjem to przechodzi:tak::-D Jedzenie nie jest łatwe bo ja to bym mogła nie jeśc, nie mam apetytu. Ale jak mnie mdłości biora czy zaburczy w brzuchu to zaraz na sile kanapke zjadam:tak:
A jak tam u Ciebie?
Ja zmykam spac bo rano do pracki:tak:
Poczytam was jutro, buziaki:tak::-)

[
A dobrze:tak:Dziękuję:tak::-) czasem mnie mdli ale to oznaka, że mały głodny bo jak zjem to przechodzi:tak::-D Jedzenie nie jest łatwe bo ja to bym mogła nie jeśc, nie mam apetytu. Ale jak mnie mdłości biora czy zaburczy w brzuchu to zaraz na sile kanapke zjadam:tak:

A jak tam u Ciebie?
Ja zmykam spac bo rano do pracki:tak:
Poczytam was jutro, buziaki:tak::-)

A mnie tez bardzo duzo mdli przechodzi jak cos zjem,ale czasem wcale nie moge jesc,a trzeba,bo mi napina,jestem strasznie senna.Tak wogóle to na piersiach mam takie niebieskie zyłki,fajno to wygląda jak mapa:-DTo idzkaj lulac i uwazaj na siebie.buziaki:-)

reklama
Witam się wieczorkiem :-)
Dotarłam wreszcie do komputera, bo teściowa wyciągnęła mnie dzisiaj na pokaz garnków... Boszzzz... Kiedyś tam zadzwonili do niej z jakąś ankietą i później znów, że wygrała wyjazd do hotelu w górach z bazą SPA. No, ale oczywiście zaprosili na spotkanie i jak się można było spodziewać - pokaz garów... Czek hotelowy odebrany, ale oczywiście jeszcze nikt nigdy nikomu nic nie dał za darmo więc hak jest i tak naprawdę ten wyjazd kosztuje 840 zł. Tak więc, co sobie popatrzyłam na roboty kuchenne to moje :-D:-D:-D;-);-);-)

kiedy Asiu mialas slub???
My ślubowaliśmy 29.08.2008 :-) Ja wybierając bukiet z katalogu wybrałam ogólny wzór, a kolory babka sama dobrała do makijażu :-)

jesu ale mnie boli ta głowa a chciałam sobie zasłonki w pokoju upiac jakos inaczej ale nie mam koncepcji zadnej moze mi cos podpowiecie
Ja staram się zawsze upinać firankę na firance. Biała na całe okno, najlepiej ze wstawkami i do tego w odpowiednim kolorze na karniszu coś mudzę.

Witam Was słoneczka zaraz sobie wszystko poczytam ....:-):-):-) a mam tego troszkę :-D kochane znacie jakąś dobrą sprawdzoną dietkę????
Ostatnio przymierzałam się do diety south beach. Zapowiadała się całkiem zachęcająco, bo nie trzeba się głodzić ani nic tylko, że ja nie mogę żyć bez niektórych składników i zrezygnowałam :-D Generalnie chodzi o to, że można jeść praktycznie tyle ile się chce, ale nie wszystkie produkty.

dziewczynki ładna sobie spódniczkę zakupiłam
Śliczna! Uwielbiam takie fasony :-)

Ok juz po...uffff
Kingus - nie poparzylam sie ale...zbiłam lustro:wściekła/y:...takie robilam wygibasy....:-p:zawstydzona/y::-p...no ale jestem za to gladziutka jak niemowle:-)

ok dziewczyny-uciekam suszyc wloski i do lekarza...wpadne wieczorem lub jutro rano i napisze co i jak.
Trzymam kciuki za wizytę.

Już napisałam, skasowałam a M nie wie bo śpi
I bardzo dobrze zrobiłaś! Lafirydom mowimy NIE!! :-D:-D:-D

Dziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !:-D

Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......
To super, że wyniki są dobre. Zobaczysz kochana, że będzie tak, jak powiedział pan doktor. Trzymam mocno kciuki :-)

Wiecie co dziewczyny troche sie zmartwiłam:-(,w ciazy upławy muszą byc białe,a ja mam tak lekko zółte,ale tylko rano juz pózniej jest ok.Moze to tak przez noc,niewiem:no:Mam nadzieje ze jest wszystko ok,bo bym chciałą to malenstwo i mój M tez bardzo.
Spokojnie Madziu. Jeszcze troszkę i będziesz w Polsce a wtedy pójdziesz do lekarza i on Ci wszystko wyjaśni. Nie denerwuj się na zapas, bo nerwy nie służą fasolce.

No własnie nie wiem czy wydawać kolejne pieniądze na test czy od razu iść do laboratorium w czwartek :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Może lepiej idź Kochana od razu na betkę. Będziesz już wszystko wiedziała na 100%.

Mam pytanie. Aż mi głupio pytać :zawstydzona/y: To jest 4 cykl jak staram się obserwować mój organizm. Co prawda nie mierzę temperatury, bo jakoś nie mogę się zmobilizować a i śpioch ze mnie straszny i w ogóle. Próbuję obserwować śluz, ale kurcze, co cykl to jest inaczej. W zeszłym cyklu w ogóle nie zauważyłam płodnego. Był jakiś taki, ale tylko przez jeden dzień i w zasadzie tylko przed południem... Próbowaliśmy w tamtym czasie, ale jak widać się nie udało. Czy to, że nie ma śluzu płodnego oznacza, że jest cykl bezowulacyjny? Teraz natomiast wczoraj skończyła mi się @ a dzisiaj śluz jest taki właśnie rozciągliwy i przejrzysty... Przepraszam, za dosłowność ;-) Czy to w ogóle jest możliwe, żeby tak było? Wszystko mi się rozregulowało. I tak miałam cykle nieregularne bo między 33 a 37 dni, a ostatni 25... Wiem, że w necie jest mnóstwo informacji na ten temat, ale wszędzie praktycznie książkowe przykłady cykli podają, a Wy macie wiedzę o niebo większą niż opracowania w internecie :-)

Do góry