reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Demon31.gif
Feu20.gif

Już napisałam, skasowałam a M nie wie bo śpi

reklama
A ja mam w domu chorego.
Mój piesio ma przewlekłe zapalenie ucha, byliśmy wczoraj u doktora i chodzimy na zastrzyki i jutro ostatnie (mam nadzieje) zastrzyki. Jest po nich taki otumaniony i śpiący a codziennie, trzy razy na dobę muszę mu czyścic i zakraplać uszko. Biedaczek:-( Ale wczoraj za to mieliśmy z niego kupę śmiechu bo na początek dostał głupiego jasia, żeby był spokojny przy pierwszym przeglądzie ucha i trzymało go do wieczora, miał oczy cpuna i się zataczał:-D

Dziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !:-D

Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......

Wiecie co dziewczyny troche sie zmartwiłam:-(,w ciazy upławy muszą byc białe,a ja mam tak lekko zółte,ale tylko rano juz pózniej jest ok.Moze to tak przez noc,niewiem:no:Mam nadzieje ze jest wszystko ok,bo bym chciałą to malenstwo i mój M tez bardzo.

Dziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !:-D

Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......

To super,no to juz niedługo fasolinka.Napisz chciałabym wiedziec:tak:

reklama
Ach ale super bawiliśmy się z synkiem na dworzu i ze szczeniaczkami:-Da jeden to normalnie non stop za nami chodził i merdał ogonkiem:-Dchcemy sobie możliwe zostawić dwa a jak nie to i tak na bank 1 i mamy już wybranego tego co najbardziej się z nami bawił synek wniebowzięte a reszte oddamy:tak:7 sierpnia skończą miesiąc:-)

Patrysia, Madzia, Agniesiak...buziaki!!!

!!!!

dziękuje równiez buziak dla ciebie:-)

Loree ja mysle ze 11tc to juz w sam raz na USG przez powłoki brzuszne..wszystko zalezy od tego jakiej jakosci gin ma sprzet

ja miałam 11 tc usg przez brzuszek i jak widziałyście fotke bardzo ładnie było widać:tak:

ja tez jestem starsza siostra...brrr...najgorsze co moze byc

a ja najmłodsza:-p

kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry