Haszitka
może kiedyś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i bardzo dobrze
no i tak się postępuję...
i prawidłowo :-):-):-) nie jestem w temacie ale nie pozwól żadnej małpie pisać do swego mężulka
a tak chcialam pomoc tylko sie spoznilamKto wie jak to zmienic...cos mi sie zmienilo na monitorze i jestem zlaaaa
Dziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !![]()
Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......
Patrysia, Madzia, Agniesiak...buziaki!!!
!!!!
Loree ja mysle ze 11tc to juz w sam raz na USG przez powłoki brzuszne..wszystko zalezy od tego jakiej jakosci gin ma sprzet
ja tez jestem starsza siostra...brrr...najgorsze co moze byc
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()