reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jeśli moge wtrącić swoje 3 grosze to odradzam jej bukiet cały z jasnych kwiatów jesli ma miec białą czy ecri suknie bo on się zleje z nia.
Ewa miała oprócz białych jeszcze wlasnie te rózowe i ładnie wygladał :tak:

tak wiemy...ona chce kwiaty bialo-rozowe, jest blondynka i bedzie miala biala suknie...wiec bialo-rozowe beda idealne...prawda?

reklama
a co do nieba i wody....-bo zapomnialam wczesniej ... mozesz powiedziec Malej, ze tylko niebo jest niebieskie, a woda ...jest jak lustro...wiec odbija to "co widzi"...a ze widzi niebieskie niebo to jest niebieska...pokaz jej lustro i niech porowna siebie po obu stronach lustra....lub niech przegladnie sie w kaluzy...sama zobaczy, ze rozowa bluzeczka na niej jest tez rozowa w kaluzy...moze to na poczatek wystraczy:confused:
Boshe ale masz pomysły-SUPER ja bym na to nigdy nie wpadła :no::baffled:

tak wiemy...ona chce kwiaty bialo-rozowe, jest blondynka i bedzie miala biala suknie...wiec bialo-rozowe beda idealne...prawda?
No pewnie,ze bedzie pasowało.
Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki i dodatków u Pawła(bordo)
zreszta zobacz

Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki

slicznie wyglądałas Madziu!
ja po swoim weselu mam traume i do dzis jestem niezadowolona...z kwiatów (byly nie takie jak zamawialam tzn.kolor i 2 razy wieksze niz mialy byc:baffled:), z fryzury...wogle...bleeee...jakbym mogla 2i raz to zrobic to byloby wszystko inaczej...tylko pan Młody ten sam;-)

ok zmykam na chwilke

Kropeczko ja juz myślałam o tym co teraz napisałaś. Nawet sobie wymyśliłam,żeby goście przychodząc do nas po porodzie najpierw szli przywitac się z Weronika a później zapytali czy pokaże im swoje rodzeństwo.Żeby czuła że jest ważna. Pomysł z drobnym prezentem jest super! Ale wybiegam w przyszłość!:-)

Uciekam dziewczynki robic obiadek.

Miłego popołudnia!

Kropeczko odezwij się po wizycie! Trzymam kciuki!

Kropeczko ja juz myślałam o tym co teraz napisałaś. Nawet sobie wymyśliłam,żeby goście przychodząc do nas po porodzie najpierw szli przywitac się z Weronika a później zapytali czy pokaże im swoje rodzeństwo.Żeby czuła że jest ważna. Pomysł z drobnym prezentem jest super! Ale wybiegam w przyszłość!:-)

Uciekam dziewczynki robic obiadek.

Miłego popołudnia!

Ja mam własnie taki plan,że jak juz urodze to wszyscy bedą mieli zapowiedziane,ze jak chca przyjść to owszem ale maja miec cos dla Pauli(jakiś drobiazg) i mają ją poprosic o pokazanie dzidziusia :tak:To tak zeby poczuła sie ważną starsza siostrą :happy2:

Wiolus a może jakas fotka?

Ja idę z małą na dwór

Nawet sobie wymyśliłam,żeby goście przychodząc do nas po porodzie najpierw szli przywitac się z Weronika a później zapytali czy pokaże im swoje rodzeństwo.

ok dam znac

Tak Loree-najwazniejsze by mala czula sie wazna, by czula sie potrzeba mlodszemu rodzenstwu, potrzebna Wam przy opiece (nawet najdrobniejsze rzeczy moze robic, jak podanie pieluszki itd...)...poprostu by miala swoja siostrzaną misje i by byla za to chwalona!!!...wtedy nie bedzie zazdrosna ale bedzie dumna, ze jest maluszek i zo ona ma taka wazna role...i ze tak dobrze ją wypelnia.
najgorsze co moze sie zdarzyc, to mowic starszemu dziecku: Ty poczekaj bo jestes starsza, to Ty musisz zrobic to czy to - bo jestes starsza...Ty moglas to zrobic, Ty powinnas zapobiec itd...wtedy strasze dziecko nie lubi bycia "starsza siostra"...ma wrecz tego serdecznie -tak jak i malucha-ma sie go dosc!

mowi wam to strasza siostra...to bylo straaaaaszne

ja tez jestem starsza siostra...brrr...najgorsze co moze byc

no to chyba mnie rozumiesz bez slow Olu...;-)

Wiolus a może jakas fotka?
nawet mnie nie denerwuj...wygladalam bleeee
bukiet mialam szerszy niz ja sama w pasie.....a wlosy 2 tyg przed slubem ufarbowano mi z balejazu zloto-brazowego na niby "jasny barz"...a wyszly ciemne jak pieron...do tego zle mi welon wpieto...za nisko...wogole to wygladalam jakbym byla w kasku:-(((
nie wspominam tego najlepiej i nie lubie tych zdjec...bardzo...

Ostatnia edycja:
jestem już ale wróciłam z takim bólem głowy ze myślałam ze do domu nie dojadę

Mam już dosyć tej delegacji męża...

Od 21 czerwca (1,5 miesiąca) jest w Warszawie-wraca tylko na weekendy i jeszcze cały sierpien ma tak wyglądac , a potem niewiadomo czy znowu nie ruszy jakaś budowa.....
A ja co ? Mam sobie siedziec i sama patrzec jak brzuch mi rośnie ? :wściekła/y::angry:
Dobrze, że chociaż pracuję, bo jakbym miala od rana do wieczora siedzieć w domu to by mnie całkiem trafiło.....
rozumiem Cie kochana ja nie moge wytrzymać jak moj M wychodzi o 6 i wraca o 18 albo i później a co dopiero jakby wracał tylko na weekendy :tak:

Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki i dodatków u Pawła(bordo)
zreszta zobacz
ślicznie wygladałaś kochana a ja miałam z białych róż z zielonymi dodatkami tak mi sie podobał ze mi go szkoda było oddawać :-(

reklama
Do góry