reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Agnes,to na jutro wieczór;-)
,a pozostałe OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA

.My stawiamy poczęstunek a reszta jakieś towarzystwo kombinuje

.
,a pozostałe OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA

.no to dobrze ze jestesHej dziewczyny, jestem
Nadrobiłam zaraz zaczne odpisywać, tylko mi nie uciekajcie, mój nadal nocki, więc nie mam co robić, filmów nie bardzo chce mi sie oglądac bo i tak co 5 min do małej musze latac, a ta wczorajsz nocka, o Boziu, za co???!!!

a co z wczorajsza nocka ??
mala spac nie chciala

Dobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobića tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)
![]()
wygląda smakowicie.
Ja kolacje jadłam dzis w kfc

:-)a co sie dzieje? co z wczorajsza nocką?Hej dziewczyny, jestem
Nadrobiłam zaraz zaczne odpisywać, tylko mi nie uciekajcie, mój nadal nocki, więc nie mam co robić, filmów nie bardzo chce mi sie oglądac bo i tak co 5 min do małej musze latac, a ta wczorajsz nocka, o Boziu, za co???!!!
okAgnes,to na jutro wieczór;-),a pozostałe OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA
.

Marta1981
Rodzyneczka
Miłego zwiedzania,pozdrów Państwa Gucwińskich;-)
.
.luna665
Mama grudniowa 2007
Rzeczywi scie istny maraton, jak Ty się wyrobiłaś, Matko kochana!!!Ja dzisiaj maraton po mieście z Julem zrobiłam,byłam u kosmetyczki na regulacji brwi i wąsiku,w Taniej Prasie kupiłam Olkowi gazetkę Pszczółka Maja,w 2 Pelikanach, Rossmannie,w 3 ciuchlandach,Pepco,u mojego chrzestnego w sklepie i na rynku,w Tesco,na knyszy i w Galerii Rzeczy ładnych
.Kurczę niby kryzys z głupie skarpetki dla dzieci kosztują więcej niż dla dorosłych
.Na szmatkach trafiłam na dzień 50%
to wzięłam sobie 2 bluzki,dla Olka 1 skarpetki a dla Jula 3 pary i 2 pary rajstop na jesień i zapłaciłam 6zł
.
Nogi mi wiadomo skąd wyłażąa mam jeszcze w planach do cioci na morele iść
.Julu wcale nie spał
,choć przymierzał się 2 razy
.
No to dobre rokowania dla małej-całe szczęścieNiuńka zaczyna ćwiczenia za tydzień. Neurolog powiedziała, że jest tylko trochę napięta, więc mam się nie przejmować specjalnieWszystkie odruchy ok
A wyglądam teraz takNie jest to coś nadzwyczajnego, ale przynajmniej nie jak straszydło
![]()
A fryzurka fajniusia
ja po fryzjerze obiecałam Wam fotki zrobić i zrobilam, ale jakies takies w dodatku wyszłam na nich jak szkarada, no ale obiecałam to wrzuce, zaś potem za chwilkę
O mamtko, drogo, ja dziś tak sobie pomyślałm, że może małą brzuszek boli i spać nie może, ale chyba nie, no ale gdyby to mleko było tańsze to bym spróbowała, póki co parzę melisę.Takie zwykle mlekovity o smaku truskawkowym
Przymierzam sie do kupienia Im mleka bebilon comfort dla dzieci z zaparciami i problemami z brzuszkiem ale mala poszka kosztuje 28 zł![]()
jeśłi to było do mnie, to to nie to, pstryknę fotki i wstawię razem z fryzem.A to Twoje ustrojstwo to przypadkiem Oleander?
![]()
Dziś je przesadziłma, jeden mały niestety od razu na wyrzucenie, jednego poprzycinałam i wsadziłam, może mu się uda, kiedyś tak mi sie udało odratować jednego zmarzlaka, zobaczymy
Acha, wysłałam męża po ziemię i odżywkę do palm, a on kupił ziemię zwykłą i odżywkę do paproci-taka malutka różnica

OOOOOOO WŁAŚNIE, a To Ty kochana, pokićkało mi się. Ciągle o tych Twoich żywych kamieniach ( hihi, kamiennych kwiatkach, ale pudło) myśłę, tylko jakoś nie mogę się zebrać i kupić-ech...Szkoda kwiatka, ja też przeżywam jak mi któryś marnieje hehe, zaraz sprawdzam w necie co się może z nim dziać... ;-) Hmmm ja też myślę co mogło się stać z tym twoim...
A o jaki kamienne kwiatki Marty Ci chodzi? O takie co ja Wam ostatnio pokazywałam, co w necie kupiłam? Żywe kamienie?
Widzę, że nie tylko ja tak szaleję z roślinkami![]()
Z przyjemnością, ale już nic nie ma, mała tak opendzlowała i tak się zajadała, że żal było jej nie dawać, wtryniła wszystko mało co sama spróbowałam\luna daj troszeczke tej szyneczki zasmakowac, ja uwielbiam taka domowa
Wszystko co pięne szybko się kończy, a ja musze te zdjęcia jeszcze luknąćNo i jeszcze muszę wspomnieć o tym, że po tym intensywnym tygodniu we Francji naprawdę fajnie wypoczęliśmy w Pobierowie!Baaaaaardzo nam się podobało wylegiwanie na plaży, a Piotruś był tak zachwycony ogromną piaskownicą, że co dzień musieliśmy go siłą z plaży wyciągać
Udało nam się spotkać z Madziuląnataszą i nawet kawkę razem wypić. Fajnie było, tylko szkoda, że tak krótko.![]()
No teraz to i ja zgłodniałamDobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobića tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)
![]()
. Od 14 nic jeszcze nie miałam czasu zjeść, chyba się skuszę, co prawda mniej apetyczni i kolorowo, ale zapchać się muszeZaraz wracam
Błagam
Nie uciekać!!!!
dobranocja dziewczyny odpadam,musze sie wyspać przed jutrzejsza wycieczką do zoo.
dobranoc.:-):-):-):-)
udanego wypadu

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
lunka,wyszliśmy z Julem przed 10-tą z domu a wróciliśmy przed 15-tą,tyle,że w obie strony autobusem a te wszystkie sklepy to na długości 1,5 km ale po bokach porozrzucane,np.:1 Pelikan jest w budynku pod moją kosmetyczką.Jak się da to obrazka wlepię z moją dzisiejszą trasą

Podziel się:
,byłam u kosmetyczki na regulacji brwi i wąsiku,w Taniej Prasie kupiłam Olkowi gazetkę Pszczółka Maja,w 2 Pelikanach, Rossmannie,w 3 ciuchlandach,Pepco,u mojego chrzestnego w sklepie i na rynku,w Tesco,na knyszy i w Galerii Rzeczy ładnych

,choć przymierzał się 2 razy