Jestem pierwsza jak nigdy

Ja od godziny nie śpię, Kuba się kręcił to dałam mu kawałek pićku i śpi dalej

oczywiście M nie wstanie bo grobowym snem śpi
Wczoraj miałam zajrzeć ale zanim Kuba zasnął była 22.30 więc poszłam zjeść kolację i się położyłam bo coś mnie plecaki bolały i bolą nadal

masakra. A i tak bym nie miała jak popisać bo dziadek jak zwykle siedział na kompie

ten to już przegina z tym internetem. Wstanie rano zje i przed komputer, zje obiad obejrzy wiadomości i przed komputer, zje kolację , kąpiel i komputer. Nawet nie ma jak poczty sprawdzić

A ja od tygodnia czekam na wiadomość od mojego fotografa. Mówił że do końca lipca będę mieć zdjęcia a tu cisza. Poczekam jeszcze tydzień i zobaczę, jak się nie odezwie to sama zadzwonię jak znajde numer hehe
Dzisiaj pogoda chyba ładna będzie. Kubek jak zje to jadę na cmentarz bo jutro rocznica śmierci dziadka :-( jak ten czas leci
Wczoraj moja mama miała wspaniały pomysł na obiad, placki po węgiersku. Taki duży placek ziemniaczany i na to się kładzie jakieś mięsko z cebulką, pomidorami, papryką i czymś jeszcze nie pamiętam dokładnie ( jak któraś będzie chciała przepis to poszukam i wpiszę) no i żeśmy się najadły

tak najadły ze przez pół dnia było mi niedobrze i brzuch mnie bolał

wiadomo że jak coś się zje szybko i z apetytem to potem rewoluje się ma

ale do wieczora na szczęście nam przeszło
Ach muszę pochwalić mojego męża (chociaż raz;-)) od trzech dni jak przychodzi z pracy to bierze balsam i mi nóżki smaruje :-):-):-) a ja sobie przy tym zasypiam

i dobrze chociaż to niech mu wychodzi hehe

No idę się jeszcze położyć póki Kubek śpi. O tej godzinie wczoraj to był już po mleku. Obudził się o 5.30

poszłam do wc i jeść mu zrobić, wchodzę do pokoiku a M rolety mi odsłania

no myślałam że go zabiję. Dziecko mi tym samym rozbudził

wygoniłam do z pokoiku, zasłoniłam rolety, dałam małemu jeść i położyłam dalej spać. Spał ze mną do 9.00

dawno ze mną nie spał

to dobrze przynajmniej się nie przyzwyczai
Ach w końcu coś nadrobiłam

późnej zajrzę

miłego południa i smacznego obiadku