reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja chociaż chciałabym jakieś skurcze przepowidające czuć, czy na wizycie usłyszeć, że się mój organizm szykuje ale wizytę mam dopiero w poniedziałek i tak pewnie będę musiała się dopominać badania. Bo na razie to siedzę w domku jak do tej pory. Luz Blues normalnie. Jakbym miała jeszcze 2 miesiące przed sobą a nie 2 tygodnie!

witam się i ja:-) malo spałam ale czuję sie dobrze, jakbym nie była w ciązy:-D:-D
mąż o 4 rano wstawał by zawieźć swoich rodziców na dworzec, dzis wyjechali na 2tyg do Norwegii do męza siostry, mało tego pojechała z nimi druga siostra męża z rodziną, wszyscy wracają 19sierpnia, mało tego w poniedziałek brat męza z rodzinką pojechała na 2 tygodnie do Chorwacji a w tę niedzielę drugi męza brat z rodziną jedzie tez na 2 tygodnie do Turcji!!!!!!!!!! na dowidzenia kazdy mówił czekaj na nas z porodem:szok::szok::szok: chyba ocipieli

witam się i ja:-) malo spałam ale czuję sie dobrze, jakbym nie była w ciązy:-D:-D
mąż o 4 rano wstawał by zawieźć swoich rodziców na dworzec, dzis wyjechali na 2tyg do Norwegii do męza siostry, mało tego pojechała z nimi druga siostra męża z rodziną, wszyscy wracają 19sierpnia, mało tego w poniedziałek brat męza z rodzinką pojechała na 2 tygodnie do Chorwacji a w tę niedzielę drugi męza brat z rodziną jedzie tez na 2 tygodnie do Turcji!!!!!!!!!! na dowidzenia kazdy mówił czekaj na nas z porodem:szok::szok::szok: chyba ocipieli
Ha ha Sempe dobre :-D:-D:-D Uśmiałam się!

witam się środowo ;-)

ja się właśnie wybieram na ktg i jestem bardzo ciekawa czy wykaże jakieś skurcze.
z rana zaobserwowałam, że mi czop zaczyna odchodzić ;-(

aniaso wydaje mi się, że Twój mężuś przeżywa czas zbliżającego się porodu i niestety pewnie wyładowuje się na Tobie, niestety.

Efe ja też mam katar i też mi ciężko oddychać, mam nadzieję, ża nam szybko przejdzie ;-)

sempe ale ile prezentów dostaniesz ze świata, jak wszyscy wrócą ;-)

Kasia, torba spakowana? bo piątek już na dniach ;-)

Oki wzięłam garść leków i idę dalej legnąć, bo już mi się we łbie kręci. Oby tylko szybko przeszło :-( Bo ja zamiast zbierać siły na poród to tracę na walkę z choróbskiem :wściekła/y: Miłego...

Sempe: wapno, wit. C, Rutinoscorbin, magnez i syropek Clemastinum

reklama
Cześć Dziewczyny,

w poniedziałek lekarka nastawiła mnie, że nie mam co liczyć na szybszy poród, bo szyjka strasznie długa. Już się przyzwyczaiłam do tej myśli.
A tu wczorajszy wieczór i noc to jeden wielki skurcz, a rano zaczął mi odchodzić czop. Do tego od rana mam biegunkę - nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy mam się szykować, że coś się zacznie dziać.

Już sama nie wiem, czy chcę już rodzić czy nie... :confused::confused::confused:

Do góry