reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja chociaż chciałabym jakieś skurcze przepowidające czuć, czy na wizycie usłyszeć, że się mój organizm szykuje ale wizytę mam dopiero w poniedziałek i tak pewnie będę musiała się dopominać badania. Bo na razie to siedzę w domku jak do tej pory. Luz Blues normalnie. Jakbym miała jeszcze 2 miesiące przed sobą a nie 2 tygodnie!
witam się i ja:-) malo spałam ale czuję sie dobrze, jakbym nie była w ciązy
mąż o 4 rano wstawał by zawieźć swoich rodziców na dworzec, dzis wyjechali na 2tyg do Norwegii do męza siostry, mało tego pojechała z nimi druga siostra męża z rodziną, wszyscy wracają 19sierpnia, mało tego w poniedziałek brat męza z rodzinką pojechała na 2 tygodnie do Chorwacji a w tę niedzielę drugi męza brat z rodziną jedzie tez na 2 tygodnie do Turcji!!!!!!!!!! na dowidzenia kazdy mówił czekaj na nas z porodem

chyba ocipieli

mąż o 4 rano wstawał by zawieźć swoich rodziców na dworzec, dzis wyjechali na 2tyg do Norwegii do męza siostry, mało tego pojechała z nimi druga siostra męża z rodziną, wszyscy wracają 19sierpnia, mało tego w poniedziałek brat męza z rodzinką pojechała na 2 tygodnie do Chorwacji a w tę niedzielę drugi męza brat z rodziną jedzie tez na 2 tygodnie do Turcji!!!!!!!!!! na dowidzenia kazdy mówił czekaj na nas z porodem

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ha ha Sempe dobrewitam się i ja:-) malo spałam ale czuję sie dobrze, jakbym nie była w ciązy![]()
mąż o 4 rano wstawał by zawieźć swoich rodziców na dworzec, dzis wyjechali na 2tyg do Norwegii do męza siostry, mało tego pojechała z nimi druga siostra męża z rodziną, wszyscy wracają 19sierpnia, mało tego w poniedziałek brat męza z rodzinką pojechała na 2 tygodnie do Chorwacji a w tę niedzielę drugi męza brat z rodziną jedzie tez na 2 tygodnie do Turcji!!!!!!!!!! na dowidzenia kazdy mówił czekaj na nas z porodemchyba ocipieli

witam się środowo ;-)
ja się właśnie wybieram na ktg i jestem bardzo ciekawa czy wykaże jakieś skurcze.
z rana zaobserwowałam, że mi czop zaczyna odchodzić ;-(
aniaso wydaje mi się, że Twój mężuś przeżywa czas zbliżającego się porodu i niestety pewnie wyładowuje się na Tobie, niestety.
Efe ja też mam katar i też mi ciężko oddychać, mam nadzieję, ża nam szybko przejdzie ;-)
sempe ale ile prezentów dostaniesz ze świata, jak wszyscy wrócą ;-)
Kasia, torba spakowana? bo piątek już na dniach ;-)
ja się właśnie wybieram na ktg i jestem bardzo ciekawa czy wykaże jakieś skurcze.
z rana zaobserwowałam, że mi czop zaczyna odchodzić ;-(
aniaso wydaje mi się, że Twój mężuś przeżywa czas zbliżającego się porodu i niestety pewnie wyładowuje się na Tobie, niestety.
Efe ja też mam katar i też mi ciężko oddychać, mam nadzieję, ża nam szybko przejdzie ;-)
sempe ale ile prezentów dostaniesz ze świata, jak wszyscy wrócą ;-)
Kasia, torba spakowana? bo piątek już na dniach ;-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oj Anitek oby oby... bo ja sobie nie wyobrażam innej opcji.
ja jak do piatku nic sie nie bedzie działo to chce sie jeszcze do kina wybrać,bo potem bedzie cieżko to mi wczoraj mąż obiecał na poprawe humoru,jak mu pół wieczorka przepłakałam
Piwonia polecam na odreagowanie Moja wielka grecka wycieczka

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oki wzięłam garść leków i idę dalej legnąć, bo już mi się we łbie kręci. Oby tylko szybko przeszło :-( Bo ja zamiast zbierać siły na poród to tracę na walkę z choróbskiem
Miłego...
Sempe: wapno, wit. C, Rutinoscorbin, magnez i syropek Clemastinum

Sempe: wapno, wit. C, Rutinoscorbin, magnez i syropek Clemastinum
reklama
Cześć Dziewczyny,
w poniedziałek lekarka nastawiła mnie, że nie mam co liczyć na szybszy poród, bo szyjka strasznie długa. Już się przyzwyczaiłam do tej myśli.
A tu wczorajszy wieczór i noc to jeden wielki skurcz, a rano zaczął mi odchodzić czop. Do tego od rana mam biegunkę - nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy mam się szykować, że coś się zacznie dziać.
Już sama nie wiem, czy chcę już rodzić czy nie...

w poniedziałek lekarka nastawiła mnie, że nie mam co liczyć na szybszy poród, bo szyjka strasznie długa. Już się przyzwyczaiłam do tej myśli.
A tu wczorajszy wieczór i noc to jeden wielki skurcz, a rano zaczął mi odchodzić czop. Do tego od rana mam biegunkę - nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy mam się szykować, że coś się zacznie dziać.
Już sama nie wiem, czy chcę już rodzić czy nie...

Podziel się: