w.kropeczka
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Uciekam do pracy.
Dzien dobry!
tylko pamietaj...bez zadnych jaj-na spokojnie w tej pracy prosze!!! i jak nie ma Zajaczka to chyba ja mam Cie pilnowac-a wiec-czy sniadanko zjedzone????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry!
Uciekam do pracy.
PSEPRASAM KRPUNIU ALE TOTALNIE NIE BYLO NA TO CZASU KOMPUTER ZOSTAL ZAFOLIOWANY!![]()
Dzien dobry!
tylko pamietaj...bez zadnych jaj-na spokojnie w tej pracy prosze!!! i jak nie ma Zajaczka to chyba ja mam Cie pilnowac-a wiec-czy sniadanko zjedzone????
Heloł Przyszła Mamuśka!:-)Loree heloł Mamuśka
a ja byłam pewna ze jednak sie udało i będziesz mamuśką po raz drugi no coz tak jak mowisz nowy cykl nowa nadziejaDzień dobry.
Wiedzialam,ze tak bedzie :-( jednak strajk mojego M w 18 i 19 dniu cyklu spowodował,ze @ własnie przed chwilka przylazła :-(
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.
Eve Kochanie nie poddawaj sie zobaczysz że spełni sie twoje marzenie o fasolceCześć Babeczki BB ;-)
witam sie zmeczona i smutna jak nie wiem Badaicka dolanczam sie do dolka!!! mozemy kopac razem .........
wczoraj przed snem (ok 24ej) znowu zaczelam plamic baaardzo ciemno brunatna krw... :--( i dzisiaj rano tez
ja juz sie poddaje! :-(
Dzien dobry!
Nektarynko-dzien dobry:-)))
OlaPM...witaj!
bry bry laseczki zapomnialam sie przywitacKamilka) Wiolcia
) heloł kobiety!
no kochana co tak zadko rozkladasz nogi.. ja jakbym policzyla ile juz w tym roku rozlozylam nogi to by starczylo na kilka kobiet.. moze czas zmienic gina? bo widze ze po macoszemu sie z Tobą obchodzi..usg mialam ostatni raz robione z ... gmm..2 lata temujak bylam ostatnio po zielone swiatelko to mi wymacala dominujacego pecherzyka i wsio
tylko zareagowala na to ze fl tylko 11 d ale nic z tym nie zrobila
teraz sie umawiam i chce duphaston i nie wyjde bez recepty!
![]()