reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Babeczki BB ;-)
witam sie zmeczona i smutna jak nie wiem Badaicka dolanczam sie do dolka!!! mozemy kopac razem .........:dry:
wczoraj przed snem (ok 24ej) znowu zaczelam plamic baaardzo ciemno brunatna krw... :-:)-( i dzisiaj rano tez :no::no::no:
ja juz sie poddaje! :-(
dobrze ze chociaz pomalowalismy 2 pokoje! ;-)
Ja też wkrótce mam się do dentysty umówić, mam do łatania 8 górne ;-)
będzie dobrze!!!! ;-)
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
piekne 2 krechy!!! cudowny widok!! :tak::tak::tak: GRATULUJE!!!!!! :-)
Uciekam Wiariatki zaciążone i te w przyszłości zaciążone:):)
Chyba szybko nie zajrzę bo od jutra planuję urlopa:D:D:D
trzymajcie się ciepło, używajcie ile wlezie, nie tylko w owulkę:D:D trzymam kciuki i jak wrócę ma być od fasolek gęsto:)
Buziole
No to udanego urlopu Justynko!!! :-)
dziewczynki ładna sobie spódniczkę zakupiłam
Super mam podobna tylko z bialymi chaftami i bardziej pomieta :-p
Dziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !:-D
Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......
JUPIIII!!!!!! no to jeszcze ze 2 dni i bedzie ciąża :-p:-p:-p
Zobacz załącznik 154286
dla was wszystkich na szczescie!
Dzieki Oluniu!!! :sorry2::sorry2::sorry2:
Dzień dobry.
Wiedzialam,ze tak bedzie :-( jednak strajk mojego M w 18 i 19 dniu cyklu spowodował,ze @ własnie przed chwilka przylazła :-(
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.
Ahhhh.... no co za pech! sciskam mocno! :sorry2:

reklama
Cześć Babeczki BB ;-)
witam sie zmeczona i smutna jak nie wiem Badaicka dolanczam sie do dolka!!! mozemy kopac razem .........:dry:
wczoraj przed snem (ok 24ej) znowu zaczelam plamic baaardzo ciemno brunatna krw... :-:)-( i dzisiaj rano tez :no::no::no:
ja juz sie poddaje! :-(
dobrze ze chociaz pomalowalismy 2 pokoje! ;-)

Ahhhh.... no co za pech! sciskam mocno! :sorry2:
Spoko maroko wtrząchnęłam juz tabliczke czekolady to i humor mam lepszy :-D
wedle hasła przewodniego jakie zaszczepił we mnie Zajaczek-ALLELUJA I DO PRZODU
A Ty sie umawiaj na wizyte u G i rób badania bo cos jest nie tak:szok:

Tak wogóle to na piersiach mam takie niebieskie zyłki,fajno to wygląda jak mapa:-D
ja takie zyjki a w zasadzie wielkie zyly na piersiach mam chyba od zawsze.. nigdy jakos sie nad tym nie zastanawiałam.. w senise z racji ich wielkosci mam takie zyly nibieski.. najlepiej widac wieczorkiem jak do kąpieli ide..
Teraz natomiast wczoraj skończyła mi się @ a dzisiaj śluz jest taki właśnie rozciągliwy i przejrzysty... Przepraszam, za dosłowność ;-) Czy to w ogóle jest możliwe, żeby tak było? Wszystko mi się rozregulowało. I tak miałam cykle nieregularne bo między 33 a 37 dni, a ostatni 25... Wiem, że w necie jest mnóstwo informacji na ten temat, ale wszędzie praktycznie książkowe przykłady cykli podają, a Wy macie wiedzę o niebo większą niż opracowania w internecie :-)
ja w cyklu maj/czerwiec mialam sluz plodny juz po @ skonczyl sie 6 dc a sluz mialam 7dc a owu gdzies okolo 18dc:) takze sama widzisz ze tak moze byc a w tym cyklu calkowita susza juz myslalam ze w ogole owu nie bedzie ale skok sie pojawil.. polecam mimo to mierzzenie tempki ja mam budzik na 7 rano mierze i ide dalej spac i wstaje o 7.30 bo akurat teraz mamie pomagam otworzyc bude.. a tak normalnie budzilam sie na 7 na mierzenie ustawialam drzemke jak mierzylam rteciowym a teraz elektronicznym to szybko wynik jest.. nawet mozesz od jutra zaczac..
Dzień dobry.
Wiedzialam,ze tak bedzie :-( jednak strajk mojego M w 18 i 19 dniu cyklu spowodował,ze @ własnie przed chwilka przylazła :-(
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.

Marzenko mam nadzieję,że u Ciebie bedzie lepiej
kochana nie mecz tym razem tak M zeby nie zdezerterowal.. sama widzisz ze to czasem cos daje a czesem nie.. ja stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i kochany sie jak chcemy a nie ze a bo moze bedzie dzis owulka to trzeba teraz akurat trafilismy w owu ale nie licze na nic bo w tym cyklu wyjsc nic nie moze
Cześć Babeczki BB ;-)
kurczak co to moze byc ze takie plamienia.. nie wiadomo czy to @ czy co.. ostatnio jak bylas u lekarza to robil ci dowcipne usg zeby sprawdzic czy sa pecherzyki czy tez cialko zolte?

Dzien dobry!
no juz sie dowiedziala co chcialam...niech to jasna cholera wezmie, liczylam na II......no ale trudno -....Badaicka-o Tobie mówie....przytulam mocno....:-:)-(

Eve-kochanie-a to @ czy na razie plamienia??? wiesz, ze plamienia sie na poczatku ciazy zdarzaja...?...jak ty z cyklem stoisz bo mi sie juz poplatalo....Eve-moze jeszcze jest nadzieja, co???

Nektarynko-dzien dobry:-)))
OlaPM...witaj!

Eve-a tak wogole to wszystkiego najlepszego w Dniu 3ej rocznicy ślubu!!!!!!!!
Miłosci, miłosci, miłosci...i zeby z tej miłości piekna fasolka była:-))):-):-):-)

Evuś kawka i ciacho na dobry nastrój Ci się należy!
ciacho juz wtrynilam i czeka na mnie tabliczka czekolady! :-p
Spoko maroko wtrząchnęłam juz tabliczke czekolady to i humor mam lepszy :-D
wedle hasła przewodniego jakie zaszczepił we mnie Zajaczek-ALLELUJA I DO PRZODU
A Ty sie umawiaj na wizyte u G i rób badania bo cos jest nie tak:szok:
no jak nie do przodu bo nie do tylu :sorry2: no ginka bede musiala odwiedzi jak nic ....czekolade zaraz zaczynam wtryniac! ;-)
kurczak co to moze byc ze takie plamienia.. nie wiadomo czy to @ czy co.. ostatnio jak bylas u lekarza to robil ci dowcipne usg zeby sprawdzic czy sa pecherzyki czy tez cialko zolte?
usg mialam ostatni raz robione z ... gmm..2 lata temu :cool2: jak bylam ostatnio po zielone swiatelko to mi wymacala dominujacego pecherzyka i wsio :dry: tylko zareagowala na to ze fl tylko 11 d ale nic z tym nie zrobila :dry::confused: teraz sie umawiam i chce duphaston i nie wyjde bez recepty! :angry:

reklama
Kamilka :)) Wiolcia :)) heloł kobiety!

hej, hej, hello!

usg mialam ostatni raz robione z ... gmm..2 lata temu :cool2: jak bylam ostatnio po zielone swiatelko to mi wymacala dominujacego pecherzyka i wsio :dry: tylko zareagowala na to ze fl tylko 11 d ale nic z tym nie zrobila :dry::confused: teraz sie umawiam i chce duphaston i nie wyjde bez recepty! :angry:

nie ma co-musisz isc do gina...powinnas tez-moim zdaniem -zagladnac do srodka i zrobic przeglad glowica:-p...2 lata to juz kawalek czasu i moze warto popatrzec co w trawie piszczy...?
Eve...a moze Ty masz plamienia poowulacyjne teraz? co? bo tempka skoczyla ci 2 wczoraj...ja juz sama nie wiem, ale jakis pokrecony ten cykl faktycznie....:sorry:

ps.co z fotka kwiatow? zajelas sie malowaniem i zapomnialas....tak:happy:

Do góry