Eve84
2 lata przerwy.....
Cześć Babeczki BB ;-)
witam sie zmeczona i smutna jak nie wiem Badaicka dolanczam sie do dolka!!! mozemy kopac razem .........
wczoraj przed snem (ok 24ej) znowu zaczelam plamic baaardzo ciemno brunatna krw... :-
-( i dzisiaj rano tez 

ja juz sie poddaje! :-(
dobrze ze chociaz pomalowalismy 2 pokoje! ;-)

GRATULUJE!!!!!! :-)

witam sie zmeczona i smutna jak nie wiem Badaicka dolanczam sie do dolka!!! mozemy kopac razem .........

wczoraj przed snem (ok 24ej) znowu zaczelam plamic baaardzo ciemno brunatna krw... :-

ja juz sie poddaje! :-(
dobrze ze chociaz pomalowalismy 2 pokoje! ;-)
będzie dobrze!!!! ;-)Ja też wkrótce mam się do dentysty umówić, mam do łatania 8 górne ;-)
piekne 2 krechy!!! cudowny widok!!kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()

No to udanego urlopu Justynko!!! :-)Uciekam Wiariatki zaciążone i te w przyszłości zaciążone![]()
Chyba szybko nie zajrzę bo od jutra planuję urlopa
trzymajcie się ciepło, używajcie ile wlezie, nie tylko w owulkętrzymam kciuki i jak wrócę ma być od fasolek gęsto
Buziole
Super mam podobna tylko z bialymi chaftami i bardziej pomietadziewczynki ładna sobie spódniczkę zakupiłam

JUPIIII!!!!!! no to jeszcze ze 2 dni i bedzie ciążaDziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !![]()
Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......

Dzieki Oluniu!!!Zobacz załącznik 154286
dla was wszystkich na szczescie!

Ahhhh.... no co za pech! sciskam mocno!Dzień dobry.
Wiedzialam,ze tak bedzie :-( jednak strajk mojego M w 18 i 19 dniu cyklu spowodował,ze @ własnie przed chwilka przylazła :-(
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.