reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

No tak teraz trafić z rozmiarem:sorry2::-Dja nie kupuje bo już mam dwa co szkoda kasy a to tak na chwile a nie musi być doskonale dopasowany może być nieco większy ważne aby było ciepło:tak:no tego białego już nie ubiore hmm bo jak kupowałam go to synek miał 4 miesiące :sorry2:a bardzo mi się podoba taki grubiutki polarkowy:-)hmm chciałam go na chrzest ubrać bo ogólnie za wszystko wydałam ponad 100 zł.(już nie pamiętam dokładnie)chyba gdzieś to było ok.120 ale juz sama nie pamiętam:-Dco najwyżej podkrampuje i gra gitara:tak:

reklama
No tak teraz trafić z rozmiarem:sorry2::-Dja nie kupuje bo już mam dwa co szkoda kasy a to tak na chwile a nie musi być doskonale dopasowany może być nieco większy ważne aby było ciepło:tak:no tego białego już nie ubiore hmm bo jak kupowałam go to synek miał 4 miesiące :sorry2:a bardzo mi się podoba taki grubiutki polarkowy:-)hmm chciałam go na chrzest ubrać bo ogólnie za wszystko wydałam ponad 100 zł.(już nie pamiętam dokładnie)chyba gdzieś to było ok.120 ale juz sama nie pamiętam:-Dco najwyżej podkrampuje i gra gitara:tak:
Ja zauważyłam, że często kombinezony sa większe od np. pajacyka czy śpioszków na ten sam rozmiar, na pewno zmierzę przed zakupem, ale na 99% wezmę 56.

Ja właśnie zamówiłam pościele do łóżeczka :-D. Jak dostanę to po pstrykam zdjęcia :)
Te misiowe kombinezonki to suppeerr są :-D. Chce taki :-D

ja się zastanawiam nad ta pościelą, ma 14 elementów i nie ma kosmicznej ceny, chociaż z drugiej strony kusi mnie feretti
~14 el. POŚCIEL 90 x 120 ~ 3 GRATISY ~ BABYCODE ~ (695160253) - Aukcje internetowe Allegro

[/QUOTE] ja się zastanawiam nad łóżeczkiem i kupię raczej na samym końcu chyba ze trafi mi się tanio ale zastanawiam się nad tym przerabianym na łóżko zwykłe .... ma niezbyt ciekawe opinie wiec chyba postawie na tradycyjne a z czasem kupię takie jak ma córa :sorry2: [/QUOTE]
a ja sobie już upatrzyłam takie czekam do wrzesnia na przypływ gotówki:-D

Łóżeczko GRACJA IV DĄB + szuflada zakryta! (694552720) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżko Drewex KUBA-2 Teak Szuflada+mat.Gryko-kok (694749043) - Aukcje internetowe Allegro

ja się zastanawiam nad łóżeczkiem i kupię raczej na samym końcu chyba ze trafi mi się tanio ale zastanawiam się nad tym przerabianym na łóżko zwykłe .... ma niezbyt ciekawe opinie wiec chyba postawie na tradycyjne a z czasem kupię takie jak ma córa :sorry2:

hmm... ja tez myslałam nad normalnym łóżeczkiem ale w końcu góre wzieło łózeczko-kołyska z blokadą, wyjmowanymi szczebelkami, regulacją wysokości materacyka i szyfladą. duzo osób mi to chcwali wiec kupiłam. zresztą sama uwielbiam sie bujać na fotelu na biegunach wiec podejrzewam ze dzidzie tez od tego uzależnię:-)

hmm... ja tez myslałam nad normalnym łóżeczkiem ale w końcu góre wzieło łózeczko-kołyska z blokadą, wyjmowanymi szczebelkami, regulacją wysokości materacyka i szyfladą. duzo osób mi to chcwali wiec kupiłam. zresztą sama uwielbiam sie bujać na fotelu na biegunach wiec podejrzewam ze dzidzie tez od tego uzależnię:-)

Tez sie zastanawiam nad takim łóżeczkiem, miałabym 2 w 1 i nie musiałabym kołyski pożyczać.. tylko jak to jest z tym bujaniem?? dobrze czy źle?? bo duzo osob odradza i mowi ze potem bede miala problemy z dzieckiem, wg mnie lepiej bujac w łóżeczku niż na rekach...

ja się zastanawiam nad ta pościelą, ma 14 elementów i nie ma kosmicznej ceny, chociaż z drugiej strony kusi mnie feretti
~14 el. POŚCIEL 90 x 120 ~ 3 GRATISY ~ BABYCODE ~ (695160253) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zamówiłam u innego sprzedającego, ale widzę, że wzory dokładnie takie same:
-dwa komplety pościeli złożone z: ochraniacz na szczebelki, poszewki na kołderkę i podusie oraz prześcieradło frotte,
-wypełnienie,
-pościel do wózeczka,
-pokrowiec na sztywny przewijak,
Z przesyłką kurierską za pobraniem zapłacę prawie 250 zł.
Rożka nie brałam, bo chce usztywniany, a te zwykle są miękkie.
Nie brałam też baldachimu i przybornika, bo to i tak długo nie posłuży.

margolia wybrałam dokładnie to samo łóżeczko-kołyskę już na początku ciąży :-) oglądałam stare "Mamo to ja" i tam była reklama firmy KLUPŚ. Odrazu wpadło mi w oko łózeczko,wpisałam na allegro i się bardzo ucieszyłam,że znalazłam :-) ale czekam aż wyremontujemy pokoik dzidzi-wtedy zamówię. Więc gratuluję doskonałego wyboru :-)

:-DKubiaczka a ja się w tych baldachimach chyba zakochałam rożek po prostu jest w komplecie a przybornik zawsze się sprzyda, zresztą moja mama by mnie utłukła jakbym nie miała baldachimu bo moja mamuś to taka nawiedzona kochana babcia będzie:-D:-D
Teściowa zresztą też szaleje :-D

reklama
:-DKubiaczka a ja się w tych baldachimach chyba zakochałam rożek po prostu jest w komplecie a przybornik zawsze się sprzyda, zresztą moja mama by mnie utłukła jakbym nie miała baldachimu bo moja mamuś to taka nawiedzona kochana babcia będzie:-D:-D
Teściowa zresztą też szaleje :-D

Moja teściowa i mama też oszalała. Zresztą to teściowa płaci za pościel :-D

Do góry