reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A mi od wczoraj piersi urosły:-Dtzn.nosze już większy rozmiar stanika co kupiłam aby nieco luzu było no i dzisiaj wstaje ubieram go i w sam raz jest:-Dnormalnie fajnie jak tak rosną no i M się cieszy:-Dbo ja ogólnie nosiłam większe A a teraz mi większe B już robi się małe co jeszcze troche i zaczne nosić C:-Dja ogólnie się ciesze bo lubie nieco większe cycuszki bo niestety po pierwszym karmieniu nieźle mi zmalały:sorry2:bo ja ogólnie zawsze B nosiłam:dry:

Eve - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy..
A i wszystkiego co najpiekniejsze z okazji rocznicy slubu!!!:-D
Eve Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy obys miała jak najszybciej fasolinke pod serduszkiem
Dziekuje dziewczynki

umowilam sie do ginki niestety dopiero na 19tego sierpnia :dry: bo inaczej nie przyjmuje ... wczoraj byla i miala sporo wolnego miejsca ... zebym kurna wiedziala ze ona w wakacje jakies dyzury pelni w tyg to bym w pon dryndnela :dry:
jeszcz M. mnie teraz podkurzyl ... a bylo juz tak milo bo zaprosil mnie na objada do restauracji :sorry2: a teraz focha wali zebym sie szybciej do jakiejkolwiek umowila ... a to nie takie latwe nie chce isc do pierwszego lepszego gina ...
moze macie kogos w Wawie za razsadne pieniadze co by mnie jeszcze w tym tyg przyjal? :confused:

A mi od wczoraj piersi urosły:-Dtzn.nosze już większy rozmiar stanika co kupiłam aby nieco luzu było no i dzisiaj wstaje ubieram go i w sam raz jest:-Dnormalnie fajnie jak tak rosną no i M się cieszy:-Dbo ja ogólnie nosiłam większe A a teraz mi większe B już robi się małe co jeszcze troche i zaczne nosić C:-Dja ogólnie się ciesze bo lubie nieco większe cycuszki bo niestety po pierwszym karmieniu nieźle mi zmalały:sorry2:bo ja ogólnie zawsze B nosiłam:dry:

To tylko sie cieszyc ja mam troszke wieksze,ale staniki jeszcze pasują :-)Tez chciałabym miec wieksze:-)To 9m-cu bedziesz miała balony:-D

To tylko sie cieszyc ja mam troszke wieksze,ale staniki jeszcze pasują :-)Tez chciałabym miec wieksze:-)To 9m-cu bedziesz miała balony:-D

poczekaj madzia jak zaczniesz karmić:-Djak miałam nawał pokarmu to F było w sam raz:-Da potem to już tak mniejsze bo synuś wypijał ale co były to były:-Dniemoge sie doczekać:-p

Dziekuje dziewczynki

umowilam sie do ginki niestety dopiero na 19tego sierpnia :dry: bo inaczej nie przyjmuje ... wczoraj byla i miala sporo wolnego miejsca ... zebym kurna wiedziala ze ona w wakacje jakies dyzury pelni w tyg to bym w pon dryndnela :dry:
jeszcz M. mnie teraz podkurzyl ... a bylo juz tak milo bo zaprosil mnie na objada do restauracji :sorry2: a teraz focha wali zebym sie szybciej do jakiejkolwiek umowila ... a to nie takie latwe nie chce isc do pierwszego lepszego gina ...
moze macie kogos w Wawie za razsadne pieniadze co by mnie jeszcze w tym tyg przyjal? :confused:
Ewus a gdybys podjechała gdzies na oddział i powiedziała lekarzowi co sie dzieje i że wizyte masz miec dopiero za 2 tyg a boisz się że to coś niebezpiecznego to może Cie ktos obejrzy a później pójdziesz juz do swojej G

reklama
EVE wszystkiego najleszego w dniu rocznicy:-)

Ewus a gdybys podjechała gdzies na oddział i powiedziała lekarzowi co sie dzieje i że wizyte masz miec dopiero za 2 tyg a boisz się że to coś niebezpiecznego to może Cie ktos obejrzy a póxniej pójdziesz juz do swojej G

wiesz nie widze potrzeby zawracania glowy na oddziale ... sadze ze moglabym komus zajac czas a w tym czasie jakas kobitka moze naprawde potrzebowac pomocy ... wiesz gdyby bylo baaardzo silne krwawienie to bym pewnie pojechala a teraz to tak bhleee brudze :dry:

Do góry