świetne jak moja gangrena wreszcie postanowi pospać to sobie na sokojnie pooglądamAvatary na bloga i do Twojego profilu za darmo... tu masz link do tego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
świetne jak moja gangrena wreszcie postanowi pospać to sobie na sokojnie pooglądamAvatary na bloga i do Twojego profilu za darmo... tu masz link do tego
mój czarek odpukac śpi ładniepatrysia wow ile ty tego znalazłaś
natalineczka czyżby fasolinka?????coś nam się mamuśki rozfasolinkowały
dowikluś to ci dzieci pobudkę zrobiły za wcześniewiesz do wstawania we wrześn iu do szkoły cię już przygotowują
mój antoszka chodzi spać między 21 a 22 a potem budzi się o 24 na jakieś 15-20 minut dostaje smoka śi dalej potem pobudka koło 2 i tu przerwa w spaniu około godzinki potem pobudka koło 4 piciu i śpi dalej potem o 5 piciu i śpi dalej potem koło 6 i tu różnie albo smok i spi albo już sie naspał znaczy się zaczął się w jego mniemaniu dzień..............i pomyśleć że był taki czas że przesypiał całe nocemoże po roczku zacznie spać....tak się łudzę
![]()
u nas tez pogoda do bani tak niby slonce sie probuje przebic ale cos nie mozeNo u nas pochmurno i zimno a własnie w pogodzie pokazywali ze u was ma byc pogoda
ja robiłam wieczorkiem i była jedna kreska i rano z ciekawości jeszcze raz zajrzałam i byla jedna ta testowa i jedna taka cieniutka, nie wiem czy to bo jestem w ciazy czy ze juz długo test lezalNatalineczka555 z tego co wiem to test najlepiej robic rano.
ale mi komp zamula narazie spadam
Piotruś poszedł już na drzemkę, ale się wcześniej biedaczyna spłakał okropnie. :-(Mieliśmy mały wypadek - mały złośnik zrzucił sobie ze stołu na nóżkę szklaną miseczkę no i poleciała mu akurat kantem na duży paluszek u stópki. :-(Na paznokietku zrobił się krwiaczek no i musiało go porządnie boleć, bo chyba z godzinę musiałam go tulić i dmuchać na paluszek, przykładałam mu mokry ręczniczek no i trochę przeszło, chociaż nadal jak chodzi to stawia tą stópkę na pięcie.![]()
No to lepiej kupic drugi test i bedziesz wiedziała co i jakmój czarek odpukac śpi ładnie
mam nadzieje że nic mu nie odwali i bedzie tak spac nadal
u nas tez pogoda do bani tak niby slonce sie probuje przebic ale cos nie moze
ja robiłam wieczorkiem i była jedna kreska i rano z ciekawości jeszcze raz zajrzałam i byla jedna ta testowa i jedna taka cieniutka, nie wiem czy to bo jestem w ciazy czy ze juz długo test lezal![]()
oj bidulek mój Kamilek ostatnio zrzucił żelazko na nóżke miał sinca później a teraz juz nie ma nicPiotruś poszedł już na drzemkę, ale się wcześniej biedaczyna spłakał okropnie. :-(Mieliśmy mały wypadek - mały złośnik zrzucił sobie ze stołu na nóżkę szklaną miseczkę no i poleciała mu akurat kantem na duży paluszek u stópki. :-(Na paznokietku zrobił się krwiaczek no i musiało go porządnie boleć, bo chyba z godzinę musiałam go tulić i dmuchać na paluszek, przykładałam mu mokry ręczniczek no i trochę przeszło, chociaż nadal jak chodzi to stawia tą stópkę na pięcie.![]()
Usunełam;-)Natalineczka, zrób drugi test, bo nigdy nic nie wiadomo :-)
Wiki, czy ty usunęłaś konto z NK?![]()