reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
patrysia wow ile ty tego znalazłaś:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
natalineczka czyżby fasolinka?????coś nam się mamuśki rozfasolinkowały:-D:-D:-D:-D
dowikluś to ci dzieci pobudkę zrobiły za wcześnie :-Dwiesz do wstawania we wrześn iu do szkoły cię już przygotowują:-D:-D:-D:-D
mój antoszka chodzi spać między 21 a 22 a potem budzi się o 24 na jakieś 15-20 minut dostaje smoka śi dalej potem pobudka koło 2 i tu przerwa w spaniu około godzinki potem pobudka koło 4 piciu i śpi dalej potem o 5 piciu i śpi dalej potem koło 6 i tu różnie albo smok i spi albo już sie naspał znaczy się zaczął się w jego mniemaniu dzień..............i pomyśleć że był taki czas że przesypiał całe noce:szok::szok:może po roczku zacznie spać....tak się łudzę:dry::dry::dry:
mój czarek odpukac śpi ładnie :tak::tak::tak:
mam nadzieje że nic mu nie odwali i bedzie tak spac nadal :-D:-D:-D
No u nas pochmurno i zimno a własnie w pogodzie pokazywali ze u was ma byc pogoda
u nas tez pogoda do bani tak niby slonce sie probuje przebic ale cos nie moze :no::no:
Natalineczka555 z tego co wiem to test najlepiej robic rano.
ale mi komp zamula narazie spadam
ja robiłam wieczorkiem i była jedna kreska i rano z ciekawości jeszcze raz zajrzałam i byla jedna ta testowa i jedna taka cieniutka, nie wiem czy to bo jestem w ciazy czy ze juz długo test lezal :baffled::baffled::confused::confused::confused:

Piotruś poszedł już na drzemkę, ale się wcześniej biedaczyna spłakał okropnie. :-(Mieliśmy mały wypadek - mały złośnik zrzucił sobie ze stołu na nóżkę szklaną miseczkę no i poleciała mu akurat kantem na duży paluszek u stópki. :-(Na paznokietku zrobił się krwiaczek no i musiało go porządnie boleć, bo chyba z godzinę musiałam go tulić i dmuchać na paluszek, przykładałam mu mokry ręczniczek no i trochę przeszło, chociaż nadal jak chodzi to stawia tą stópkę na pięcie. :sorry2:

Piotruś poszedł już na drzemkę, ale się wcześniej biedaczyna spłakał okropnie. :-(Mieliśmy mały wypadek - mały złośnik zrzucił sobie ze stołu na nóżkę szklaną miseczkę no i poleciała mu akurat kantem na duży paluszek u stópki. :-(Na paznokietku zrobił się krwiaczek no i musiało go porządnie boleć, bo chyba z godzinę musiałam go tulić i dmuchać na paluszek, przykładałam mu mokry ręczniczek no i trochę przeszło, chociaż nadal jak chodzi to stawia tą stópkę na pięcie. :sorry2:

bidulek malutki, i jeszcze na ten najwiekrzy palec :szok::szok::szok:
zawsze najbardziej boli :no::no::no:

mój czarek odpukac śpi ładnie :tak::tak::tak:
mam nadzieje że nic mu nie odwali i bedzie tak spac nadal :-D:-D:-D

u nas tez pogoda do bani tak niby slonce sie probuje przebic ale cos nie moze :no::no:

ja robiłam wieczorkiem i była jedna kreska i rano z ciekawości jeszcze raz zajrzałam i byla jedna ta testowa i jedna taka cieniutka, nie wiem czy to bo jestem w ciazy czy ze juz długo test lezal :baffled::baffled::confused::confused::confused:
No to lepiej kupic drugi test i bedziesz wiedziała co i jak
oj bidulek mój Kamilek ostatnio zrzucił żelazko na nóżke miał sinca później a teraz juz nie ma nic

witajcie babolki.
Ja jeszcze się pakuję. W sumie nie spałam całą noc .Kładłam się o 6 rano a wstałam po 9.
Muszę chłopakom na 9 dni naszykować :-D:-D:-D:-D
W nocy było prasowanko na maxa i jakieś tam pakowanko.
Teraz znów pakowanie,upychanie,wykładanie i znów układanie i znów upychanie....
Niby niewiele a miejsca brak.:szok::szok::-D:-D:-D
Jeszcze idę na ostatnie zakupy i znów za gotowanie się biorę.
Dziś jeszcze na obiad rosół a wieczorkiem chłopakoom z rosołku na jutro pomidorową zrobię.Na piątek usmażę im mielone.Potem to już ze słoików Darek będzie wyciągał klopsy,bigos itp...
Aha jeszcze temu swojemu galaretę z nóżek zrobiłam ,niech ma facet normalne jedzenie ,bo jeszcze mi schudnie pod moją nieobecność.:-D:-D:-D:baffled::baffled:
Postaram się jeszcze do Was zajrzeć wieczorkiem.
:tak:;-):-):-)

WIKTORKA
Sliczny avatarek:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Ja tez bym na Twoim miejscu zrobiła jeszcze jeden test:-):tak:
Kurcze chyba jakas epidemia fasolinek zaczyna nam tutaj panowac-super:-):tak:
Oby tylko mnie nie dopadła:-D;-)

Ja juz upatrzylam sobie dwie sukienki z tych co wyszukala mi PATRYSIA:tak::tak::tak:
Jak mi sie uda to jeszcze moze sama cos znajde;-)

Moi dzieciom mega odbija:szok:A tak wogole to na razie tylko Dominik sie ubrał:szok::-D

reklama
Do góry