Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio właśnie rozmawiałam z mama koleżanki na temat kurtki na zimę, i dobrym pomysłem jest rozejrzeć sie w taniej odzieży, o tej porze roku nikt nie ogląda kurtek i płaszczy więc może akurat trafi się coś fajnego, nie zniszczonego, akurat na przechodzenie tych paru miesięcy w zimie.. trochę szkoda mi wydawać te 150 zł na coś nowego żeby przechodzić te 2-3 miesiące..
co wg mnie jest masakrą przecież ile ja w tym będę chodzić??!! na razie mieszczę się w stare spodnie z przed ciąży ale brzuszek i rośnie i będzie jeszcze rósł a tu jesień i zima powoli się zbliża! szukałam na allegro np. używanych ale ja mam problem z takimi ciuchami bo jestem niska a raczej przy kości i często mam problem żeby zmieścić się w biodrach , jak mierzę większe rozmiary od tego który noszę normalnie (40) to wyglądam jakbym po starszej siostrze to miała, do tego jestem niska (160) więc trzeba wszystko obcinać co często prowadzi do utraty fasonu danych spodni! tak, że nie wiem ale szczerze przeraża mnie perspektywa kupowani spodni bo mam z nimi problem :-)hej hej!
mnie najbardziej przerażają ceny za spodnie ciążowe, byłam ostatnio w sklepie z odzieżą dla kobiet w ciąży i zobaczyłam, że zwykłe jeansy z tą gumą na brzuszek to wydatek min. 180złco wg mnie jest masakrą przecież ile ja w tym będę chodzić??!! na razie mieszczę się w stare spodnie z przed ciąży ale brzuszek i rośnie i będzie jeszcze rósł a tu jesień i zima powoli się zbliża! szukałam na allegro np. używanych ale ja mam problem z takimi ciuchami bo jestem niska a raczej przy kości i często mam problem żeby zmieścić się w biodrach , jak mierzę większe rozmiary od tego który noszę normalnie (40) to wyglądam jakbym po starszej siostrze to miała, do tego jestem niska (160) więc trzeba wszystko obcinać co często prowadzi do utraty fasonu danych spodni! tak, że nie wiem ale szczerze przeraża mnie perspektywa kupowani spodni bo mam z nimi problem :-)
a teraz to nie wiem, pupa mi nie urosla, wiec pewnie tez beda mi wisialy, trudno
A w H&M szukałaś? Oni na jesień zawsze jeansy oferują na dziale ciążowym.hej hej!
mnie najbardziej przerażają ceny za spodnie ciążowe, byłam ostatnio w sklepie z odzieżą dla kobiet w ciąży i zobaczyłam, że zwykłe jeansy z tą gumą na brzuszek to wydatek min. 180złco wg mnie jest masakrą przecież ile ja w tym będę chodzić??!! na razie mieszczę się w stare spodnie z przed ciąży ale brzuszek i rośnie i będzie jeszcze rósł a tu jesień i zima powoli się zbliża! szukałam na allegro np. używanych ale ja mam problem z takimi ciuchami bo jestem niska a raczej przy kości i często mam problem żeby zmieścić się w biodrach , jak mierzę większe rozmiary od tego który noszę normalnie (40) to wyglądam jakbym po starszej siostrze to miała, do tego jestem niska (160) więc trzeba wszystko obcinać co często prowadzi do utraty fasonu danych spodni! tak, że nie wiem ale szczerze przeraża mnie perspektywa kupowani spodni bo mam z nimi problem :-)
Ja tam ostatnio kupiłam fajne rybaczki, takie bojówkowe, ale z jeansów niewiele było i kazali za miesiąc zajrzeć, a to już miesiąc temu było, idę tam w piątek. W C&A też niedrogo, można poszukać.w H&M jeszcze nie byłam ale skoro mówisz, że coś tam zawsze jest to muszę się wybrać :-) na razie jeszcze tragedii nie ma bo stare jeszcze pasują ale widzę, że ten stan długo już nie potrwa :-)