reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Olus jeśli masz jakis stan zapalny to ja nie polecam,bo moze Ci się nawrócić.Mi to wogóle zawsze lekaz jak miałam jakię zapalenie dawał tez masc dla Pawła,bo ja sie mogłam wyleczyc a u niego mogły pozostac bakterie i zas to samo

nom w sumie masz racje...jakos mnie przygasilo..aj.

chyba mam dzisiaj zly dzien..zmykam z forum.milego dnia

Ostatnia edycja:
Dziewczynki znacie jakis przepis na rissotto??????? please ???!!

To zalezy od mozliwosci skaldnikowych. ja znam kilka ale niektore z wloskimi skaldnikami typu: ser taleggio albo parmezan, z gruszkami, pyszny jest z szuszonymi grzybami i jakas kielbaska taka nie uschnieta, swierza typu biala tylko ze nie jest biala i jest mniej tlusta ( ale takie to u nas sa a w polsce to chyba nie za bardzo) albo zwykle risotto z roznymi serami tez pycha jak ktos lubi ogolnie sery. Napisz ewentualnie ktory by cie zainteresowal to ci dam przepis
Kochana jak my z Pawłem wytrzymalismy bez seksu pół mojej ciazy a potem 8 miesiecy jak karmiłam to i Wy dacie rade do przyszłego tygodnia :tak::tak::tak:

OOo a dlaczego tak dlugo:szok:

Witam sie ogolnie. Buon giorno;-)

mi też sie bardzo podoba ten domek
o to już sie gromadka robi super
pójdę do lekarza w przyszłym tygodniu na pewno

a Ty jak sie kochana czujesz??
Dziękuję, że pytasz :-) Czuję się dobrze, nawet nic mi ostatnio nie dolega, aż dziwne ;-) Bo przez ostatni rok, to co rusz coś ze mną było nie tak, ale na razie, odpukać, nie jest źle :-) Mój M tylko coś mi niedomaga. Żołądek mu nawala i martwi mnie to, a jego do lekarza zaciągnąć, to niemożliwe jest...

Asiu-dziekuje bardzo********
kochanie ja nie wiem ile to potrwa, lekarz powiedzial ze sie czeka 'do 18 tygodni" czyli moze 3, moze 10 a moze 17scie....ale pewnie jakby mialo to byc 4 czy 5 tygodni to by powiedzial ze okolo miesiac a nie ze "do 18 tygodni"...
W takiej sytuacji to może rzeczywiście lepiej jest zebrać te pieniążki i wyleczyć się na własny koszt. Przytulam :*

Kochana jak my z Pawłem wytrzymalismy bez seksu pół mojej ciazy a potem 8 miesiecy jak karmiłam to i Wy dacie rade do przyszłego tygodnia :tak::tak::tak:
a to dlaczego tak długo musieliście pościć ciaża była zagrożona??a w czasie karmienia dlaczego tak długo bo rozumiem ze zaraz po to nie wolno ale 8 miesiecy??

reklama
nom w sumie masz racje...jakos mnie przygasilo..aj.

chyba mam dzisiaj zly dzien..zmykam z forum.milego dnia
Oleńko to miało byc tak na pocieszenie.......:-(Ja wiem jakie to cięzkie jak sie chce a nie mozna :-:)-:)-(
OOo a dlaczego tak dlugo:szok:

Witam sie ogolnie. Buon giorno;-)
WITAJ.
Bo najpierw w ciazy brzuchol mi osobiscie przeszkadzał i było mi ciezko.
Potem byłam po cc i po 5 miesiacach dostalam 1 @-czułam sie źle
A potem lało mi sie z cycków tak,ze żadna radość sie kochać jak Ci mleko cieknie.
Jak skończyłam karmic to zaczełam brać piguły i odbilismy sobie wszystko :-D

Do góry