reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej Kochane :-)

Dzień dobry.
Wiedzialam,ze tak bedzie :-( jednak strajk mojego M w 18 i 19 dniu cyklu spowodował,ze @ własnie przed chwilka przylazła :-(
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.
Madziu, przytulam z powodu @. Następnym razem na pewno się uda :-)

Eve, wszystkiego naj, naj, naj z okazji rocznicy. Dużo miłości, radości i upragnionej dzidzi pod serduszkiem :-)

i skierowano mnie do specjalisty ortopedy-czeka się róznie...do 18 tygodni:wściekła/y::no::wściekła/y:....
A ze szczelinką...cóż-musze mieć operację, bo maści nie pomagaja...tez dostalam skierowanie do lekarza specjalisty i tez czeka się do 18 tygodni...beda do mnie dzwonic...
Zobaczymy jak to pojdzie...czy te "do 18 tygodni" to bedzie np 5 tygodni czy faktycznie dluzej...jak cos to zwijam manele i zrobie te zabiegi w kraju jak najszybciej by miec po klopocie...tylko ze cholerka tu mam ubezpieczenie, a w polsce musze placic prywatnie:wściekła/y:....
Wioluś... Kurczaczek, a może jednak się uda wcześniej jakoś dostać do lekarza. Wiem, że moje gadanie nic nie da, ale tak nie powinno być, żeby tyle czekać na pomoc lekarza. Krew mnie zalewa jak myślę, że tak musisz Kochanie cierpieć. Przytulam Cię bardzo mocno :*

pamietacie jak Wam mówiłam że nie wiem na który domek sie zdecydowac??
to już teraz wiem mam całkiem inny projekt zobaczcie i powiedzcie co myślicie

Archon+ Projekt domu: Dom w majeranku Opis
Jej :-) Śliczny domek :-)

a do mnie to nikt się nie chce na parapetówkę wprosić
Eeee, no jak? Ja się wpraszam :-):-):-):-)

a moja @ sie dzis wtrzymała znowu nie mam nic na podpasce tylko na papierze trochę krwi jest nie wiem co jest grane
Ostatnio widzę, że wszystkie mamy niezłe przejścia z @... Może lepiej idź do lekarza Słońce.

ufff jestem z powrotem...
widze, ze produkcja pelna para...witam przybyle-siostry zafasolkowane madzie i patrysie, marzenixx, kinguś, loree-co miala niby byc w pracy:-p,...ktos jeszcze sie zjawil??? a-sylwiaxxx....oczywiscie te co siedza w krzakach tez witam:-D

... wkońcu tez sie musisz przenieść z sekcji sexownych lachonów do ciężarówek :-D

:tak:mam nadzieje,z e kiedys sie uda...tylko cholercia kiedy???
mrzenixxx-podgladnelam wyniki...dawaj mezowi cos na ruchliwosc by rozruszac bardziej plemniczki...bo ruchliwosc masz typu A -te najbardziej szybkie - troszke ponizej normy a typ A+B (czyli te ktore wogole ida do przodu) rowno na granicy normy...niech polyka witaminki:-)...mojemy ruchliwosc wzrosla do 75% po witaminach:-);-)

poza tym wyniki dobre;-)...ale nie wiem czemu zas tyle zlych plemnikow oni uznaja za dobrze...nie rozumiem...paranoja z tymi "normami" <84%:no:...ale jest w normie wiec nie ma klopotu!!! tylko trzeba ozywic je troszke ...pomarancze, papryka i witaminki:-)

nie miałam i nie mam goraczki to myślę ze mi to przejdzie moze pogoda tak na mnie diała bo pochmurno a duszno jest

...a duzo musisz w Polsce płacic za taki pobyt w szpitalu??

Bernadko moze to ze tak sie czujesz dziwnie i to ze taka @ inna ma ze soba jakies relacje...co??? moze to nie @ a jakies plamienie w sumie??? moze jednak jest fasolka????
Projekt domku-baaardzo ladny!!!

a...i nie wiem ile kosztowaloby to (operacje) prywatnie w kraju, popytam we IX.

Kropeczko ja wiem co mam powiedziec bo to az nerw czlowieka nosi..a pozniej upomnienie dostane ze klne na forum..

a w dupe jeża!!!!!olu - klnij ile Ci pasuje...ja sie wyklnełam wczoraj tak, że niejeden menel byłby ze mnie dumny:zawstydzona/y:

moze starczy na fundamenty

dobre!!!!:-D;-):-D

A jakos nie jestem wyspana ....normalnie masakra:no:

masz luz popoludniu to sobie machnij slodka drzemke...:tak:

moja mama ma artretyzm i teraz jej sie zbiera woda czy ropa w kolanie i okropnie ja boli... juz dzis jedzie do wiednia i tam jutro pojdzie do swojego lekarza to jej ulzy bo sciagnie to swinstwo - ona chce jednak pojsc do kogos tu w polsce na konsultacje.... zobaczymy tez co to za eksperymentalny program w wiedniu jej zrobia...

to ona mieszka w wiedniu...czy tam sie ma zamiar leczyc???
Gosia z woda jest tak..a raczej z punkcja-ze jak sie raz zrobifakt-da ulge...ale na kilka dni...potem znowu sie zbierze, bo trzeba leczyc przyczyne zbierania sie plynu a nie sam plyn sciagac...
u mnie po 2 punkcjach byla poprawa 1 dzien a potem znowu, wiec ja juz wiecej punkcji nie zrobie-nigdy!!! bo to tylko pogarsza sprawe, serio! niech mama docelowo robi oklad z altacetu-ale tego z tabletek, nie zelu...i oklada zimna torebka noge...to powinno dac troche ulgi i jest lepsze niz punkcja!

Jak chcesz namiary na Deca to ci dam, jest naprawde dobry...zreszta ta klinika w Zorach jest ok...tu jest link:
Klinika Chirurgii Endoskopowej - Sport-Klinika w Żorach

a tak wyglada dr Dec...ja tel mam do sosnowca, tam jest w poniedzialki, ale przyjmuje tez w katowicach i w Żorach:

Klinika Chirurgii Endoskopowej - Sport-Klinika w Żorach

umowilam sie do ginki niestety dopiero na 19tego sierpnia :dry: bo inaczej nie przyjmuje ...

trzymaj na razie ten termin a w miedzyczasie moze kogod znajdziesz szybciej....ja nie znam lekarzy w stolicy, sorki:-(

cześć dziewczynki! znów mnioe nie było 5 dni i znów czytam i czytam! no i oczywiście mam pytanie! @ miałam 18 lipca ( 1 dzień ) w 14 dniu cyklu robiłam test owu i wynik ciężko było mi zinterpretować bo kreska 2 była ale jasniejsza od pierwszej! to był piatek. potem wyjechaliśmy pod namiot no i nie bardzo były warunki do robienia testów! wczoraj z mężem troszkę sie poprzytulaliśmy. to był 18 dzień cyklu. cykle mam jeszcze nieregularne więc nie wiem czy mam jeszcze szanse w tym cyklu na dzidziusia! jak myslicie? pozdrawiam was wszystkie serdecznie :))

szansa jest...ale za malo wiemy sylwiu...nie wiemy jakie masz srednio cykle i jaka dluga faza lutealna...ja np mam owulacje kolo 16-18dc przy 29-32 dniowych cyklach...
jesli mialabys tak jak ja masz szanse i to wieksze na synka;-)

A na kolanko spróbuj tą kapustę :tak:

Kingus ja z ta kapustka juz tyle razy probowalam, ale nie pomaga mi...jeszcze w kraju w styczniu jak tylko zaczelo puchnacbkladalam, tu tez...ale nie dziala na mnie a pod kapusta noga robi sie baaardzo goraca:confused:
znam ten sposob...ale u mnie nie dziala....niestety...najlepiej jeszcze jest po altacecie ale nie moge chodzic non stop z noga w altacecie....:no:

Kropeczko ja to z Tobą zwariuję! Jak nie jem źle, jak jem to też źle:-D:-D:-D

Przykro mi,że musisz tyle czekać na wizyty, to jakaś paranoja!

1-chodzi o umiar...tak jak we wszystkim, w jedzeniu rowniez:-p
2-no ja juz sie przyzwyczailam do tych wszystkich paranoi....

Hej Kochane :-)

Jej :-) Śliczny domek :-)

Eeee, no jak? Ja się wpraszam :-):-):-):-)

Ostatnio widzę, że wszystkie mamy niezłe przejścia z @... Może lepiej idź do lekarza Słońce.
mi też sie bardzo podoba ten domek
o to już sie gromadka robi super
pójdę do lekarza w przyszłym tygodniu na pewno

a Ty jak sie kochana czujesz??

Wioluś... Kurczaczek, a może jednak się uda wcześniej jakoś dostać do lekarza. Wiem, że moje gadanie nic nie da, ale tak nie powinno być, żeby tyle czekać na pomoc lekarza. Krew mnie zalewa jak myślę, że tak musisz Kochanie cierpieć. Przytulam Cię bardzo mocno :*
.

Asiu-dziekuje bardzo********
kochanie ja nie wiem ile to potrwa, lekarz powiedzial ze sie czeka 'do 18 tygodni" czyli moze 3, moze 10 a moze 17scie....ale pewnie jakby mialo to byc 4 czy 5 tygodni to by powiedzial ze okolo miesiac a nie ze "do 18 tygodni"...
na razie czekam..umowie sie na prywatna wizyte tu -tylko ze to sporo kasy...ale co...i potem posprawdzam koszt prywatnych operacji w kraju i jak sie nie odezwia do mnie w Uk przez 2 m-ce to dam spokoj tu i zoperuje sie w Polsce na koszt wlasny....no bo ile moge czkac...a wiecie najlepsze ze to 18 tyg to dopiero czekanie na konsultacje...nie na zabieg...dopiero na konsultacji powiedza o kolejnym terminie itd...to sie pewnie pociagnie z rok jak nie dluzej taka metoda...a ja nie mam czasu by tracic czas.:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:

reklama
Do góry