ufff jestem z powrotem...
widze, ze produkcja pelna para...witam przybyle-siostry zafasolkowane madzie i patrysie, marzenixx, kinguś, loree-co miala niby byc w pracy

,...ktos jeszcze sie zjawil??? a-sylwiaxxx....oczywiscie te co siedza w krzakach tez witam
... wkońcu tez sie musisz przenieść z sekcji sexownych lachonów do ciężarówek

mam nadzieje,z e kiedys sie uda...tylko cholercia kiedy???
mrzenixxx-podgladnelam wyniki...dawaj mezowi cos na ruchliwosc by rozruszac bardziej plemniczki...bo ruchliwosc masz typu A -te najbardziej szybkie - troszke ponizej normy a typ A+B (czyli te ktore wogole ida do przodu) rowno na granicy normy...niech polyka witaminki:-)...mojemy ruchliwosc wzrosla do 75% po witaminach:-);-)
poza tym wyniki dobre;-)...ale nie wiem czemu zas tyle zlych plemnikow oni uznaja za dobrze...nie rozumiem...paranoja z tymi "normami" <84%

...ale jest w normie wiec nie ma klopotu!!! tylko trzeba ozywic je troszke ...pomarancze, papryka i witaminki:-)
nie miałam i nie mam goraczki to myślę ze mi to przejdzie moze pogoda tak na mnie diała bo pochmurno a duszno jest
...a duzo musisz w Polsce płacic za taki pobyt w szpitalu??
Bernadko moze to ze tak sie czujesz dziwnie i to ze taka @ inna ma ze soba jakies relacje...co??? moze to nie @ a jakies plamienie w sumie??? moze jednak jest fasolka????
Projekt domku-baaardzo ladny!!!
a...i nie wiem ile kosztowaloby to (operacje) prywatnie w kraju, popytam we IX.
Kropeczko ja wiem co mam powiedziec bo to az nerw czlowieka nosi..a pozniej upomnienie dostane ze klne na forum..
a w dupe jeża!!!!!olu - klnij ile Ci pasuje...ja sie wyklnełam wczoraj tak, że niejeden menel byłby ze mnie dumny
moze starczy na fundamenty
dobre!!!!

;-)
A jakos nie jestem wyspana ....normalnie masakra
masz luz popoludniu to sobie machnij slodka drzemke...
moja mama ma artretyzm i teraz jej sie zbiera woda czy ropa w kolanie i okropnie ja boli... juz dzis jedzie do wiednia i tam jutro pojdzie do swojego lekarza to jej ulzy bo sciagnie to swinstwo - ona chce jednak pojsc do kogos tu w polsce na konsultacje.... zobaczymy tez co to za eksperymentalny program w wiedniu jej zrobia...
to ona mieszka w wiedniu...czy tam sie ma zamiar leczyc???
Gosia z woda jest tak..a raczej z punkcja-ze jak sie raz zrobifakt-da ulge...ale na kilka dni...potem znowu sie zbierze, bo trzeba leczyc przyczyne zbierania sie plynu a nie sam plyn sciagac...
u mnie po 2 punkcjach byla poprawa 1 dzien a potem znowu, wiec ja juz wiecej punkcji nie zrobie-nigdy!!! bo to tylko pogarsza sprawe, serio! niech mama docelowo robi oklad z altacetu-ale tego z tabletek, nie zelu...i oklada zimna torebka noge...to powinno dac troche ulgi i jest lepsze niz punkcja!
Jak chcesz namiary na Deca to ci dam, jest naprawde dobry...zreszta ta klinika w Zorach jest ok...tu jest link:
Klinika Chirurgii Endoskopowej - Sport-Klinika w Żorach
a tak wyglada dr Dec...ja tel mam do sosnowca, tam jest w poniedzialki, ale przyjmuje tez w katowicach i w Żorach:
Klinika Chirurgii Endoskopowej - Sport-Klinika w Żorach
umowilam sie do ginki niestety dopiero na 19tego sierpnia
bo inaczej nie przyjmuje ...
trzymaj na razie ten termin a w miedzyczasie moze kogod znajdziesz szybciej....ja nie znam lekarzy w stolicy, sorki:-(
cześć dziewczynki! znów mnioe nie było 5 dni i znów czytam i czytam! no i oczywiście mam pytanie! @ miałam 18 lipca ( 1 dzień ) w 14 dniu cyklu robiłam test owu i wynik ciężko było mi zinterpretować bo kreska 2 była ale jasniejsza od pierwszej! to był piatek. potem wyjechaliśmy pod namiot no i nie bardzo były warunki do robienia testów! wczoraj z mężem troszkę sie poprzytulaliśmy. to był 18 dzień cyklu. cykle mam jeszcze nieregularne więc nie wiem czy mam jeszcze szanse w tym cyklu na dzidziusia! jak myslicie? pozdrawiam was wszystkie serdecznie

)
szansa jest...ale za malo wiemy sylwiu...nie wiemy jakie masz srednio cykle i jaka dluga faza lutealna...ja np mam owulacje kolo 16-18dc przy 29-32 dniowych cyklach...
jesli mialabys tak jak ja masz szanse i to wieksze na synka;-)
A na kolanko spróbuj tą kapustę
Kingus ja z ta kapustka juz tyle razy probowalam, ale nie pomaga mi...jeszcze w kraju w styczniu jak tylko zaczelo puchnacbkladalam, tu tez...ale nie dziala na mnie a pod kapusta noga robi sie baaardzo goraca

znam ten sposob...ale u mnie nie dziala....niestety...najlepiej jeszcze jest po altacecie ale nie moge chodzic non stop z noga w altacecie....
Kropeczko ja to z Tobą zwariuję! Jak nie jem źle, jak jem to też źle

Przykro mi,że musisz tyle czekać na wizyty, to jakaś paranoja!
1-chodzi o umiar...tak jak we wszystkim, w jedzeniu rowniez

2-no ja juz sie przyzwyczailam do tych wszystkich paranoi....