reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A bym zapomniała od początku chodzisz prywatnie tak to ile mniej wiecej kosztują badania po pierwszej wizycie z prywatnego?

madzia to zalezy gdzie robisz bo ja skoro płace to robie tu w Żukowie u siebie i tu już są inne ceny niż w Kościerzynie co ciężko mi powiedzieć ile miej więcej zapłacisz:sorry2:

reklama
Badaicka trzymam kciuki żeby luz pomógł zafasolkować! W końcu musi się udać! Wiesz,że jestes w stanie zajść w ciążę i urodzić zdrową dzidzię, bo przecież masz córeczkę.

Powiem szczerze,że miałabym problem zdecydować się na jeden projekt. Jest tyle pięknych,że nie umiałabym wybrać chyba. Wiem jak ma w środku wylądać mój domek i jaki ma byc układ pomieszczeń. To juz coś...;-)
Powiem tak wiem,ze sie uda tylko zbytnio sie nakreciłam a to nie jest dobre :no::-(
Wiec teraz luz blus i zobaczym co los przyniesie :-D

Kochana to narysujesz projektantowi na kartce po swojemu co chcesz i jak a on Ci z tego piekny projekt zrobi.
Łoj to bedzie chata.Ja sie juz wpraszam na parapetówkę ;-):tak::-D:-D:-D

Kinguś a ile ty tam placisz u swojej??
Konsultacja ginekologiczna: 80- 150 złotych
USG ginekologiczne: 120 -150 złotych.

Ja teraz nie wiem ile płacę bo ja mam dodatkowe ubezpieczenie i płacę tylko abonament.

Kingus przepis poprosze jak najbardziej , ale to na GG mi wrzuć ok? :**
Już napisałam. Dopiero go nie dawno zobaczyłam na tym pudełku a ten ryż kupuje już od dawna :-D:-D

reklama
Do góry