reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie kochane !! czy ktos jeszcze pije kawke??
ja pije jeszcze Gosiu to sie przylacz do mnie

dobra laski jade do tesciow a po drodze wstapie do pekao bo chce sie dowiedziec co mam przyniesc by zlikwidowac ksiazeczke na budowe domu.. moze starczy na fundamenty
to miłego dnia Nektarynko
oj kiedy ja bedę fundamenty do naszego domku ubijać :confused::confused:

reklama
Uwielbiam to Twoje yeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja poszłabym na plażę z miłą checią ale obawiam się że z moim wodospadem i tuszą to mogłabym na takim słonku odpłynać jak wieloryb.Więc poprosze choc o troche słonka bo u mnie pochmurno i zimno a musze pójść do sklepu.
Z tym bolacym brzuchem to chyba z godzine mi zajmie :baffled:
ojoj kochana, postaram sie dmuchnąc troche słoneczka w twoja strone :-D
Ja ci zaraz dam wieloryba!!:angry: dostaniesz w dupsko i zobaczysz gdzie raki zimuja!!:angry:
eee...mnia tam dobrze w seksownych lachonach :)

Hej Marzenka! Alleluja i do przodu!
No pewnie!! Alleluja i do przodu!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

A tak wogóle to witam wszystkie piękne babeczki na BB;-)Eve Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy obys miała jak najszybciej fasolinke pod serduszkiem:-)Ja nigdy nie miałam takich zyłek,a mówili ze w ciązy czesto tak jest i na brzuszku tez.A jakos nie jestem wyspana mój M mnie troche wkurzył bo zaczoł chrapac,potem przyjechali z urlopu o 3w nocy taka Kasia i Przemek oni tez tu pracują i mieszkaja,a o 9tej juz grasowali i wypakowywali sie,normalnie masakra:no:

ojoj kochana, postaram sie dmuchnąc troche słoneczka w twoja strone :-D
Ja ci zaraz dam wieloryba!!:angry: dostaniesz w dupsko i zobaczysz gdzie raki zimuja!!:angry:

No pewnie!! Alleluja i do przodu!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
No tak,tak wiem kochana co mówię,po tej diecie przytyłam znowu i ....
ehh kiedys ważyłam 55 kg a teraz szkoda gadać-i prosze nie zaprzeczać bo takie są fakty i juz, przytyłam i tyle:-(

pamietacie jak Wam mówiłam że nie wiem na który domek sie zdecydowac??
to już teraz wiem mam całkiem inny projekt zobaczcie i powiedzcie co myślicie

Archon+ Projekt domu: Dom w majeranku Opis
Bernadko bardzo mi sie podoba ten projekt :tak:
niestety mnie nie stac na takie cudo :-(

reklama
hej Gosiu!!!!wypoczelas, kase wygralas...teraz mozesz do wrzesnia szlec;-)))):-)
Gosiu-ja mam namiary na kilku...tych co operowali w Piekarach, lekarza z Krakowa i -superO (sciagniety skrot z Hanki superOrtopeda) z kliniki w Zorach...bylam ostatnio u niego, u niego tez byla oja mama i jesli komukolwiek w kraju zaufam to tylko jemu. Nie wiem co twoja mam ma z kolanem???? napisz w skrocie!
ale polecam tego lekarza, termiy sa ok u niego, przyjmuje w sosnowcu w katowicach i operuje wżorach. Wizyta 100zl ale gosc naprawde zna sie na rzeczy. On mi powiedzial co i jak dokladnie i ...wogole-facet na miejscu. Nazywa sie Juliusz Dec...jak chcesz namiary dam telefon.
Z Krakowa do Sosonowca mozesz dojechac w ciagu 1,5 godziny...a naprawde warto! przyjmuje tam w poniedzialki.
moja mama ma artretyzm i teraz jej sie zbiera woda czy ropa w kolanie i okropnie ja boli... juz dzis jedzie do wiednia i tam jutro pojdzie do swojego lekarza to jej ulzy bo sciagnie to swinstwo - ona chce jednak pojsc do kogos tu w polsce na konsultacje.... zobaczymy tez co to za eksperymentalny program w wiedniu jej zrobia...

Do góry