reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.

Marzenko mam nadzieję,że u Ciebie bedzie lepiej

Marzenko jak temperatura dzisiaj? Jak się czujesz?
Czesc sloneczko, przykro mi ze @ przylazła, u mnie to samo, tempka spadla na łeb na szyje i jutro ew. dzis bedzie @.... także chodzimy razem jak w zegarku hahah:-D
Magdusia zobaczysz nastpeny cykl nalezy do nas!!!! yeeeeeeee:cool:
Cześć Babeczki BB ;-)
witam sie zmeczona i smutna jak nie wiem Badaicka dolanczam sie do dolka!!! mozemy kopac razem .........:dry:
wczoraj przed snem (ok 24ej) znowu zaczelam plamic baaardzo ciemno brunatna krw... :-:)-( i dzisiaj rano tez :no::no::no:
ja juz sie poddaje! :-(
dobrze ze chociaz pomalowalismy 2 pokoje! ;-)
:-)
Oj słonce ty to sie masz w tym cyklu, naprawde jakieś cuda i wianki sie u ciebie dzieja...... idz do gina , musisz sprawdzic co sie dzieje.... buziolek :***
Marzenixx spiochu wstawaj i zdaj nam tu relacje co i jak z temp!!!!!!!! ja tu jajo zaraz z nerwow zniose!!!!!!!!!!! :angry:
No juz widziałaś kochana jak wyglada sytuacja......:zawstydzona/y:
Ale cóż, przez te wyniki nasienia , takie dobre, nawet nie jest mi specjalnie przykro..... walcze dalej!!:tak:
A i wszystkiego co najpiekniejsze z okazji rocznicy slubu!!!:-D

Kropeczko kochana ty to sie masz z tym kolankiem swoim, rzeczywiście tak długo sie to ciagnie.... mam nadzieję , że juz niedługo bedziesz miała te operacje i wszystko wróci do normy, wkońcu tez sie musisz przenieść z sekcji sexownych lachonów do ciężarówek :-D

Dzień dobry tak wogóle, nie wiem czemu ale mam dziś dobry humor:-) i wkońcu oddali mi słońce:cool2:
Która ze mna sie wybierze na plaże się posmazyc???:cool2:

reklama
z ubezpieczeniem jest tak (nie tylko moim ale kazdego pracujacego poza Pl i majcego tzw. karte ubezpieczenia europejskiego)- ze ona jest uznawana i leczenie w Polsce jest za darmo w przypadkach naglych...jak np. zlamie sobie w Polsce kolano, albo dostane wirusa nagle i wyladuje w szpitalu, albo zachoruje nagle na grype, angine...cokowilek naglego....albo bede miala wypadek itd.... itd...wtedy ide normalnie w kraju do lekarza czy szpitala i nie place...bo stalo mi sie to nagle jak bylamw Polsce...tak samo byloby gdybym byla w niemczech, gdziekowliek w Eiropie....
ale! moje choroby to teraz juz.....leczenie przewlekle i tzw. leczenie planowane i nie wolno mi - mieszkajac w UK- prowadzic bezplatnego leczenia planowanego w Polsce...bo mam opieke zdrowotna tu w UK.
Rozumiesz...tak samo byloby np z Toba - jakbys teraz przyleciala do mnie do londynu na wakacje...masz tu w Anglii ogolna opieke na podstawie karty ubezpieczenia europejskiego...ale dziala ona tylko w naglych przypadkach...wiec nie mozesz sobie zaplanowac ze do mnie przylecisz na np rekonstrukcje kolana...? jednak jakbys miala tu wywrotke na chodniku w trakcie zwiedzania miasta i uszkodzila tu kolano to taka rekonstrukcje zrobia ci za darmo i polski nfz zaplaci za nia angielskiemu nhs.
Dziekuje Ci bardzo teraz mam to wytłumaczone z polskiego na nasze :-D

A masz temperature Bernadko???

Byłam na wizycie, wypielam dupsko i ujawnilam kolanko...lekarz poogladal kolano najpierw-mam silny stan zapalny-znowu-stad te bole ostatnio i bardzo duzo plynu się zebralo, stąd ta opuchlizna....mam okladac lodem, dalej robic cwiczenia, dostalam leki przeciwzapalne...ale nie bede ich brala bo zolądek juz nie znosi wiecej tych leków...i skierowano mnie do specjalisty ortopedy-czeka się róznie...do 18 tygodni:wściekła/y::no::wściekła/y:....
A ze szczelinką...cóż-musze mieć operację, bo maści nie pomagaja...tez dostalam skierowanie do lekarza specjalisty i tez czeka się do 18 tygodni...beda do mnie dzwonic...
Zobaczymy jak to pojdzie...czy te "do 18 tygodni" to bedzie np 5 tygodni czy faktycznie dluzej...jak cos to zwijam manele i zrobie te zabiegi w kraju jak najszybciej by miec po klopocie...tylko ze cholerka tu mam ubezpieczenie, a w polsce musze placic prywatnie:wściekła/y:....

jak wrocilam bylam wsciekla!!!! nie jadlam kolacji na znak protestu i zlosci...mialam dosc...perspektywa czekania 4,5 m-ca na wizyte by potem czekac z pol roku na operacje i potem z pol roku na zielone swiatlo (zakladajac optymistycznie, ze sie operacje udadza) to jak dla mnie dluuuugo za długo...ja chyba sie nie doczekam Fasolki nigdy:-(

Bernadko - dziękuje że pytasz i pamiętasz***
nie miałam i nie mam goraczki to myślę ze mi to przejdzie moze pogoda tak na mnie diała bo pochmurno a duszno jest

Kropeczko moze nie będziesz musiała dugo jednak czekać bo to czekanie moze człowieka na prawdę dobić ale skoro nie ma innego wyjścia to nic nie zrobisz a duzo musisz w Polsce płacic za taki pobyt w szpitalu??
nie dziekuj mi kochana bo nie ma za co jestem z tobą myślami cały czas

Taaaa a u nas juz 10-ta......:-D:-D:-D
bo ty to zawsze musisz byc taka do przodu:-p:-D:-p

Kropeczko - moja mama zapisala sie w krakowie do jakiegos specjalisty od kolana nazwisko na P ale dopiero ma wizyte pod koniec wrzesnia - masakra...
Jak ten specjalista twoj od kolana sie nazywal??
.

hej Gosiu!!!!wypoczelas, kase wygralas...teraz mozesz do wrzesnia szlec;-)))):-)
Gosiu-ja mam namiary na kilku...tych co operowali w Piekarach, lekarza z Krakowa i -superO (sciagniety skrot z Hanki superOrtopeda) z kliniki w Zorach...bylam ostatnio u niego, u niego tez byla moja mama i jesli komukolwiek w kraju zaufam to tylko jemu. Nie wiem co twoja mam ma z kolanem???? napisz w skrocie!
ale polecam tego lekarza, termiy sa ok u niego, przyjmuje w sosnowcu w katowicach i operuje wżorach. Wizyta 100zl ale gosc naprawde zna sie na rzeczy. On mi powiedzial co i jak dokladnie i ...wogole-facet na miejscu. Nazywa sie Juliusz Dec...jak chcesz namiary dam telefon.
Z Krakowa do Sosonowca mozesz dojechac w ciagu 1,5 godziny...a naprawde warto! przyjmuje tam w poniedzialki.

z tego co pamietam to brat za placil za operacje cok ok 2000-3000 zl (wiesz ktora) :sorry2: u tego specjalisty! robiona normalnie w szpitalu panstwowym :sorry2:

no ja teraz kolano w kraju tez mialam w panstwowym szpitalu robione prywatnie:-)...
pewnie za tylek tez tyle bede musiala zaplacic jakbym sie zdecydowala w kraju robic...
ale kolejny zabieg na kolano to juz napewno wieksza kasa...bo i bardziej skomplikowana operacja....pojecia jednak nie mam ile??? musze obadac co i jak...

Czesc sloneczko, przykro mi ze @ przylazła, u mnie to samo, tempka spadla na łeb na szyje i jutro ew. dzis bedzie @.... także chodzimy razem jak w zegarku hahah:-D
Magdusia zobaczysz nastpeny cykl nalezy do nas!!!! yeeeeeeee:cool:

Dzień dobry tak wogóle, nie wiem czemu ale mam dziś dobry humor:-) i wkońcu oddali mi słońce:cool2:
Która ze mna sie wybierze na plaże się posmazyc???:cool2:
Uwielbiam to Twoje yeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja poszłabym na plażę z miłą checią ale obawiam się że z moim wodospadem i tuszą to mogłabym na takim słonku odpłynać jak wieloryb.Więc poprosze choc o troche słonka bo u mnie pochmurno i zimno a musze pójść do sklepu.
Z tym bolacym brzuchem to chyba z godzine mi zajmie :baffled:

eee...mnia tam dobrze w seksownych lachonach :)

Kropeczko ja wiem co mam powiedziec bo to az nerw czlowieka nosi..a pozniej upomnienie dostane ze klne na forum..

Hej Marzenka! Alleluja i do przodu!

Dzień dobry.
Wiedzialam,ze tak bedzie :-( jednak strajk mojego M w 18 i 19 dniu cyklu spowodował,ze @ własnie przed chwilka przylazła :-(
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.

Marzenko mam nadzieję,że u Ciebie bedzie lepiej

Nie martw sie Kochana następnym razem sie uda napewno:tak:Trzymaj sie cieplutko:-)

Eve ja do swojego gina zapisuje sie z dwudniowym wyprzedzeniem np dzis na piatek.. a do ginki, ktora przyjmuje w obok gabinecie zapisuja sie zazwyczaj na koniec miesiaca.. nie wiem dlaczego tak jest moze moj malo popularny ale jak do niego ide to zawsze ma pacjentow na caly dzien, ale tylko czasem zdarza mi sie dluzej czekac niz 15 minut.. w kazdym razie nie narzekam na niego..

dobra laski jade do tesciow a po drodze wstapie do pekao bo chce sie dowiedziec co mam przyniesc by zlikwidowac ksiazeczke na budowe domu.. moze starczy na fundamenty

reklama
Hej,hej,hej
Czuje sie do bani,brzuch tak mnie boli,ze ledwo siedzę,stoję,leżę .Rana po cc daje mi ostro do wiwatu po tylu latach bolesnych @ powinnam przywyknać :baffled:

Podjełam decyzje,że daję sobie kompletnie na luz bo widze,że nic z takiego starania na siłę nie wyjdzie.Co ma byc to bedzie.Bedziemy fikać kiedy nam przyjdzie ochota i jak sie uda to super a jak nie to pod koniec roku pójde do G i niech mnie kieruje na badania i popodglada trochę.
Tym czasem niech sie dzieje wola nieba-ALLELUJA i do przodu :-D

Takie podejscie mi sie podoba:tak:

Do góry