reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenixx-ruchliwosc jest bardzo wazna!!!! ona decyduje czy plemniki sa w stanie przejsc caly ten labirynt i im wiecej % jest w grupie A i B lub A+B tym wiecej z nich ma szanse dotrzedc do jajeczka....ale jak jest troszke tylko slabsza niz mowi norma-jak u Was -to nie jest bardzo zle, bo to sie da szybko naprawic...tzn. zwiekszyc - wlasnie witaminkami, moj m. zwiekszyl po lykaniu salfazinu +l-karnityny+ chromu...z ok. 30% wczesniej do ponad 70% ...wiec naprawde dziala. Do tego je duzo papryki czerwonej i pomarancze, sok z pomaranczy naturalny itd...
Niech Twoj m unika tez roweru, goracych kapieli, komorki w kieszenii, laptopa na kolanach i ciasnych gatek-niech nosi boxerki.
Kup mu jeszcze l-karnityne i chrom i bedzie dobrze-zobaczysz!

****:-)
Pewnie dlatego jeszcze nie dotarły tam gdzie trzeba :dry:
Na rowerze jeździ może z 2-3 razy do roku , nie bierze kapieli goracych bo mamy tylko prysznic:dry:, laptopka na kolanach trzyma bardzo żadko, komórki wkieszeni juz nie nosi i gatki nosi dosyc luxne ale nie boxerki bo nie znosi :sorry2: papryczke i pomarańczki zaczne mu podawać :tak:
Salfazin łyka, kupie jeszcze ten chrom i l-karnityne i mam nadzieje ze będzie gucio:-D
Dziękuje za rady mamuniu kropeczko :***

reklama
j
moze ma wrzody??? albo bakterie coli??? albo helicobactera???/ to ma wiele osob i niektorzy odczuwaja bole, pieczenia zgagi, wzdecia itd... powinien to zbadac..chocby badania krwi zrobic, czy usg brzuszka...
Tak, wiem Kochana, ale nie potrafię mu przemówić... Czasami jest taki uparty, że słów mi brakuje... Ostatnio stwierdził, że jak widzi, jak ja się zamartwiam o swoje zdrowie, to on woli nic nie wiedzieć, żeby się nie martwić... I zrozum tu faceta...

Kropeczko nie biorę tego antybiotyku odkąd mi ta wysypka wyszła
a tak się słabo czuje ze szok mierzyłam temperaturę i mam 35.6 to jakies osłabienie chyba
Kurcze, Bernadko, mam nadzieję, że to tylko taki chwilowy spadek temperatury i że nie dzieje się nic złego...

ja sie dzisiaj na niczym skupic nie moge totalnie nic nie zrobilam caly dzien to i pisanie na BB mi nie wychodzi ...
najpierw zakupki potem objadek w restauracji z winkiem i toastem za nastepne 3 latka a moze i 33 :sorry2:
buziaki i do jutra! ;-)

Kurcze a ja się właśnie wkurzyłam. Wymyśliłam na obiad lasagne no i obawiam się, że nie da się tego zjeść...:wściekła/y:

Bernadko-nie wiem co to ale mam nadzieje, ze cie nic nie rozklada, zadne przeziebienie czy wirus wlasnie....moze lyknij zapobiegawczo rutonoscorbin, wypij cytryne z miodem i zagryz cos z czosnkiem...obys wrocila do formy szybko!
dobrze ze sie do gina umowilas...trzeba wziac sie za te poprzekrecane cykle...

Pewnie dlatego jeszcze nie dotarły tam gdzie trzeba :dry:
Dziękuje za rady mamuniu kropeczko :***

1-pewnie tak...
2-ja Ci sie ponabijam, ja Ci dam!!! "mamuniu" no patrzcie ją...zartownis jeden z koszalkowa!:-D

najpierw zakupki potem objadek w restauracji z winkiem i toastem za nastepne 3 latka a moze i 33 :sorry2:
buziaki i do jutra! ;-)

Eve-udanego wieczoru, kolacji i wogole...i oczywiscie gorącej nocy po-poslubnej...oczaruj go tak jak 3 lata temu;-):-);-)

reklama
a do mnie to nikt się nie chce na parapetówkę wprosić
Nikt się nie będzie pytał ;-);-)

Kingus ja z ta kapustka juz tyle razy probowalam, ale nie pomaga mi...
No to szkoda :-(
czy przy lekach dopochwowych mozna sie kochac??
Raczej nie powinno.

Jak skończyłam karmic to zaczełam brać piguły i odbilismy sobie wszystko :-D
To tyle postu mnie czeka;-) dobrze, że na razie brzuch mi/nam nie przeszkadza ;-);-)

sorki dziewczynki ze ja tak zza krzaków ale lutuje , jeszcze mi troszke zostało, jak skoncze to zagladne..:tak:
:-D:-D:-D

umówiłam się na poniedziałek do gina zobaczymy co mi powie
No to dobrze:tak:

buziaki i do jutra! ;-)
Udanego świętowania :-D

Kurcze a ja się właśnie wkurzyłam. Wymyśliłam na obiad lasagne no i obawiam się, że nie da się tego zjeść...:wściekła/y:
Na pewno się da :tak::tak::tak:

Ale kwaśne jabłka kupiłam brrrrrrr

Do góry