reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziękuję, że pytasz :-) Czuję się dobrze, nawet nic mi ostatnio nie dolega, aż dziwne ;-) Bo przez ostatni rok, to co rusz coś ze mną było nie tak, ale na razie, odpukać, nie jest źle :-) Mój M tylko coś mi niedomaga. Żołądek mu nawala i martwi mnie to, a jego do lekarza zaciągnąć, to niemożliwe jest...
oj to nie dobrze a oni tacy uparci są mój też do lekarza nie chce chodzic chyba ze naprawdę go boli cos mocno

reklama
Kochana to narysujesz projektantowi na kartce po swojemu co chcesz i jak a on Ci z tego piekny projekt zrobi.
Łoj to bedzie chata.Ja sie juz wpraszam na parapetówkę ;-):tak::-D:-D:-D[/B][/COLOR][/FONT]

Wpraszaj się, wpraszaj. Tylko ja jeszcze najpierw musze w totolotka wygrać;-)

a do mnie to nikt się nie chce na parapetówkę wprosić

Ja chętnie się wproszę. Taką chałupkę trzeba zobaczyć na żywo!

czy przy lekach dopochwowych mozna sie kochac??

Jeśli są na zapalenie to możesz -używając gumki,żeby nie zarazić swojego M- bo potem on Cię zarazi i się nie wyleczysz.
Ja też zawsze brałam tabletki już po wszystkim;-)

Kropeczko ja ciągle jestem w pracy!
Ale właśnie mam zamiar się urwać, więc do potem.;-)

mrzenixxx-podgladnelam wyniki...dawaj mezowi cos na ruchliwosc by rozruszac bardziej plemniczki...bo ruchliwosc masz typu A -te najbardziej szybkie - troszke ponizej normy a typ A+B (czyli te ktore wogole ida do przodu) rowno na granicy normy...niech polyka witaminki:-)...mojemy ruchliwosc wzrosla do 75% po witaminach:-);-)

poza tym wyniki dobre;-)...ale nie wiem czemu zas tyle zlych plemnikow oni uznaja za dobrze...nie rozumiem...paranoja z tymi "normami" <84%:no:...ale jest w normie wiec nie ma klopotu!!! tylko trzeba ozywic je troszke ...pomarancze, papryka i witaminki:-)
No własnie tak myslałam , że coś z ta ruchliwościa jest nie tak, dlatego pewnie jeszcze nie dotarły do jajeczka leniwce jedne....:dry: ale to chyba nic takiego złego co??
W każdym razie i tak łyka salfazin:tak:
dziekuje kropku :*
To zalezy od mozliwosci skaldnikowych. ja znam kilka ale niektore z wloskimi skaldnikami typu: ser taleggio albo parmezan, z gruszkami, pyszny jest z szuszonymi grzybami i jakas kielbaska taka nie uschnieta, swierza typu biala tylko ze nie jest biala i jest mniej tlusta ( ale takie to u nas sa a w polsce to chyba nie za bardzo) albo zwykle risotto z roznymi serami tez pycha jak ktos lubi ogolnie sery. Napisz ewentualnie ktory by cie zainteresowal to ci dam przepis
dzieki makaronka, narazie juz mam przepis ale jak bede chciala cos ekstra to sie zglosze do ciebie hehe:tak:

sorki dziewczynki ze ja tak zza krzaków ale lutuje , jeszcze mi troszke zostało, jak skoncze to zagladne..:tak:

czy przy lekach dopochwowych mozna sie kochac??
ja bylabym ostrozna...zreszta jak masz stan zaplany to mozesz odczuwac bol a nie przyjemnosc:-(...a jesli juz to koniecznie z gumka zebys nie przeniosla zapalenia na meza!

nie wiem co to sie dzieje al na pewno muszę to sprawdzić bo tak nie mogę żyć przecież przy takich porąbanych cyklach nie ma mowy o dziecku
wlasnie-umawiaj sie do lekarza Kochanie!

...chcialam spytac tez czy bierzesz dalej ten antybiotyk czy juz nie???/ ten na buzie?

Kochana jak my z Pawłem wytrzymalismy bez seksu pół mojej ciazy a potem 8 miesiecy jak karmiłam to i Wy dacie rade do przyszłego tygodnia :tak::tak::tak:

o matko!!!! i on teraz sie jeszcze wywija przed???? nie wierze!!!!

Witam sie ogolnie. Buon giorno;-)

hej dwupaku nasz rodzimy - ale wloski!:-D

Żołądek mu nawala i martwi mnie to, a jego do lekarza zaciągnąć, to niemożliwe jest...

:*
moze ma wrzody??? albo bakterie coli??? albo helicobactera???/ to ma wiele osob i niektorzy odczuwaja bole, pieczenia zgagi, wzdecia itd... powinien to zbadac..chocby badania krwi zrobic, czy usg brzuszka...

A potem lało mi sie z cycków tak,ze żadna radość sie kochać jak Ci mleko cieknie.

wyobrazilam to sobie:szok::szok::szok:

No własnie tak myslałam , że coś z ta ruchliwościa jest nie tak, dlatego pewnie jeszcze nie dotarły do jajeczka leniwce jedne....:dry: ale to chyba nic takiego złego co??
W każdym razie i tak łyka salfazin:tak:
dziekuje kropku :*

:tak:

Marzenixx-ruchliwosc jest bardzo wazna!!!! ona decyduje czy plemniki sa w stanie przejsc caly ten labirynt i im wiecej % jest w grupie A i B lub A+B tym wiecej z nich ma szanse dotrzedc do jajeczka....ale jak jest troszke tylko slabsza niz mowi norma-jak u Was -to nie jest bardzo zle, bo to sie da szybko naprawic...tzn. zwiekszyc - wlasnie witaminkami, moj m. zwiekszyl po lykaniu salfazinu +l-karnityny+ chromu...z ok. 30% wczesniej do ponad 70% ...wiec naprawde dziala. Do tego je duzo papryki czerwonej i pomarancze, sok z pomaranczy naturalny itd...
Niech Twoj m unika tez roweru, goracych kapieli, komorki w kieszenii, laptopa na kolanach i ciasnych gatek-niech nosi boxerki.
Kup mu jeszcze l-karnityne i chrom i bedzie dobrze-zobaczysz!

****:-)

Kropeczko nie biorę tego antybiotyku odkąd mi ta wysypka wyszła
a tak się słabo czuje ze szok mierzyłam temperaturę i mam 35.6 to jakies osłabienie chyba

reklama
Kropeczko
nawet mnie nie bolą tylko ogólnie taka osłabiona jestem nic mnie niby nie boli ale słabo się czuje a co podejrzewasz??

Do góry