reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

:-) Witam, wrzucam fotki z poniedziałkowej wizyty:
1. główka,
2. od dołu- obwód brzuszka, kość udowa i podobno gdzieś tam są wargi sromowe,
3. serduszko i jego bicie.

Załączniki

• Image0003.jpg
    Image0003.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 59
  • Image0002.jpg
    Image0002.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 64
  • Image0001.jpg
    Image0001.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ... wczoraj bylam i zatrzymali mnei na obserwacji...rOBILI mi co 2 godizny ktg mialam usg i badania wszytsko w jak najelpszym porzadku
smile.png
nie upadlam na brzuch ino sie potklena i upadlam podpierajac sie na rece ale balam sie ze lozysko moglo cos sie stac.. dla swietego spokoju pojechalam ... i z as wyszlo z usg ze termin mama na 30 wiec wydaje mi sie ze urodze bardziej w okolicach 30 bo usg 4 d tez mi wykazalo na 30 wiec dzis mamy 27,5 dni i moja malutka wazy 1100 gram
smile.png
lekarz pwoeidzial ze ladna z niej sztuka hehe
A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojna
smile.png
Bardzo jestem zadwolona z opieki jaka mi zapewnili zaangazowali sie
smile.png

Niunia, ciesze się, że wszystko ok :-)

Uważajcie kochane teraz jak chodzicie. Troszkę przesunął nam się środek ciężkości, więc takie potknięcia mogą się niestety zdarzać.

Ja ostatnio na prostej (była mała kratka w chodniku) tak się potknęłam, że aż zerwał mi się pasek w sandałkach. Dzięki Bogu szłam z moim M i mnie złapał. Oj strasznie bym huknęła.

czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ... wczoraj bylam i zatrzymali mnei na obserwacji...rOBILI mi co 2 godizny ktg mialam usg i badania wszytsko w jak najelpszym porzadku
smile.png
nie upadlam na brzuch ino sie potklena i upadlam podpierajac sie na rece ale balam sie ze lozysko moglo cos sie stac.. dla swietego spokoju pojechalam ... i z as wyszlo z usg ze termin mama na 30 wiec wydaje mi sie ze urodze bardziej w okolicach 30 bo usg 4 d tez mi wykazalo na 30 wiec dzis mamy 27,5 dni i moja malutka wazy 1100 gram
smile.png
A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojna
smile.png
smile.png

:szok::szok::szok::szok:O Matko,to dobrze,ze wszystko dobrze się skończyło,ale co strachu sie najadłaś - to Twoje.Dobrze,że w szpitalu się zaopiekowali,jak trzeba:tak::tak::tak:.Jest nadzieja,że nie wszyscy lekarze,to konowały:tak::tak::tak:

Niunia, ciesze się, że wszystko ok :-)

Uważajcie kochane teraz jak chodzicie. Troszkę przesunął nam się środek ciężkości, więc takie potknięcia mogą się niestety zdarzać.

Co fakt,to fakt,drogi pod brzuszkami nie widzimy,a poza tym przechyły do przodu łatwiej nam załapać:-):-):-)

smile.png
smile.png
smile.png
smile.png

Dobrze, że Ci się nic nie stało.:-):-):-) Znaczy Tobie ani malutkiej

:-) Witam, wrzucam fotki z poniedziałkowej wizyty:
1. główka,
2. od dołu- obwód brzuszka, kość udowa i podobno gdzieś tam są wargi sromowe,
3. serduszko i jego bicie.
Serduszko jak dzwon :-)

czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ...
Dobrze, że jesteście całe i zdrowe:tak:
Ja ostatnio na prostej (była mała kratka w chodniku) tak się potknęłam, że aż zerwał mi się pasek w sandałkach. Dzięki Bogu szłam z moim M i mnie złapał. Oj strasznie bym huknęła.
Dobrze, że Cię przytrzymał i że nogi nie rozwaliłaś.

Co do upadków, to ja niedawno w nocy o mało nie spadłam z łóżka.
Co wyście w tym łóżku robili ;-);-)
Ja też się teraz dalej od krawędzi kładę:tak:

niunia uważaj na siebie co upadku ja się dziś pośliznełam na mokrej podłodze w kuchni ale w ostatniej chwili się złapałam :no:

Niunia, dobrze, że skończyło się tylko na strachu. Ja to panicznie boję się upadku, a ostatnio zrobiłam się strasznie roztargniona i ciapowata :-p potrafię potykać się o własne nogi..Dlatego unikam mokrych podłóg i schodów bez barierki :tak: :-)
Właśnie od lekarza wróciłam, Mała waży 1700 g, główką w dół leży i kopie mamę w żebra :-) Tylko, wstydziocha jedna, buzi pokazać nie chciała ;-) A ja jestem pozamykana i długa :-)

No sdziewczyny ja rownizez upadlam tak ze wspomoglam sie rekami ale tak sie stresowalam ze wolalam sprawdzic...jak uslyszalam serduszko to sie poplakalam ...chyba do konca ciazy bede lezec w lozku hehehe

reklama
A to nasza malutka w 29tyg i 3 dniu ciazy, wazy 1800g i ma 43 cm. Zdjecie troszke kiepskie, bo akurat pepowina zaslania polowe twarzyczki.

Załączniki

• MAEDCHEN_3.jpg
    MAEDCHEN_3.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 58
Do góry