reklama
czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ... wczoraj bylam i zatrzymali mnei na obserwacji...rOBILI mi co 2 godizny ktg mialam usg i badania wszytsko w jak najelpszym porzadku
nie upadlam na brzuch ino sie potklena i upadlam podpierajac sie na rece ale balam sie ze lozysko moglo cos sie stac.. dla swietego spokoju pojechalam ... i z as wyszlo z usg ze termin mama na 30 wiec wydaje mi sie ze urodze bardziej w okolicach 30 bo usg 4 d tez mi wykazalo na 30 wiec dzis mamy 27,5 dni i moja malutka wazy 1100 gram
lekarz pwoeidzial ze ladna z niej sztuka hehe
A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojna
Bardzo jestem zadwolona z opieki jaka mi zapewnili zaangazowali sie

A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojna

Niunia, ciesze się, że wszystko ok :-)
Uważajcie kochane teraz jak chodzicie. Troszkę przesunął nam się środek ciężkości, więc takie potknięcia mogą się niestety zdarzać.
Ja ostatnio na prostej (była mała kratka w chodniku) tak się potknęłam, że aż zerwał mi się pasek w sandałkach. Dzięki Bogu szłam z moim M i mnie złapał. Oj strasznie bym huknęła.
Uważajcie kochane teraz jak chodzicie. Troszkę przesunął nam się środek ciężkości, więc takie potknięcia mogą się niestety zdarzać.
Ja ostatnio na prostej (była mała kratka w chodniku) tak się potknęłam, że aż zerwał mi się pasek w sandałkach. Dzięki Bogu szłam z moim M i mnie złapał. Oj strasznie bym huknęła.
monisia1979
Fanka BB :)
czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ... wczoraj bylam i zatrzymali mnei na obserwacji...rOBILI mi co 2 godizny ktg mialam usg i badania wszytsko w jak najelpszym porzadkunie upadlam na brzuch ino sie potklena i upadlam podpierajac sie na rece ale balam sie ze lozysko moglo cos sie stac.. dla swietego spokoju pojechalam ... i z as wyszlo z usg ze termin mama na 30 wiec wydaje mi sie ze urodze bardziej w okolicach 30 bo usg 4 d tez mi wykazalo na 30 wiec dzis mamy 27,5 dni i moja malutka wazy 1100 gram
lekarz pwoeidzial ze ladna z niej sztuka hehe![]()
A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojnaBardzo jestem zadwolona z opieki jaka mi zapewnili zaangazowali sie![]()
![]()

Niunia, ciesze się, że wszystko ok :-)
Co fakt,to fakt,drogi pod brzuszkami nie widzimy,a poza tym przechyły do przodu łatwiej nam załapać:-):-):-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ... wczoraj bylam i zatrzymali mnei na obserwacji...rOBILI mi co 2 godizny ktg mialam usg i badania wszytsko w jak najelpszym porzadkunie upadlam na brzuch ino sie potklena i upadlam podpierajac sie na rece ale balam sie ze lozysko moglo cos sie stac.. dla swietego spokoju pojechalam ... i z as wyszlo z usg ze termin mama na 30 wiec wydaje mi sie ze urodze bardziej w okolicach 30 bo usg 4 d tez mi wykazalo na 30 wiec dzis mamy 27,5 dni i moja malutka wazy 1100 gram
lekarz pwoeidzial ze ladna z niej sztuka hehe![]()
A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojnaBardzo jestem zadwolona z opieki jaka mi zapewnili zaangazowali sie![]()
![]()
Dobrze, że Ci się nic nie stało.:-):-):-) Znaczy Tobie ani malutkiej
kinguś
Nie poddam się
Serduszko jak dzwon :-):-) Witam, wrzucam fotki z poniedziałkowej wizyty:
1. główka,
2. od dołu- obwód brzuszka, kość udowa i podobno gdzieś tam są wargi sromowe,
3. serduszko i jego bicie.
Dobrze, że jesteście całe i zdroweczesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ...

Dobrze, że Cię przytrzymał i że nogi nie rozwaliłaś.Ja ostatnio na prostej (była mała kratka w chodniku) tak się potknęłam, że aż zerwał mi się pasek w sandałkach. Dzięki Bogu szłam z moim M i mnie złapał. Oj strasznie bym huknęła.
Co wyście w tym łóżku robili ;-);-)Co do upadków, to ja niedawno w nocy o mało nie spadłam z łóżka.
Ja też się teraz dalej od krawędzi kładę

Niunia, dobrze, że skończyło się tylko na strachu. Ja to panicznie boję się upadku, a ostatnio zrobiłam się strasznie roztargniona i ciapowata
potrafię potykać się o własne nogi..Dlatego unikam mokrych podłóg i schodów bez barierki
:-)
Właśnie od lekarza wróciłam, Mała waży 1700 g, główką w dół leży i kopie mamę w żebra :-) Tylko, wstydziocha jedna, buzi pokazać nie chciała ;-) A ja jestem pozamykana i długa :-)

Właśnie od lekarza wróciłam, Mała waży 1700 g, główką w dół leży i kopie mamę w żebra :-) Tylko, wstydziocha jedna, buzi pokazać nie chciała ;-) A ja jestem pozamykana i długa :-)
reklama