reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Powiem Tak dziewczyny !!!!

Pisac aby pisać z kimś !!!??? kto sie napatoczy na wątek nie bawi mnie , Wy dla mnie byłyscie osobami , koleżankami , przyjaciólkami z którymi mogłam sobie popisać , tutaj zasuwacie , a ja akurat na zamknietym , nawet nie wiedziałam że tutaj piszecie dopiero teraz , a tam nikogo , tak sie robi !!!!:-:)szok:

widac jakie wazne byłysmy dla siebie:-:)-(

reklama
zgadzam się z Gosiakiem, nie pisałysmy po to by pogadac z byle kim, a pisalysmy na zamknietym bo sie lubimy, znamy itp fajnie bylo...a teraz co..Najpierw Madzia Badaicka znika na jakis czas, a potem wraca i postanawia utworzyc nowy wątek. to super, miłego pisania laski.oo mam pomysł, a może każda z nas utworzy nowy wątek? będziemy skakały z kwiatka, cyt wątku na wątek:)

Ostatnia edycja:
pewnie ze wolno, Sabinka mi nie chodzi o kłótnie, ale tworzyłysmy pewnego rodzaju fajny, zgrany zespół, część z nas nie chce lub nie może pisac na otwartym, tak ciężko to zrozumieć?
a na zamknięty po co mam zaglądać skoro wy tu. wyglada na to ze sie powoli rozpada wszystko a szkoda....

ależ oczywiście sabinko że tak , ale tam ja zagladałam codziennie ale widziałam że nikt nie pisze , więc prawie sama nic nie pisałam , bardzo sie do Was przyzwyczailam i opwoeidzialam Wam tyle z mojego życia ze poprostu głupio się czuję że tam nawet odzewu nie ma a tutaj tak chetnie piszecie , a inaczej byłoby gdybysmy tam ze soba pisały i powiedziały sobie " dziewczyny tu zasuwamy a tam tak z doskoku", a ja nie wiem czemu Sabinko mam wrazenie że ja ty tylko wyrazam swoje zdanie a ty jabys mnie atakowała( jezeli się mylę to pzrepraszam)

reklama
Kasiu ja tez sie nie chce klocic bo nie ma o co ja rozumiem ze sa sprawy o ktorych tutaj nie chce sie pisac wiec jest zamkniety i mozna tam
zauwazylam nawet natym forum ze duzo jest takich nazwijmy to podwojnych watkow i jak zapewne zauwazylas ja bylam dzis na zamknietym i napisalm moze nie duzo fakt ale nie mialam czasu poprostu a wieczorem zagladnelam nikogo nie bylo wiec jestem tutaj przeciez ja nie mowie ze sie tam juz nie bede pokazywac czy pisac

boze ja chyba nie pojde dzis spac

Do góry