reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez wpadłam sie przywitac bo jestem niewyspana:no:Niedługo wybieram sie z mlodymi na dwor bo w domu to zwariuje

MH
Daj znac po kardiologu ale napewno wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
Wspolczuje tej piguly:no::no::no:

NATALINECZKA
I co:confused:

reklama
I bardzo dobrze, zamknij oczy i Bóg strzegł się przejmwać i denerwowac, w końcu mu to zbrzydnie i się domyśli.

Ale głodna jestem, chciałam zapchac się paróweczką, ale była o jakieś 2 m za krótka, hihi
dobre :-D:-D:-D:-D:-D

Hej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo... :baffled:
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...
zdrowiej kobieto!!! oby jak najszybciej :tak::tak::tak::tak::tak:
A dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine
dobrze ze przyponmialas, ja glowy do takich rzeczy nie mam :no::no::no:

Witam;-)

Moja Zuzka tez ważyła 2800 jak miała 2 m-ce. Teraz ma 9300

U nas dostałam decyzje o przedłużeniu okresu zasiłkowego do października i że zmienia się ustawa o zasiłkach rodzinnych od listopada(maja być wyższe) i w związku z tym nowe wnioski składa się we wrzesniu . Ale musze się jeszcze dokładnie wypytac.
Ide dzisiaj wcześniej spać. Mam takiego doła, wszystko mnie wkur... Z Tata nie jest najlepiej:baffled::no:

a co sie stało :confused::confused::confused::confused::confused:
a ta twoja malutka to wczesniaczek???
czy taka malutka poprostu???
mój jak sie urodził to 4130 ważył :szok::szok::szok:

Witam, ja dzisiaj nocke mialam do dupy
Sewi obudzil mi sie o 3 i nie chcial spac tylko sie wiercil marudzil bawil :baffled: i to trwalo az 2 godziny a potem jeszcze o 8 pobudka....
normalnie nie wyspana jestem :no::no::no::no:
pije kawke ale mnie to nie pobudza, zaraz pojde zrobic sobie sniadanko i musze dzwonic do notariusza :dry:

dzięki dowikluś:happy2:
zapowiedziałam pietruszce że mimo wszystko swojej bexy nie sprzedajemy bo na zimę jest idealna "taczka" jak mówi mój pietruszka na 3 kołowce ale duże koła cieplutka przestronna duża folia śpiworek cieplutki z polarkiem w środku no jednym słowem zima jak mam prowadzać julkę do szkoły odbierać ja to w brei deszczu sprawdzi się idealnie:tak:a tan jest swietny teraz jak jest cieplutko :tak:
a wogóle zła jestem bo miałam być w casto do 5 ...5 był wczoraj a ja nadal tu kwitne boo się jedna babka rozchorowała narazie ma zwolnienie do 12 a co potem sama nie wiem jak mi w weekend przyjdzie tyrać tu to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pietruszka mówi żebym się na to nastawiła bo potem sie niepotrzebnie rozczaruję:angry::angry::angry:

nadrabiam co nie co :-)

LUNKA
Ja ta licytuje
AC272* NOWA KOLEKCJA MODNA SUKIENKA 36/38 (701549060) - Aukcje internetowe Allegro
Ale jak jej nie wygram to najwyzej poszukam czegos na miescie:tak::tak::tak:
no aukcja konczy sie za 3 godziny :tak:
PATRYSIU Dobranoc:-)
A tak przy okazji sliczny masz avatarek:tak::tak::tak:
a dziekuje :cool2:
Ano tak Pati...
Dobranoc, niech się śni chociaż przyjemnie...
I rzeczywiście awatarek słodki, wiem skąd...
no wlansie :-):-):-):-)
Hej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo... :baffled:
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...
oj wspolczuje jak grypa zoladkowa to masakra
zdrowka zycze wracaj szybko do nas :tak:
Wpadłam się pożegnać kochane.
Pobudka o 4 z minutami ,a ja jeszcze nie wykąpana i właśnie na spacer z psem wychodze.:-D:-D:-D:-D
Zajrzę do Was dopiero 15 sierpnia wieczorkiem
Ściskam Was mocno i pomodlę się za tę naszą szczęśliwą ferajnę bb,co by nam się lepiej żyło.;-):-):-D:-D
no to szczesliwej drogi :tak::tak::tak:
Witam :tak:

Moja Helena nie wstawała w nocy :szok: Szok :-D
A Anika tylko raz jadła :tak: Jestem wyspana :tak: Ale jeszcze w to nie wierzę :-D

As, szczęśliwej drogi :tak:

U mnie, piękna pogoda, pewnie niedługo zbierzemy sie do parku.
A na 14 kardiolog, trzymajcie kciuki :sorry2:
no to kciuki beda zacisniete

dzięki dowikluś:happy2:
zapowiedziałam pietruszce że mimo wszystko swojej bexy nie sprzedajemy bo na zimę jest idealna "taczka" jak mówi mój pietruszka na 3 kołowce ale duże koła cieplutka przestronna duża folia śpiworek cieplutki z polarkiem w środku no jednym słowem zima jak mam prowadzać julkę do szkoły odbierać ja to w brei deszczu sprawdzi się idealnie:tak:a tan jest swietny teraz jak jest cieplutko :tak:
a wogóle zła jestem bo miałam być w casto do 5 ...5 był wczoraj a ja nadal tu kwitne boo się jedna babka rozchorowała narazie ma zwolnienie do 12 a co potem sama nie wiem jak mi w weekend przyjdzie tyrać tu to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pietruszka mówi żebym się na to nastawiła bo potem sie niepotrzebnie rozczaruję:angry::angry::angry:
nie chce nic mówic ale twoj m ma rację :tak::tak::tak:
lepiej sie nie nastawiaj na wolny weekend:no::no::no:
zwłaszcza że mówiłaś że te babki tam to niezłe są :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry