reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki dziewczynki:-) Mam nadzieję, że ta opalenizna szybko mi nie zejdzie, za 2 tygodnie jadę na wesele do koleżanki i dobrze bym się prezentowała taka brązowa:-)
Loree - też mam nadzeję, że u mnie będzie tak jak było z Tobą. Bo na wyjeździe naprawę szaleliśmy (przytulanki i te sprawy) wcale nie myśląc o fasolce, takie zapomnienie jest naprawdę boskie:happy2:

A co do alimentów, to uważam, że 1000 zł to zdecydowanieza mało, za te pieniądze nie da się normalnie żyć z małym dzieckiem!!

reklama
Kochana..bez zmian - jak coś nowego będzie to dam znać :) ihihih...
a dziś 46dc, 6 dzień duphastonu i reszty leków - jeszcze 4 i odstawiam..no i niech przylezie ta @..:-)

Ola - Eve i Bernadka ma @ w nadmiarze;-)
na poważnie to coś Wam się dziewczyny poplątało - i tak jak sobie przypominam to wcześniej też u Was były problemy z @:szok:
jak nie urok, to.......

oto kilka fotek z moich leniwych, ale jak najbardziej udanych wakacji. Większość czasu oczywiście spędzaliśmy na plaży, oczywiście trochę też zwiedzaliśmy, a wieczorkami piliśmy wino i graliśmy w karty. Polecam wszystkim takie wakacje, stosunkowo tanie, hotel super, ludzie mili i otwarci, pogoda gwarantowana, żeby wypocząć nic więcej nie potrzeba...

cudnie, widac ze taka szczesliwa i wypoczeta. Kazdy powinien choc raz w roku sobie tak pochulac.

szkoda - ale się nie poddajemy - w niedzielę prawdopodobnie jedziemy znowu - mamy 3 trasy opracowane i musi nam się udać - wystarczy 3 dni pogody:tak: i wrócimy zadowoleni:-)
wróciliśmy bo szkoda nam płacić za kwaterę i siedzieć cały czas w środku - ewentualnie przeleciec Krupówki:tak:
zabrzmiało trochę jak u sknerusów;-)

"Przelecieć Krupówki" to wcale nie brzmi jak u sknerusów:-D:-D:-D

Rozumiem Cię i nawet jesli nie szkoda kasy to po co tam siedziec i się nudzić? Zwłaszcza,że Wy jeździcie w góry żeby tak pochodzić a nie wypic piwo na Krupówkach;-)
Chętnie bym pochodziła, ale niestety póki co odpada. Jak idę na dłuższy spacer to brzuch mnie boli.

Czy u Marzenixx się przypadkiem jakaś fasolka nie ukrywa??? Coś tu jest podejrzane:-)

reklama
Do góry