reklama
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Halo odmeldowuję się jeśli mnie ktoś jeszcze pamięta. Odbębniłam ostatnio pobyt w szpitalu. DO szpitala wysłała mnie moja ginka bo chciała żeby sprawdzili ilość wód płodowych czy nie za mało. Okazało się że wód płodowych dużo AFI 12,9, za to szyjka bardzo krótka 2cm w nieciekawym stanie i kazali mi zostać w szpitalu.Dali mi 4 zastrzyki na zainicjonowanie dojrzewania płuc dziecka. No i mam leżeć i zaciskać nogi. Z leżeniem oczywiście kiepsko, ale staram się oszczędzać.
A maluch w brzuchu zapowiada się ogromny : w wieku 29tyg i 2 dni miał już 1800g. No i cały i zdrowy.
A maluch w brzuchu zapowiada się ogromny : w wieku 29tyg i 2 dni miał już 1800g. No i cały i zdrowy.
monisia1979
Fanka BB :)
Kachurku,tak jak Dziewczyny piszą,również życzę ,żebyś jak najdłużej chodziła w dwupaku

kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry:-):-)

Jasne;-)

kinguś Bardzo grzecznie spaliśmy:-)

A ja się potknęłam na ulicy bo była dziura i M mnie jeszcze opieprzył, że nie patrzę pod nogi;-)niunia uważaj na siebie co upadku ja się dziś pośliznełam na mokrej podłodze w kuchni ale w ostatniej chwili się złapałam![]()
SuperWłaśnie od lekarza wróciłam, Mała waży 1700 g, główką w dół leży i kopie mamę w żebra :-) Tylko, wstydziocha jedna, buzi pokazać nie chciała ;-) A ja jestem pozamykana i długa :-)
Widać ładnie oczko i nosek no i ustkaA to nasza malutka w 29tyg i 3 dniu ciazy, wazy 1800g i ma 43 cm. Zdjecie troszke kiepskie, bo akurat pepowina zaslania polowe twarzyczki.

No to superno usg 3 4 d jest boskiemogla bym je miec co tydzien heh wczorj jak mialam robione usg w szpitalu to mala ma 1100 gram ale nei wiem ile ma dlugosci
ale lekarz powiedzila ze ladniutka babeczka heh
Dobrze, że już jesteś. Maluszek ładnie rośnie. Trzymajcie się:-)A maluch w brzuchu zapowiada się ogromny : w wieku 29tyg i 2 dni miał już 1800g. No i cały i zdrowy.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Halo odmeldowuję się jeśli mnie ktoś jeszcze pamięta. Odbębniłam ostatnio pobyt w szpitalu. DO szpitala wysłała mnie moja ginka bo chciała żeby sprawdzili ilość wód płodowych czy nie za mało. Okazało się że wód płodowych dużo AFI 12,9, za to szyjka bardzo krótka 2cm w nieciekawym stanie i kazali mi zostać w szpitalu.Dali mi 4 zastrzyki na zainicjonowanie dojrzewania płuc dziecka. No i mam leżeć i zaciskać nogi. Z leżeniem oczywiście kiepsko, ale staram się oszczędzać.
Oczywiście, że Cie pamiętamy Kachurku:-). Odpoczywaj jak najwięcej się da, chociaż wiem, że to trudne z rocznym maluchem. Jak Iwo??? Rośnie pewnie jak na drożdżach

reklama
Lanselotka
Fanka BB :)
A tu profil mojej malutkiej w 31w1d waga 1500g :-)