reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Wielgachna :-) Tylko moja jakaś taka mała mi się wydaje..
Też się niedługo wybiorę na 3D/4D, bo to fajne przeżycie :-) i jaka pamiątka..:tak:

reklama
no usg 3 4 d jest boskie:) mogla bym je miec co tydzien heh wczorj jak mialam robione usg w szpitalu to mala ma 1100 gram ale nei wiem ile ma dlugosci:( ale lekarz powiedzila ze ladniutka babeczka heh

Halo odmeldowuję się jeśli mnie ktoś jeszcze pamięta. Odbębniłam ostatnio pobyt w szpitalu. DO szpitala wysłała mnie moja ginka bo chciała żeby sprawdzili ilość wód płodowych czy nie za mało. Okazało się że wód płodowych dużo AFI 12,9, za to szyjka bardzo krótka 2cm w nieciekawym stanie i kazali mi zostać w szpitalu.Dali mi 4 zastrzyki na zainicjonowanie dojrzewania płuc dziecka. No i mam leżeć i zaciskać nogi. Z leżeniem oczywiście kiepsko, ale staram się oszczędzać.
A maluch w brzuchu zapowiada się ogromny : w wieku 29tyg i 2 dni miał już 1800g. No i cały i zdrowy.

adusia śliczna fotka:tak:
Kucharek odpoczywaj kochana:tak: teraz dopatrzyłam się że masz maluszka w domu to nie dziwię się że ciężko z odpoczynkiem:baffled:

Dzień dobry:-):-)
kinguś Bardzo grzecznie spaliśmy:-)
:-D:-DJasne;-)

niunia uważaj na siebie co upadku ja się dziś pośliznełam na mokrej podłodze w kuchni ale w ostatniej chwili się złapałam :no:
A ja się potknęłam na ulicy bo była dziura i M mnie jeszcze opieprzył, że nie patrzę pod nogi;-)

Właśnie od lekarza wróciłam, Mała waży 1700 g, główką w dół leży i kopie mamę w żebra :-) Tylko, wstydziocha jedna, buzi pokazać nie chciała ;-) A ja jestem pozamykana i długa :-)
Super

A to nasza malutka w 29tyg i 3 dniu ciazy, wazy 1800g i ma 43 cm. Zdjecie troszke kiepskie, bo akurat pepowina zaslania polowe twarzyczki.
Widać ładnie oczko i nosek no i ustka:tak::tak:

no usg 3 4 d jest boskie:) mogla bym je miec co tydzien heh wczorj jak mialam robione usg w szpitalu to mala ma 1100 gram ale nei wiem ile ma dlugosci:( ale lekarz powiedzila ze ladniutka babeczka heh
No to super

A maluch w brzuchu zapowiada się ogromny : w wieku 29tyg i 2 dni miał już 1800g. No i cały i zdrowy.
Dobrze, że już jesteś. Maluszek ładnie rośnie. Trzymajcie się:-)

Halo odmeldowuję się jeśli mnie ktoś jeszcze pamięta. Odbębniłam ostatnio pobyt w szpitalu. DO szpitala wysłała mnie moja ginka bo chciała żeby sprawdzili ilość wód płodowych czy nie za mało. Okazało się że wód płodowych dużo AFI 12,9, za to szyjka bardzo krótka 2cm w nieciekawym stanie i kazali mi zostać w szpitalu.Dali mi 4 zastrzyki na zainicjonowanie dojrzewania płuc dziecka. No i mam leżeć i zaciskać nogi. Z leżeniem oczywiście kiepsko, ale staram się oszczędzać.

Oczywiście, że Cie pamiętamy Kachurku:-). Odpoczywaj jak najwięcej się da, chociaż wiem, że to trudne z rocznym maluchem. Jak Iwo??? Rośnie pewnie jak na drożdżach:-D. Dobrze, że maleństwo w brzuszku dobrze się rozwija i że z wodami wszystko Ok.

Całkiem spore dziedziaczki nam rosną, ja już nie mogę się doczekać poniedziałku żeby wiedzieć ile mój waży i mierzy :-) Dużo zdrowia dla wszystkich naszych malutkich pociech :-):-):-)

reklama
A tu profil mojej malutkiej w 31w1d waga 1500g :-)

p1050453n.jpg

Do góry