reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
hej zależy co małe bo czasami małe a jakie pracowite;-):-p:zawstydzona/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
larka-powiem tak, nie wiem czy Wy tam w Polsce macie taką sama rozmiarówke co my tu, bo Twoje dwie miseczki G to na połowe mojego cycka by weszły:-p:-p:-p, ale pominowszy to, to Twoje cycochy do postury to i tak wygladają, hmmm... dośc okazale, pisząc najdelikatniej jak moge:-p:-p:-):-), generalnie zeby nie ten kregosłup to masz zaje..... fajne cycochy, meżol pewnie błogosławi Cię za nie co dziennie:-p:-p;-);-):-):-),

a propo małych biustów, to naprawde jak bym miała mieć obwisłe piersi to wolała bym zeby wisiały mi dwa melony, niż dwie śliwki węgierki:tak::tak::tak:;-);-):-):-)

heheh mozemy tu dyskutowac w nieskonczonosc i tak kazda z nas ma swoje racje :-p
ale i tak lepszy jest wiekszy niz mniejszy .......hihihhihi :-p:-p:-p

Bylam dzisiaj na badaniu skory
Czy ktoras z Was ma cere wrazliwa lub naczynkowa ?
Poszukuje dobrego kremu ....wlasnie mi sie przypomnialo :-p

co uzywacie ..?

to ja się do was nie odzywam:-p:-p:-p
miki dwie węgierki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jak mi dasz 15 tys to będę mieć dwa melony:-D:-D:-D
wiecie co nie lubię was:-p:-p:-p, co ja mam zrobić jak mnie tak bozia pokarała, chyba za to że nie chodzę do kościółka co niedzielę:-p:-p:-p

reklama
czyli, że co tutaj sie towarzystwo przeniosło?

żeś musiała wyjechac z tym kościółkiem:-D... dziekuję bardzo.....czy chodzę ? ale za to oglądam codziennie z odległości 100 m.:-D

Do góry