reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Poczekaj aż Ci trojaczki podrosną i będą śpiewać i tańczyć co dzień do 22:-)
Jak się czujesz pisz tu nam szybko!

No jasne, jedno ci podeśle, jedno chce króliczej Plejboja to zostanie mi akrat jedno do tępienia.

Nic nie czuje, normalnie z małymi wyjątkami ktore się pojawialy przy cyklach bezciążowych. Jutro beta w poniedzialek (mam nadzieje) wynik i sie zobaczy.

Śpiewała wczesniej, teraz juz jest cicho, więc chyba zasnęła.
A tak w ogóle to ostatnio częściej tańczy niż śpiewa. Nie wiem co gorsze bo tańczy wszędzie, nawet na zakupach.
Moja wczoraj poustawiała sobie swoje zwierzatka(ma taka farmę) na stole i pokazywała im jak sie tańczy i im tez kazała robic to samo.Usmiałam sie z niej do łez.

hehehhe to ja z tobą nie wytrzymie :-):-):-)

no własnie dzwoniłam, jeszcze jest trzeźwy , to dobry znak!
Marzenko noc jest dłłłłłłłłłłuuuuuggggggggggaaaaaaaaaaa tak samo jak oni sie dłłłłłłłłłuuuuuuggggggggooooooooo nie widzieli :-D:-D:-D

Kurczak a mój Paweł własnie gary zmywa :cool2::cool2::cool2:
to jest zycie chłop w kuchni a żona z piwkiem przed kompikiem :-D

Marzenko noc jest dłłłłłłłłłłuuuuuggggggggggaaaaaaaaaaa tak samo jak oni sie dłłłłłłłłłuuuuuuggggggggooooooooo nie widzieli :-D:-D:-D

Kurczak a mój Paweł własnie gary zmywa :cool2::cool2::cool2:
to jest zycie chłop w kuchni a żona z piwkiem przed kompikiem :-D
dzis dyskoteki zamkniete to pewnie wroci szybciej hahaha:-)
ale ty masz dobrze kochana, naprawde!! jak ja raz kazalam malzowi zmywac gary to po ich wymyciu stwierdzil ze koniecznie mi musi kupic zmywarke hahah:-D

dzis dyskoteki zamkniete to pewnie wroci szybciej hahaha:-)
ale ty masz dobrze kochana, naprawde!! jak ja raz kazalam malzowi zmywac gary to po ich wymyciu stwierdzil ze koniecznie mi musi kupic zmywarke hahah:-D
Mój Paweł lubi myć naczynia :-D zwłaszcza w goracej wodzie.Mówi,ze wtedy sobie fajnie raczki "odmacza"
A przy okazji tego mycia robi ogórki do słoików na zime bo to u nas jego działka czyt przetwory

reklama
Powiem ci ze ja ogolnie mam sporo sluzu na gaciorach ale wtych suchszych dniach ciezko mi okreslic jaki on jest nawet jak sobie palucha włoze..... a jak ty wzrokowo?? lusterko se przykladasz czy jak?:confused:
obiecuje ze pomoge przy obserwacji wykresu ale badaj szyjke i sluz.. ja zazwyczaj przy siusianiu sprawdzam sluz papierkiem czyli kilka razy dziennie raz wieczorem podczas kapieli kiedy robie badanie szyjki.. i zapisuje najbardziej płodny..

Do góry