Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hihihihi dobre!! albo lejdi gżaga !!Wyrodna matka tępiąca talent dziecka, a jak wyrośnie druga Dźej Loł to się podłączymy to tantiemów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihihihi dobre!! albo lejdi gżaga !!Wyrodna matka tępiąca talent dziecka, a jak wyrośnie druga Dźej Loł to się podłączymy to tantiemów
Poczekaj aż Ci trojaczki podrosną i będą śpiewać i tańczyć co dzień do 22:-)
Jak się czujesz pisz tu nam szybko!
Moja wczoraj poustawiała sobie swoje zwierzatka(ma taka farmę) na stole i pokazywała im jak sie tańczy i im tez kazała robic to samo.Usmiałam sie z niej do łez.Śpiewała wczesniej, teraz juz jest cicho, więc chyba zasnęła.
A tak w ogóle to ostatnio częściej tańczy niż śpiewa. Nie wiem co gorsze bo tańczy wszędzie, nawet na zakupach.
hihihihi dobre!! albo lejdi gżaga !!![]()
Musi sama do siebie bo małż dzis piwkuje z kumplemNo i weź jej nie kochaj, rży sama do siebie i wymyśla farmazony, za dużo bialka przeżuć się na komary
hehehhe to ja z tobą nie wytrzymie :-):-):-)No i weź jej nie kochaj, rży sama do siebie i wymyśla farmazony, za dużo bialka przeżuć się na komary
no własnie dzwoniłam, jeszcze jest trzeźwy , to dobry znak!Musi sama do siebie bo małż dzis piwkuje z kumplem![]()
Marzenko noc jest dłłłłłłłłłłuuuuuggggggggggaaaaaaaaaaa tak samo jak oni sie dłłłłłłłłłuuuuuuggggggggooooooooo nie widzielihehehhe to ja z tobą nie wytrzymie :-):-):-)
no własnie dzwoniłam, jeszcze jest trzeźwy , to dobry znak!
dzis dyskoteki zamkniete to pewnie wroci szybciej hahaha:-)Marzenko noc jest dłłłłłłłłłłuuuuuggggggggggaaaaaaaaaaa tak samo jak oni sie dłłłłłłłłłuuuuuuggggggggooooooooo nie widzieli
Kurczak a mój Paweł własnie gary zmywa
to jest zycie chłop w kuchni a żona z piwkiem przed kompikiem![]()
Mój Paweł lubi myć naczyniadzis dyskoteki zamkniete to pewnie wroci szybciej hahaha:-)
ale ty masz dobrze kochana, naprawde!! jak ja raz kazalam malzowi zmywac gary to po ich wymyciu stwierdzil ze koniecznie mi musi kupic zmywarke hahah![]()
obiecuje ze pomoge przy obserwacji wykresu ale badaj szyjke i sluz.. ja zazwyczaj przy siusianiu sprawdzam sluz papierkiem czyli kilka razy dziennie raz wieczorem podczas kapieli kiedy robie badanie szyjki.. i zapisuje najbardziej płodny..Powiem ci ze ja ogolnie mam sporo sluzu na gaciorach ale wtych suchszych dniach ciezko mi okreslic jaki on jest nawet jak sobie palucha włoze..... a jak ty wzrokowo?? lusterko se przykladasz czy jak?![]()