kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry :-)

Tak Cię M rozpieszcza ;-);-)

Ciepło na dworze inaczej przykryłby się czymkolwiek ;-);-)

Nie wiem dlaczego ale "przemawia" do mnie to Jewellery - Pendants - Tinker Bell Star Pendant
Jewellery - Pendants - Farfalla Pendant
Jewellery - Pendants - Swan Pendant
Jewellery - Pendants - Hartley Pendant
ale najbardziej ten pierwszy

To mi się podobałoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeo....ja juz na ratunek biegne...Bernadka-juz nie placz!!!!

Dobry jest rumianekdziewczyny co mam zrobić zeby mnie na wymioty nie ciagnęło??

Kinguś wspaniałe wiadomości...twoja córeczka to już duża dziewczynka
![]()
To super słoneczko sie ciesze ze wszystko wporządku!!!![]()
To fajowo ze wszystko jest ok,bardzo sie cieszę;-):-)
Jupiiii super wiesci :-):-) czekamy na fotke!
![]()
Kingus...bardzo sie ciesze, ze Kinia taka duza juz dziewczynka i ze wszystko dobrze...czekamy na foto!!!!!:-)
super!!dzidzia pieknie rosnie :-) ja jak bylam malutka to mialam takie pucki,ze az twarz mialam kwadratowa,tak mi zwisaly hehehe
super wieści:-)
SUPER!!!!!!;-):-);-):-)
Dzięki dziewczynki, dokładnie tyle kciuków że musiało być dobrzeKingus tyle kciuków było zacisniętych za to usg,że nie było inne opcji jak ta,że wszystko jest ok

Ale Ci się powodzi ;-);-)A jak małż mi kupił czteropaczek![]()
Czy Ty nie masz za dobrzeKurczak a mój Paweł własnie gary zmywa
to jest zycie chłop w kuchni a żona z piwkiem przed kompikiem![]()

Nie przejmuj się musi chłop dojrzeć ;-);-) Zobaczysz jak zobaczy zdjęcia z usg to będzie szczęśliwy ;-);-)Hm jak powiedzialam M byl mocno zszokowany. Pokazalam mu test, zapytal co znacza II, powiedzialam, a on sie zapytal 'ale jak to mozliwe?'Szkoda, ze on nie chcial tej ciazy tak bardzo jak ja i ze nie skakal ze szczescia....
Chyba lepiej zacząć szukać po powrocieZaprosili mnie na rozmowe w sprawie pracy na kierownika do Orsay'a , ale chyba bez sensu żebym szła bo przecież we wrzesniu jade do siostry na 3 tyg..... i dupa....
Mój małż przylazł nawalony o 4 rano i zasnął w salonie z gołą dupą hahahahabez żadnego przykrycia spał przy otwartym oknie i nawet nie zmarzł
![]()

Ciepło na dworze inaczej przykryłby się czymkolwiek ;-);-)
Witaj. Super ;-);-)U nas wszystko w porządku. Czekamy na córeczkę - Gabrysię. Obecnie jestem na zwolnieniu w domku - muszę troszkę poodpoczywać i zwolnic tempo.
Takie słowa podbudowująJa chciałam się tylko pochwalić..W końcu są rezultaty mojej diety..Dzisiaj koleżanka której dawno nie widziałam spojrzała na mnie i powiedziała:"Ale ty schudłaś!"...Ale mi się cieplo na sercu zrobiło!

Jakoś daję radę ;-);-)Hej dziewczynyjak znosicie te upały ? Ja jestem w 30 tyg. ciąży i to słońce mnie dobija
![]()
Ta koniczynka rzeczywiście fajna ale szkoda, że nie czterolistna. A podkowa to mi się trochę nie podoba jak jest połączona z łańcuszkiem.jak ktoras z Was na cos trafi...przypadkiem, u jubilera, czy w sieci-dajcie znac...mam czas do 5 wrzesnia:-)
Nie wiem dlaczego ale "przemawia" do mnie to Jewellery - Pendants - Tinker Bell Star Pendant
Jewellery - Pendants - Farfalla Pendant
Jewellery - Pendants - Swan Pendant
Jewellery - Pendants - Hartley Pendant
ale najbardziej ten pierwszy

Witaj Haniu. No to czekamy do poniedziałku. U mnie też nie podają wyników przez telefon;-)Pozamiatane, kurtyna zapadła, Astalavista, Daswidania, nie ma odwrotu - w sensie zrobiłam bete. Wynik w poniedziałek ale nie mam jak odebrać bo pracuje na rano a mędy powiedziały że trzeba osobiście bo one przez telefon wyników nie podają.