Eve84
2 lata przerwy.....
Znalazlam taką w Kruku :-) szkoda ze nie ma jakis kamykow

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Nie no mam nadzieje, że już nic sie nie przydarzy..A piersi wieczorami tak mnie bolą że ledwo wytrzymuję..Zastanawiam się czy to od tego Duphastonu tak mam?

e..Chyba raczej nie bardzo bo skoro fasolki nie ma to gdzie jest @???
dzieki Evie-zaraz poszperam tam raz jeszcze...ja tego nie wypatrzylam ;-)![]()
Znalazlam taką w Kruku :-) szkoda ze nie ma jakis kamykow![]()
Kropeczko podkowa powinna wisieć ramionami do góry żeby szczescie nie wypadalo![]()

nie słyszałam o tym
no i znowu mi się podoba ta ramionami w dół![]()
nie no az tak przesądna nie jestem...mnie nie chodzi o przesąd w tym prezencie ale o symbol...symboliczne znaczenie....wiecie, ze koniczynka na szczescie, ze podkowa itd...Kropeczko podkowa powinna wisieć ramionami do góry żeby szczescie nie wypadalo![]()
a no widzisz juz sie zabieram za szukanie :-)Evie-juz wiem czemu jej nie wypatrzylam, bo ona jest srebrna...a ja patrzylam w Kruku na zlote kolekcje....potrzebuje cos z bialego zlota, bo moja kol. nosi biale zloto.