reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

O świetnym serialu gadamy !!!:-p
Kupiłam jedzonko na cały tydzień, troszke słodkości i lody:-)

napewno uda ci sie byc mamusia 2010 !!!!!
Ide troche chałupe ogranąć i zupkę jakąs zrobic:-)

serialu nie znam:zawstydzona/y:
mam nadzieje, ze sie uda w 2010...boze...o niczym wiecej tak nie marze....to takiemoje MARZENIEXXXXXXX...
ja tez zmykam ...musze poprasowac i uporzadkowac papierkowe rzeczy...

a ja jestem pewna ze to nie ciaza nawet nie mow ze mogłabym byc w ciaży bo przecież ten antybiotuyk brałam tydzien i teraz na żołądek biorę leki
wizyte mam o 16.15
co do prolaktyny to wiem ze daje rózne objawy a już na pewno powoduje u mnie bol głowy i Makaronka mówi ze miała też mdłości tylko w drugiej połowie cyklu jak miała wysoką prolaktynę
Bernadko...do wizyty juz niedaleko...i mam nadzieje, ze sie dowiesz co sie dzieje...i ze nie bedzie to nic zlego. moze faktycznie znwu masz wysoka prolaktyne...i moze ona w polaczeniu z lekami dala wlasnie takie objawy zoladkowe...:confused::baffled::confused:
Trzymam kciuki bys miala spokojny i wolny od zlego samopoczucia weekend....

ja musze juz zmykac...

buziaki kochane! pa!

reklama
czesc dziewczyny. Mam do Was pytano. W 29 dc byłam na usg gdzie wykryto mi torbiel wielkości 33 mm. dwa dni później dostałam @. Teraz byłam u lekarki w 6 dc i po torbieli ani śladu, za to są iinne ładne pęcherzyki :)

Stosuję clo na stymulację pęcherzyków, jednak w tym cyklu lekarka się bała, bo była torbiel. Jest to możliwe, aby znknęła. Lekarka twierdzi, ze jest tylko śld po pęknięciu.

Grrrrr..... tyle się napisałam i mnie wywaliło.... Witam się Kochane moje. Napiszę tylko tyle, że jestem wykończona i chętnie oddam w dobre ręce odrobinę upału....

Kropeczko, Kochana moja, jak się cieszę, że udało się do specjalistów dostać szybciej niż to się zapowiadało :-) Teraz już na pewno wszystko ułoży się tak, jak sobie wymarzyłaś :-):-):-)
Co do prezentu dla przyjaciółki to mi się podoba podkówka. Jest prześliczna :-)

Uciekam do kuchni.... Dziś będę piec PIERWSZY W ŻYCIU PLACEK... I nie odpowiadam za efekty... Jutro robimy imprezkę więc wszystko musi być picuś glancuś ;-);-);-) Chociaż ja nie wiem, jak ja tego dokonam....
Wpadnę później. Buziaki :****

Kropeczko kochana melduję się zza krzaków!
Bardzo się cieszę,że Twoje sprawy w końcu ruszyły z miejsca! Niech Cię w końcu ktos naprawi:-D:-D:-D:-D

Ja czasem muszę popracować i dlatego dziś nie miałam czasu z Wami pisać. Potem zabrałam mojego M do nowego sklepu dla dzieci. A niech chłopina wie ile kasy musimy wydać! Przy pierwszym dziecku mieliśmy tylko 2 pokoje i na wiele sprzętów nie było miejsca. Zawsze żałowałam, bo wiedziałam,że one ułatwiają życie. No i teraz nie ma zmiłuj, miejsce jest!:-) I tak z nowym wózkiem potrzebuję ze 4 tyś:szok::szok::szok:
Ale pewnie nie kupię wszystkiego, albo część zostawię rodzince do kupienia jakby mieli problem z prezentami:-)

Szał mnie jakis ogarnął. Niech mnie ktoś na ziemię sprowadzi!!!

A tak w ogóle Kropeczko to uważam że jesteś super przyjaciółką! Nie dość że kasę dajesz na ślub to jeszcze tak coś od serca. Miłe to bardzo. Ja uwielbiam takie prezenty i doceniam zawsze. I nigdy nie kupuję kartek z gotowymi życzeniami, tylko sama wymyślam coś oryginalnego. Mój M się zawsze śmieje,że ja nigdy nie kupuje zwykłej kartki tylko szperam po sklepach dopóki nie znajdę tej idealnej:-)
Kiedys Wam pokażę jakie robiłam zaproszenia na chrzest i roczek mojego dziecka. Chyba z miesiąc szukałam czegoś, co by mnie satysfakcjonowało. Nienawidzę się za to:-D

Uciekam coś ugotować. Nie samymi zakupami człowiek żyje! Miłego wieczoru. Pewnie pijackiego, w końcu mamy WEEKEND!!!

zły dzin dzisiaj mam... miałam straszną ochotę sobie coś kupić (buty i spodnie), nawet po kosmetyczce wybrałam się do galerii, weszłam do niej, zjarzałam do kilku sklepów i stwierdziłam, że nic tam dla mnie nnie ma... a to do mnie nie podobne... muszę namówić mojego królewicza, żeby jutro się ze mną wybrał na zakupki, to może uda mi się zakupić sukienkę na ślub koleżanki (to już za dwa tygodnie...)​

Ja uwielbiam takie prezenty i doceniam zawsze. I nigdy nie kupuję kartek z gotowymi życzeniami, tylko sama wymyślam coś oryginalnego. Mój M się zawsze śmieje,że ja nigdy nie kupuje zwykłej kartki tylko szperam po sklepach dopóki nie znajdę tej idealnej:-)
Kiedys Wam pokażę jakie robiłam zaproszenia na chrzest i roczek mojego dziecka. Chyba z miesiąc szukałam czegoś, co by mnie satysfakcjonowało. Nienawidzę się za to:-D
ja mam podobnie!:-)
Zaproszeń ślubnych szukałam wieki żeby były orginalne i każdy był zdziwiony i zachwycony jakie były orginalne:tak:
A najlepszej kumpeli na slub zamiast pieniedzy w kopercie dałam taka niby starą skrzyneczkę a w niej kupe dwuzłotówek:-D Poprostu kase z koperty rozmieniłam na drobne i wrzuciłam do skrzyneczki zeby wyglądało jak skarb! Ależ im sie podobało! Do tej pory skrzyneczka stoi na komodzie i tylko dorzucaja jakieś grosze :D:tak:

Pyszczku sto lat:tak::-D
A ja wróciłam z pracy.. normalnie taka padnięta jestem, że szok. Pracuję niby do 16:00 a wyszłam dziś od Filipka po 17:angry:Normalnie ta jego mama sobie w ciury leci..:wściekła/y: I jeszcze mi nie chciał spac.. zasnął dopiero koło 15... masakra..
No to chyba tyle;-):-D
Zaraz przyjdzie do nas koleżanka więc do uslyszenia później:tak::biggrin2:
__________________​

reklama
Stosuję clo na stymulację pęcherzyków, jednak w tym cyklu lekarka się bała, bo była torbiel. Jest to możliwe, aby znknęła. Lekarka twierdzi, ze jest tylko śld po pęknięciu.[/QUOTE]

Tak jest mozliwe ze zniknela,ja pare lat temu mialal torbiel tylko wieksza od twojej no i co ja przezywalam straszne bole mialam a po dwoch miesiacach wchlonela sie i pozniej nie mialam z tym problemow:-):-)
Wiec sie nie martw lekarka wie co mowi:tak::tak:

Do góry