reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no u nas niestety wysokie trójglicerydy i cholesterol - podobno bardzo negatywnie działają na chłopaków - ma leki na obniżenie (trójglicerydy ponad 600 przy normie 150 :()

reklama
A to ja i Malwinka w 26 tygodniu.,
Ola - ciąża Ci służy - jakieś brednie wygadują, że dziewczynka to urodę zabiera:tak:
no u nas niestety wysokie trójglicerydy i cholesterol - podobno bardzo negatywnie działają na chłopaków - ma leki na obniżenie (trójglicerydy ponad 600 przy normie 150 :()

Skoro wiecie jak leczyć to dobrze - salfazin na pewno nie zaszkodzi:tak:

Pajka - wysokie trojglicerydy - dieta i ćwiczenia na obniżenie! Ja mam wysokie ( nie aż tak jak twój ) i stad moja dieta PRZYPISANA PRZEZ LEKARZA!

Skoro wiecie jak leczyć to dobrze - salfazin na pewno nie zaszkodzi:tak:[/QUOTE]

no ja mam nadzieję, że winą za złych chłopaków są faktycznie te trójglicerydy i cholesterol, a nie coś innego :(

Pajka - wysokie trojglicerydy - dieta i ćwiczenia na obniżenie! Ja mam wysokie ( nie aż tak jak twój ) i stad moja dieta PRZYPISANA PRZEZ LEKARZA!

u nas jest problem jeszcze tego typu, że po pierwsze mój mąż ma to genetyczne :( niestety tesc i teściowa też mają wysokie, po drugi mój mąż jest cały czas na diecie ( nie pamietamy co to smażone na oleju ... :) a po trzecie moj maz nie mze stosować diety stricte na spadek trójglicerydów bo przeszedł zapalenie wątroby typu B i dieta ta szkodzi wątrobie :(

u nas jest problem jeszcze tego typu, że po pierwsze mój mąż ma to genetyczne :( niestety tesc i teściowa też mają wysokie, po drugi mój mąż jest cały czas na diecie ( nie pamietamy co to smażone na oleju ... :) a po trzecie moj maz nie mze stosować diety stricte na spadek trójglicerydów bo przeszedł zapalenie wątroby typu B i dieta ta szkodzi wątrobie :(

no to troszkę sie pogmatwało...
powodzenia:tak:

reklama
Do góry