reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja się właśnie dowiedziałam, że w moim szpitalu dają za darmo znieczulenie ZZ :-) uff , bedzie poród po ludzku :tak:

a ja z rodzicami siedze bo mój mąż pojechał sobie na pływanie motorówką po wiśle on sie dobrze bawi a ja siedze w niedziele przez kompem to jest niesprawiedliwe, chociaż sama mu pozwoliłam a on jak dziecko sie cieszył:-)

dzien dobry!
dzieki dziewczyny za wsparcie. juz mi sie troche polepszylo :-), wiem ze tak trzeba i ze to wszystko po to by szczesliwie ciaze zakonczyc w grudniu, ale tak mnie wczoraj psychicznie rozwalilo, ze musialam sobie poplakac. najgorsze jest to, ze wobec takich sytuacji jestesmy kompletnie bezradne. jednak dzisiaj czuje sie juz fizycznie i psychicznie lepiej.
siostrzyczka moja kochana z mezem wzieli Rozalke na calodniowa wycieczke, mala zadowolona na calego, wiec i moj humor tez lepszy.

Tunia tak mi przykro wiem co to znaczy bo ja juz leze 2,5 miesiaca i dopiero od niedawna moge troche pochodzic. Jestesmy wszystkie z toba. A tak w ogole to powiedzieli ci co sie dzieje czy szyjka sie skraca czy co? Moze sie unormuje.
mialam bardzo silne skurcze(ktg szalalo na calego) i szyjka jedynie 1cm. zakres poruszania sie toaleta i lozko i to niezbyt czesto.

milej niedzieli!

A ja się właśnie dowiedziałam, że w moim szpitalu dają za darmo znieczulenie ZZ :-) uff , bedzie poród po ludzku :tak:

Ale Ci zazdroszczę.., u mnie nie dość że meegadrogo to mamy jeszcze jednego aestezjologa na cały szpital i podobno jest niemozliwością zeby wykonał znieczulenie bo ma ciągle operacje, zabiegi ,itp, tak więc albo poszukam innego anest. na własna ręke albo będę zmuszona zrezygnować z tego pomysłu...:(

No sama jestem zaskoczona, ale koleżanka właśnie urodziła i poprosiła o ZZ, zbadali czy nie ma przeciwskazań i dostała, sprawdziłam na stronie szpitala i De Facto mają to w standardzie, w dodatku opieka poporodowa super, pielegniarki odwiedzały ja w nocy, przynosiły przeciwbóle nawet jak nie chciała, i do dyspozycji na każde zawołanie jest pielegniarka laktacyjna ....... w takim razie skoro ZZ jest dostępne to teraz pozostanie tylko zapłacić 700 zeta za poród rodzinny w bardzo przytulnym pokoju z wanną i prysznicem :tak: trochę mnie to uspokaja na chwilę obecną .......

Ale Ci zazdroszczę.., u mnie nie dość że meegadrogo to mamy jeszcze jednego aestezjologa na cały szpital i podobno jest niemozliwością zeby wykonał znieczulenie bo ma ciągle operacje, zabiegi ,itp, tak więc albo poszukam innego anest. na własna ręke albo będę zmuszona zrezygnować z tego pomysłu...:(

Może dlatego, że to szpital wojewódzki,

Szpital

pracuje na oddziale 37 położnych i jako pierwszy w Polsce w którymś tam roku dostał certyfikat europejski

Tunia przykro mi, ale będzie dobrze, dbaj tylko o Was a reszta w dobrych rękach;*
Ja sobie właśnie piję Lecha Free i potwornie się nudzę bo Mój do mamy pojechał a ja jakoś ochotki nie miałam;)

reklama
Do góry