reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja tez lubie ogladac. przy moim sie nauczylam bo kiedys nie lubilam
ponadto, mecze na zywo sa fantastyczne....to tak jak sluchanie plyty i pojscie na koncert - niebo a ziemia
a my jakos z K nie lubimy pilki noznej - dla mojego to jest banda 22 facetow plus 2 ganiajacych za jedna "szmata"... mam cicha nadzieje ze moj synek w futbol nie pojdzie:-):-)

Marzenko...cały weekend na działce spędziłam..i odpoczywam trochę od BB bo kilka rzeczy mnie drażni i czekam aż mi przejdzie..

Oj mnie tez uwierz hahah:-D Ale trzeba to olac! nie zmienisz swiata! :tak:
mam nadzieje, ze ja nikogo nie draznie... wy mnie na pewno nie...:-):-)

Hej!
Hania trzymam kciuki,aby to byla zmylka z ta @

co do tematu alkoholu,powiem tak,ze wzgledow zdrowotnych 100gr wina na tydzien moze byc mniej szkodliwe niz jakies leki (tak jak Dzeni),ale jesli mialabym ryzykowac chocby 1% tylko dla wlasnej przyjemnosci,ze mogloby byc cos nie tak z dzidzia,to wole odstawic alkohol na ten czas (i nie mowie tylko o alkoholu,ale rowniez innych czynnikach negatywnie wplywajacych na plod-oczywiscie tych,na ktore sama mam wplyw).Wiec ja w ciazy pic nie bede,nawet pol szklanki,ale to jest moje zdanie i nie bede je nikomu narzucac,kazdy ma swoj rozum.
A chcialam tylko przypomniec,ze to forum jest po to,aby sie wspierac i sluzyc rada,a nie krytykowac i narzucac wlasne zdanie...nie rozumiem naskakiwania na Makaronke,tak jak byla akcja o to,ze Agniesiak zjadla hot-doga,dziewczyny opanujcie sie!!
tematu alkoholu nie porusze ale ubodło mnie to ze ostatnio jak był poruszony temat chrzczenia dzieci to Patrysia prawie płakała przez posty bo na nią sie nalatuje.. długo nie trzeba czekac jak teraz Patrysia najezdza na Makaronke.. wszystko wszystkim ale tego juz nie rozumie.. "jak najezdzaja na mnie to zle ale jak ja na kogos to gra gitara.."
Wlasnie to mnie najbardziej ubodlo...popieram w 100%

a bym zapomniala ... chyba mam owu w 10dc szlak mnie zaraz trafi ... a z reszta same zobaczcie!
chyba 9dc :-D ale niech Cie szlag nie trafia,przytulanka byly,wiec bedzie git :-)

no pewnie, ale ja lubi wieszać pranie, takie maciupkie;-)
ojejciu,az sie rozmarzylam...ja tez tak chce!!

co do tematu alkoholu,powiem tak,ze wzgledow zdrowotnych 100gr wina na tydzien moze byc mniej szkodliwe niz jakies leki (tak jak Dzeni),ale jesli mialabym ryzykowac chocby 1% tylko dla wlasnej przyjemnosci,ze mogloby byc cos nie tak z dzidzia,to wole odstawic alkohol na ten czas (i nie mowie tylko o alkoholu,ale rowniez innych czynnikach negatywnie wplywajacych na plod-oczywiscie tych,na ktore sama mam wplyw).Wiec ja w ciazy pic nie bede,nawet pol szklanki,ale to jest moje zdanie i nie bede je nikomu narzucac,kazdy ma swoj rozum.
A chcialam tylko przypomniec,ze to forum jest po to,aby sie wspierac i sluzyc rada,a nie krytykowac i narzucac wlasne zdanie...nie rozumiem naskakiwania na Makaronke,tak jak byla akcja o to,ze Agniesiak zjadla hot-doga,dziewczyny opanujcie sie!!
no wlasnie......ponoc mielismy sie wspierac.....a to przekształca sie czasami na jakas przepychanke z piaskownicy,ktora z nam jest madrzejsza ,ktora wie co jest dobre i najlepsze..........niepotrzebnie napisałam o tej lampce...chociaz wiedziałam ze zaraz ktoras naskoczy ze jak,ze niewolno.......nigdzie kategorycznie nie pisze ze niewolno...to nasz wolny wybór.....a ja akurat musze o czasu do czasu zeby "obcemu"udało sie zostac na miejscu....

no wlasnie......ponoc mielismy sie wspierac.....a to przekształca sie czasami na jakas przepychanke z piaskownicy,ktora z nam jest madrzejsza ,ktora wie co jest dobre i najlepsze..........niepotrzebnie napisałam o tej lampce...chociaz wiedziałam ze zaraz ktoras naskoczy ze jak,ze niewolno.......nigdzie kategorycznie nie pisze ze niewolno...to nasz wolny wybór.....a ja akurat musze o czasu do czasu zeby "obcemu"udało sie zostac na miejscu....
ja tez kiedys napilam sie pol szklanki piwka i omal nie zostalam wykleta... dlatego teraz pomijam komentarze tego typu milczeniem...tez uwazam, ze kazdy ma swoj rozum i robi co chce...

ja tez kiedys napilam sie pol szklanki piwka i omal nie zostalam wykleta... dlatego teraz pomijam komentarze tego typu milczeniem...tez uwazam, ze kazdy ma swoj rozum i robi co chce...

wkurza mnie to ze czasami niedoknca ktos cos doczyta i pozniej wielkie halo.........ta lampka wina to nie dla przyjemnosci tylko dla "obcego" chociaz to głupio brzmi.........ale z tego co widze i tu czytam to niektorym ciezko zrozumien..........trudno.........wiecej nie napijej sie wirtualnie wina....

podobne zdanie jest na farbowanie włosów we wczesnej ciąży - mnie mój rozum podpowiada, że lepiej tego nie robić (nawet do końca) a mnóstwo kobiet farbuje włosy a nie sądzę, żeby dziewczyny urządziły z tego powodu kolejne "polowanie na czarownice"
Osobiście farbowałam i obcinałam włosy w ciaży od samego początku aż do końca, ba nawet przed samym pójsciem do szpitala farbowałam coby na porodówce jak człowiek wyglądać :-D z reszta na dole fotka na 5 dni przed porodem-moze nie widac ale miałam balejaż :-)

no tak.....ja powiedziałam o lampce wina a Makaronce sie zebrało.....ciekawe......Makaronka sorki........
Oj Ty niedobra
do konta za karę

Mój teść zwariował! Dzisiaj cały dzień robi na ogródku huśtwakę, taką drewnianą z możliwością zawieszenia hamaka, bądź dwóch huśtwaek (takich normalnych - dla dzieci - on dziadkiem nie jest). A jak go spytałam po co te hustwki, to mi mówi, że dla moich dzieci... Oby zostały one jak najszybciej wykorzystane!! A może on jest prorokiem, jasnowidzem, czy kimś w tym rodzaju.... Oby tak było...​
Wiesz babcia zawsze mnie uczyła,że starszych trzeba słuchac więc....
skoro teść tak mówi to tak ma być ;-);-);-):-D:-D:-D

moj lekarz mowil ze wszystko w srodku jest ok ale zeby uwazac przez dwa cykle tylko nic chemicznego ani tabletek... choc jak sie zdarzy to nic - bywa i tak. Nie zakazal kategorycznie. Mam do niego przyjsc na podgladanie cyklu po drugiej @ Ja psychicznie jestem gotowa i jezeli w srodku jest ok to czemu nie... Zobacze jaka @ bedzie...jak normalna to moze sprobujemy...
Gosia z cyganka sie nie dyskutuje.Ma byc dzidzia miedzy kwietniem a czerwcem? no to wychodzi maj jak w mordę strzelił ;-):-D

poprasowałam ciuszki i wyszło mi około 4 szuflad.....:baffled:dość głębokich;-)
O widzę szlejesz maleńka ale wiesz co obawiam się,że te 4 szuflady to moze się okazać jeszcze mało ;-):-)
Kochana ja lutuje obecnie paski ledowe do ekranu LED, a wczesniej złącza do tych pasków lutowałam..... teraz czeka mnie kolejny etap w który mnie wdraża mój małż czyli lutowanie do nich rezystorków a na koniec diody LED i będzie zrobiony cały paseczek do ekranu :sorry2:
Ja tak cos czułam,że z Toba jet cos nie tak :rofl2::rofl2::rofl2: ;-);-);-)
a ja wlasnie wrocilam z meczu pilki noznej.
ech - dzisiaj moi przegrali :baffled:
Uuuuu to żałoba :baffled:;-)
a ja tam i tak niewiem o co im na tym boisku chodzi.......chociaz mam syna pilkarza.........
Taaa dwudziestu chłopa lata za napompowanym kawałkiem szmaty a dwóch stoi i ma nadzieję ze pozostali pozwolą im jej dotknac ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2::cool2:

wiesz ja mam swiadomosc ze ja tez moge kogos draznic..i nawet czuje kogo..ale nad niektorymi rzeczami nie umiem przejsc do porzadku dziennego dlatego czekam az mi przejdzie nerw :) moze to PMS czy cuś..:-p
Ja obstawiam ten CUŚ :-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)

jutro z ranca pojawie sie z kawa oby w dobrym humorze..
No ja myślę,bo juz dawno razem kawki nie popijałyśmy :baffled:
Bo se tez pójdę w cały swiat:tak:;-)

reklama
Do góry