reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kamila - to akurat nie było do nikogo konkretnie skierowane ale jak już wspominałam wczoraj - ostatnio na forum tyle rzeczy mnie z rownowagi wyprowadza ze szok....i mysle ze predzej czy pozniej wybuchne i napisze moja epopeje i to co mam do powiedzenia. :)))

Martynka :)

reklama
Martynko narazie bedziemy próbowac naturalnie.. w sensie nie mowie ze odkladam starania.. po prostu odkladam wszystkie metody bo u mnie zadna sie nie sprawdzila.. jesli po jakims czasie nie wyjdzie (nie wiem ile to bedzie) to uderzymy do kliniki.. co bedzie to bedzie młoda jeszcze jestem wiec nie zalamuje sie ze juz tyle czasu i nic.. widocznie tak musi byc..

Ola.. ja mialam tak w sobote.. i wybuchlam.. mam spokoj na jakis czas az sie znow uzbiera..

tia.....wariotkowo to mi sie juz w glowie zrobilo. do wyrzygania to czekanie
jutro dzwonim do szpitala zeby sie troche poklocic. moze to cos pomoze ?:baffled::-D

to bylby cud gdyby sie zgodzily lajzy na stymulacje od konca sierpnia...

reklama
Do góry