reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Olu PM - powiem tylko tyle - zgadzam się z twoim zdaniem.
Mnie najbardziej denerwują osoby, które się za bardzo wymądrzają. Bo jak ktoś się na czymś zna i wtedy wypowiada swoje zdanie, to jest ok. Tak samo, jak któś uważa, że skoro nie mam dzieci, to się na niczym nie znam i nic o życiu nie wiem, to mnie mego wkur.... Bo chyba nie tylko dzieci są wyznacznikiem naszej inteligencji, wiedzy życiowej...???
To taka krótka moja prywaatna opinia....

raz sie powymadrzalam,ot co.:-D;-) nawet mnie raz na rok wolno ;-)
przynajmniej w tej kwestii cos wiem,bo jesli chodzi o cykle to zdaje sie na opinie Lolitki i Nektarynki :-)
dzieki Dziewczynki!

reklama
Do góry