reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka - dajzesz znac kobieto a nie chowaj sie..
Olu - no to ja tez zamykam oczy choc moj tez poki co napalony mimo, ze niby trzeba uwazac...
Dzieni - to ty tak masz jak my - moj K jest fanem Obego i Starych Warsow wiec zawsze o fasolce mowil Alien:-):-):-)

reklama
Kurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa :)) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę :)
hahahaha...no to bedzie sie dzialo!uprzedz sasiadow,zeby sie nie niepokoili,ze jakies dziwne krzyki i odglosy beda dochodzic zza drzwi...:-D:-D:-D

senkjiu za uznanie:) musze przyznac ze wytlumaczylas o akrylach abrdzo rzeczowo i dobitnie.. az z fascynacja czytalam..

Ola.. to trzeba bylo dawno napisac.. yyy w sobote tak jak ja:) chociaz Ciebie moze juz wczesniej sie ten dzban przelal.. tylko ze zamiast pisac pogryzłas sobie niepotrzebnie jezyk:-D:-D
przynajmniej nie mowie,ze jestem w kazdym temacie najmadrzejsza :-D
Ola i jak Ty sobie poradzisz jutro z pogryzionym jezykiem?? ;-);-)

no cóż moje dziewuszki :

Sny są po to by nas kusić, sny do grzechu chcą nas zmusić, sny są w raju i w łóżeczku czas juz zasnac w swym lozeczku !

w 9dc nie widze tempki o normalnej godzinie - pisze ze o 9.00 wiec znowu niewazna
sens mierzenia jest - na sluz nie zwracaj uwagi w odniesieniu do tempki. choc obserwacja sluza byc powinna - bo daje wieksza wartosc poznawcza niz sama tempka

pomyliły mi się dni :szok: miała na myśli 10 dc :-)ale zobaczymy co jutro przyniesie tempka ;-)

ale sie usmiałam...........moj synus wyciagnał moje stare listy z przed...?????...lat,,,,,,,,,,i zaczał je czytac........mało sie z nim nie posikałam

reklama
Do góry