reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry kobitki!!!
Badaicka ja chce kawkę i to już bo mnie tak głowa boli że szok

nie ma któraś z Was informacji dlaczego leci krew z nosa bo mi dziś rano zaraz po przebudzeniu zaczęła lecieć i tak mnie niemiłosiernie głowa boli że szok

reklama
Dzień dobry kobitki!!!

nie ma któraś z Was informacji dlaczego leci krew z nosa bo mi dziś rano zaraz po przebudzeniu zaczęła lecieć i tak mnie niemiłosiernie głowa boli że szok

1. moze wczoraj za dlugo na slonku?
2. slabe naczynka w nosie proponuje rutinoskorbin pobrac
3. oslabienie ???
wieciej nie wymysle?!!!! :cool2:

Dzień dobry kobitki!!!

Co do noska ja nie pomogę,bo mi nigdy krew z nosa nie leciała.
Co do kawy to proszę

A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(

Dopoki nie widac krewki nie martw sie. Badz spokojna i jutro gin wszytsko sobie obejrzy i oceni. Moze masz jakies lekkie zapalenie, masz jakies swedzenie albo pieczenie nawet lekkie?? Moze to byc tez lekkie plamienie w czasie przypadajacej @, policz sobie dni i zobacz czy by sie zgadzalo.

Co do kawy to proszę

O tym razem herbatka to i ja sie zapraszam na filizaneczke:tak:

Ola PM usmialam sie do lez z tego topiku co wkleilas. Mam tylko nadzieje ,z e to nie byla z Twojej strony prowokacja do opowiadania o naszych "smierdzioszkach" :-D;-) to by sie dopiero dzialo na bb:-)

Eva a nie podobała Ci się moja epopeja?? Z Mickiewiczem nie mam szans ile i tak nieźle wyszło :p

Bernardka, Madzia, Ewa i Makaronka :)) Heloł Kobity

1. moze wczoraj za dlugo na slonku?
2. slabe naczynka w nosie proponuje rutinoskorbin pobrac
3. oslabienie ???
wieciej nie wymysle?!!!! :cool2:
właśnie wczoraj na słońcu nic nie robiłam w domku siedziałam cały czas
rutinoscorbinu nie mogę brać bo jestem uczulona na niego niestety
a moze osłabienie bo od jakiegoś czasu mam tyle na glowie a do tego stres
dziekuję Eve a jak ty sie miewasz jak zabki???
Co do kawy to proszę
o jaka śliczna kawka dziekuję kochana a swoja drogą ja podobny zestaw do kawy dostałam w prezencie ślubnym

reklama
Do góry