reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam sie

Ale ruchome kola w buzie hehehe moj ma lekko ruchome ale nie az tak heheheh:nerd:

podczytuje was ale jak byli goscie nie mialam anwet jak skrobnac pislam tlyko jak cos mnie zaciekawilo albo byly foteczki maluszków z brzuszka...

MOj Fi za 2 dni konczy 5 miesiacy :shocked2: ale ten czas gna, pozatym juz niezly łobuziak , slicznie sie rozwija, pieknie trzyma glowke, raczki umie wykorzystac juz do trzymania grzechtek i zabawek, unie sie obracac na boczki i wogolema juz 65cm i 7kg

pozdrawiam i postaram sie pisac czesciej

Witaj Sofik!
Moja Ada wczoraj skończyła 5 m-cy :tak: Nie wiem ile teraz waży ale 3 tyg temu 6,5 kg, jest też dość długa bo ma 69 cm. Wstepuj częściej.

To jakiś blef z tymi kołami :tak:
strasznie to wyglada...a Tobie zacina sie to przednie kolo jak jedziesz??
Gosia, ale piękną masz córcię :tak:
dziekuje:-)ladna jest ale jaka niegrzeczna no masakra..mam nadzieje ze jej brat bedzie grzeczniejszy bo juz czasami brak mi sil do niej!!
Witam sie

Ale ruchome kola w buzie hehehe moj ma lekko ruchome ale nie az tak heheheh:nerd:

MOj Fi za 2 dni konczy 5 miesiacy :shocked2: ale ten czas gna, pozatym juz niezly łobuziak , slicznie sie rozwija, pieknie trzyma glowke, raczki umie wykorzystac juz do trzymania grzechtek i zabawek, unie sie obracac na boczki i wogolema juz 65cm i 7kg

pozdrawiam i postaram sie pisac czesciej
Pamietam jakby wczoraj sie Twoj Filip rodzil a tu prosze juz 5mcy polecialo..strasznie szybko!
Witaj Sofik!
Moja Ada wczoraj skończyła 5 m-cy :tak: Nie wiem ile teraz waży ale 3 tyg temu 6,5 kg, jest też dość długa bo ma 69 cm. Wstepuj częściej.
No i Twoja corcia tez niewiadomo kiedy skonczyla te 5mcy:-)

Ciekawe jak Pawimi na urlopie i czy bedzie cos sie do nas odzywac??

gie-oska, kółko wysrczy nasmarować i nic się nie zacina :tak:
Ja się zastanawiam czy nie sprzedać buzza bo chcę ten drugi wózek, zmusz mnie do tego brak miejsca, zabawki powiekszją w zastraszającycm tempie i mieszkanie powli się zagraca. Wózek trzymam w mieszkaniu (niecałe 40m) bo na klatce się boję :-)

reklama
Do góry