ja mam taką myśl......hehehhe Blizniak musimy jakies haslo czy jakas mysl przewodnia ulozyc na czesc KWMW![]()
MAMA SZCZĘŚLIWA, TO MAMA TROCHĘ LENIWA!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam taką myśl......hehehhe Blizniak musimy jakies haslo czy jakas mysl przewodnia ulozyc na czesc KWMW![]()
oooooooooo prosze jaka zdolna czlonkinia dosc ze lideruje w KWMW trzymaniem Kubulka pod wersalką to jeszcze jakie mysli pikne wymysla hohohohohho jakis medal czy odznake trzeba chyba przyznac szanownej towarzyszce Lilacja mam taką myśl......
MAMA SZCZĘŚLIWA, TO MAMA TROCHĘ LENIWA!
:-( no dobrze nie bede juz więcej nic pisać:-(no i psuje nam z sawka statystyki na grudniowym forum![]()
Nooo, musisz się postarać, tylko hardcorowe pomysły wchodzą w rachubę
![]()
no ja sobie KWMW nie wyobrażam bez Pyciola![]()
zdecydowanie źle;-)
![]()
oj tam wystarczy isc na kurs KWMW i bedzie ok zaraz ustalimy z Blizniaczkiem gdzie taki kurs sie odbedzie, opracujemy program , oczywiscie beda tez cwiczenia itp wiec moze sie jeszcze nawrocisz:-( no dobrze nie bede juz więcej nic pisać:-(
Ja kiedy brałam tabletki seks mógł dla mnie nie istniećZmuszałam się dla mojego, ale co to była dla niego za przyjemność skoro widział, że w ogóle nie mam ochoty.
A dzięki spirali miesiączki są ponoć bezbolesne i bardzo skąpe. Jedyne co to przez pierwsze 3 miesiące po założeniu mogą występować plamienia. Przynajmniej tak tłumaczył mi mój gin. Jedynie koszt założenia spirali jest dość duży, bo to ok 900zł, ale jakby przeliczyć tabletki przez 5 lat to i tak wychodzi taniej no i nie ma ryzyka, że np Ci się zapomni. Na coś muszę się zdecydować.Tabletek nie chcę, a prezerwatywy to dla mnie zbyt ryzykowna forma antykoncepcji![]()
Dobra bierzemy ją .... jeszcze się douczy ....![]()
ja tez jetsem wyrodna matka...
wrocilam ze spaceru specjalnie po to by dziec zasnal w lozeczku...co by matka miala czas dla siebie...
zalapie sie?:-)
oj tam wystarczy isc na kurs KWMW i bedzie ok zaraz ustalimy z Blizniaczkiem gdzie taki kurs sie odbedzie, opracujemy program , oczywiscie beda tez cwiczenia itp wiec moze sie jeszcze nawrocisz![]()