reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

ja mam bo nie karmię naturalnie i mi się bardzo przydaję a ta zabawka też Miłoszkowi się znudziła tak samo mata edukacyjna woli o niebo kojec

reklama
dziewczyny a ja z takim zapytaniem bo myślę o przesadzeniu Oliwii do spacerówki, ale jak ją ostatnio przymierzyliśmy to ona jakaś mega wielka jest i ta moja kropeczka to się topi i znika tam i zastanawiam się nad kupieniem tej wkładki wypłycającej tylko że do mojego wózka nie ma i szukam bo inne też pasują podobno, wiecie coś w tym temacie, a może macie takową??

Larkaa, bo karmisz cycusiem. Jak Karol zjada teraz mleko o 4 w nocy to mam wodę w podgrzewaczu i tylko dosypuję mleko i gotowe. Szybko i wygodnie. Młody mi się nie rozbudza.
Przydaje się też po spacerku. Wkładam słoiczek podkręcam na większą temperaturę, w tym czasie przebieram małego i gotowe.
Mnie się przydaje bardzo.

jaki masz podgrzewacz? taki co mozesz ustawic na odpowiednia temperature? bo ja kiedys tak chcialam robic aby na noc wstawic wode do podgrzewacza zeby rano tylko dorzucuc sproszkowane mleczko, no ale tak jak juz wspomnialam u mnie podgrzewacz wszystko podgrzewa na wrzatek :dry: nawet jak dam na najmniejsze grzanie :baffled: nie wiem czy on zepsuty jest, czy co? :confused:

ja słoiczki grzeje na normalnej kuchence bo jest dużo szybciej, a co do cyca, to ja jestem na karmieniu mieszanym od jakiegoś czasu :) i jednak kuchenka wygrywa w szybkości gotowania :D

u mnie tez kuchenka :tak:

nimfii, ja mam podgrzewacz Canpola. Jestem zadowolona, na noc ustawiony jest na najmniejszą temperaturę i woda jest w sam raz na mleko. Szybko dosypuję i młody się nie rozbudza.
Najszybciej jak się da:-)

nimfii, ja mam podgrzewacz Canpola. Jestem zadowolona, na noc ustawiony jest na najmniejszą temperaturę i woda jest w sam raz na mleko. Szybko dosypuję i młody się nie rozbudza.
Najszybciej jak się da:-)

no to moj jest zepsuty :baffled: bo ja mam tej samej firmy :-p a grzeje skubaniec niesamowicie :-p

habcia ja sie od mikrofalowki trzymam z daleka ;-) lekarze zabronili mi do 3 roku zycia podgrzewac w niej jedzenie dla dziecka to sie ich slucham :tak:nawet jak karmilam pieraia to sama nie jadlam nic z mikrofalowki :-pmmoze to juz przesadzala z ta ostroznoscia ale szzerze to mnie podgrzewana jedzniee nie smakuje ;-)

zapmarta ja mam ten tommee tippee, ale mi szkoda prądu, żeby całą noc trzymać w tym butelkę
nimfii u nas można sobie ustawić trzy poziomy tylko, letnie, ciepłe i gorące.

zapmarta ja mam ten tommee tippee, ale mi szkoda prądu, żeby całą noc trzymać w tym butelkę
nimfii u nas można sobie ustawić trzy poziomy tylko, letnie, ciepłe i gorące.

u mnie tez sa niby trzy poziomy grzania ale na kazdym grzeje tak samo mocno :baffled: nie mam szans zostawic tam butelki i podaj ja bezposrednio do picia dziecku bo sie poparzy :shocked2:

Ja mam podgrzewacz aventu i podgrzewamy słoiczki w nim i jest ok. Sama bym nie kupiła, ale dostałam to używam a jeśli o prąd chodzi to mi obojętne czy podgrzewacz chodzi czy kuchenka bo też na prąd :-) a chyba podgrzewacz szybciej jednak.

Pisałyście o leżaczkach że już dzieciom się nudzą, a moja właśnie ostatnio dostała taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 0-18 KG+GRATIS (700537438) - Aukcje internetowe Allegro
i super jest, siedzi w nim często i do karmienia są sadzam a fajny jest bo to taki fotel bujany i do 18kg więc spokojnie będzie miała potem krzesełko

reklama
Postrzalka my mamy taki sam .Zosia też go lubi chociaż ostatnio woli leżec i przewracac się na brzuszek:-)

Podgrzewacza nie mam i narazie nie potrzebowałam Mam termos więc przegotowaną leje do termosa i jest ciepła

Ostatnia edycja:
Do góry