reklama
Postrzalka
Oliwciowa maminka
dziewczyny a ja z takim zapytaniem bo myślę o przesadzeniu Oliwii do spacerówki, ale jak ją ostatnio przymierzyliśmy to ona jakaś mega wielka jest i ta moja kropeczka to się topi i znika tam i zastanawiam się nad kupieniem tej wkładki wypłycającej tylko że do mojego wózka nie ma i szukam bo inne też pasują podobno, wiecie coś w tym temacie, a może macie takową??
Larkaa, bo karmisz cycusiem. Jak Karol zjada teraz mleko o 4 w nocy to mam wodę w podgrzewaczu i tylko dosypuję mleko i gotowe. Szybko i wygodnie. Młody mi się nie rozbudza.
Przydaje się też po spacerku. Wkładam słoiczek podkręcam na większą temperaturę, w tym czasie przebieram małego i gotowe.
Mnie się przydaje bardzo.
jaki masz podgrzewacz? taki co mozesz ustawic na odpowiednia temperature? bo ja kiedys tak chcialam robic aby na noc wstawic wode do podgrzewacza zeby rano tylko dorzucuc sproszkowane mleczko, no ale tak jak juz wspomnialam u mnie podgrzewacz wszystko podgrzewa na wrzatek

ja słoiczki grzeje na normalnej kuchence bo jest dużo szybciej, a co do cyca, to ja jestem na karmieniu mieszanym od jakiegoś czasui jednak kuchenka wygrywa w szybkości gotowania
![]()
u mnie tez kuchenka

zapmarta
Karolkowa mama
nimfii, ja mam podgrzewacz Canpola. Jestem zadowolona, na noc ustawiony jest na najmniejszą temperaturę i woda jest w sam raz na mleko. Szybko dosypuję i młody się nie rozbudza.
Najszybciej jak się da:-)
nimfii, ja mam podgrzewacz Canpola. Jestem zadowolona, na noc ustawiony jest na najmniejszą temperaturę i woda jest w sam raz na mleko. Szybko dosypuję i młody się nie rozbudza.
no to moj jest zepsuty

habcia ja sie od mikrofalowki trzymam z daleka ;-) lekarze zabronili mi do 3 roku zycia podgrzewac w niej jedzenie dla dziecka to sie ich slucham

zapmarta ja mam ten tommee tippee, ale mi szkoda prądu, żeby całą noc trzymać w tym butelkę
nimfii u nas można sobie ustawić trzy poziomy tylko, letnie, ciepłe i gorące.
u mnie tez sa niby trzy poziomy grzania ale na kazdym grzeje tak samo mocno

Postrzalka
Oliwciowa maminka
Ja mam podgrzewacz aventu i podgrzewamy słoiczki w nim i jest ok. Sama bym nie kupiła, ale dostałam to używam a jeśli o prąd chodzi to mi obojętne czy podgrzewacz chodzi czy kuchenka bo też na prąd :-) a chyba podgrzewacz szybciej jednak.
Pisałyście o leżaczkach że już dzieciom się nudzą, a moja właśnie ostatnio dostała taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 0-18 KG+GRATIS (700537438) - Aukcje internetowe Allegro
i super jest, siedzi w nim często i do karmienia są sadzam a fajny jest bo to taki fotel bujany i do 18kg więc spokojnie będzie miała potem krzesełko
Pisałyście o leżaczkach że już dzieciom się nudzą, a moja właśnie ostatnio dostała taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 0-18 KG+GRATIS (700537438) - Aukcje internetowe Allegro
i super jest, siedzi w nim często i do karmienia są sadzam a fajny jest bo to taki fotel bujany i do 18kg więc spokojnie będzie miała potem krzesełko
reklama
Podziel się: