reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2009

reklama
cos cicho dzisiaj na forum:dry: Amelka mnie juz przyzwyczaila do swojego trybu dnia dotarlysmy sie i obowiazki domowe ida juz sprawnie:tak:dzieki temu mam wiecej czasu na poczytanie forum-niestety jak maz wraca z pracy to ja do kompa dojscia nie mam heh chyba ze jak moj malz karmi albo przewija mala:tak::zawstydzona/y:
upiekal bym jakies ciasteczka dobre ale przegladam internetowe ksiazki kucharskie i nie mam pomyslu:zawstydzona/y:trudno zdecydowac na co ma sie ochote-zaduzy wybor hehee

Azorek ja Ci nie pomoge bo na ciasteczka nie mam zadnego przepisu! Niedawno podalam na odpowiednim watku przepis na rogaliki! A jesli chodzi Ci konkretnie o jakies ciasteczka to moze dziewczyny cos znaja pysznego:-)

no juz te rogaliki obczajam i chyba z truskawkami lub z brzoskwiniami zrobie.ale moj lukasz to by wolal jakies ciacho bo rogaliki to on sobie z tesco przynosi:zawstydzona/y::no::angry:
chociarz mozejak upieke sama to mu posmakuja i bedzie chcial czesciej takie domowe..:dry::tak:

a mam jeszcze takie pytanie dosc intymne do mamusiek juz z bobaskami.jak dlugo te szwy sie rozpuszczaja i kiedy mozna sie tak na spokojnie bez stresu z mezem poprzytulac??moj sie bal pod koniec ciazy ze mi sie krzywda stanie a teraz te szwy...:zawstydzona/y:szczerze powiem ze mnie roznosi a on jakos wytrzymuje tyle czasu:confused:

Azorek szwy rozpuszczaja sie po okolo 10-14dniach:tak:Ale z seksem to jeszcze musisz sie wstrzymac az rana sie zagoi a goi sie dosc dlugo.Wlasciwie nie powinno sie tego robic przec caly okres pologu czyli 6 tyg., dopiero po badaniu przez gina ze wszystko jest w porzadku. No ale ja ci pisze jak jest w Polsce no a u was to czort wie co wymyslili;-)

Taszka niestety dzis tez juz raczej nie urodzi. Wody jej odchodza skurcze marne. Jak do jutra sie nie ruszy to podlacza ja pod kroplowke. Wiec chyba obie z Maggie zdecydowalay sie na jutro:zawstydzona/y:

Witam:-)

Przepraszam, że tak się wcinam w watek bo nie udzialałam się wczesniej tylko tak troszke z cikawosci Was podczytywałam.
Ja też nie moge sie juz doczekac porodu, ale chciałam Was zapytać o co chodzi z tym 15 i dłuższym macierzyńskim???????????Czy któraś mogłaby mi to opisać??????????Będę wdzięcznabardzo:-)

Jak się dowiem coś w zusie dam znać.

Azorek to widze, że sama nie jestem. Mąż boi się mnie teraz dotknąć, żeby krzywdy nie zrobić, potem czas połogu. Boje sie, ze ciężko mi będzie wytrzymać. Teraz się już męcze :-/

reklama
Ja tam 3 tyg.po porodzie się seksiłam bo już nie dałam rady dłużej wytrzymać ,ale bez szaleństw;-)Mitemil ja mam ten sam problem też nie chce bo się boi hihihihihi

Do góry