reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Moje przyjechało(musiałam w deszczu na busy wyjechaćja wrocilam z jajecznica![]()

A musisz księdzu mówić,że bez kościelnego jesteścieTak się zastanawiam teraz bo Siostra tez chce żebym, była chrzestyna ale nie wiem czy mogę bo nie mamy ślubu kościelnegoNie wiecie jak to jest?

Dziekuje:-)a czemu
wiesz ze ja z mila checia sie podziele nawet troche zostalo...
wiec prosze wirtualnie bede podawac Ci z widelczyka![]()
Kochana jestes

Najpierw zobacz jak ten zastepczy bedzie wygladał;-)Witam
No to super prezent-coś do zabawy i praktyczne rzeczy
A. juz śpi, ja umyłam wózek bo jutro daje go na reklamacje-podobno ma trwac tydzień naprawa i maja wymienić stelaż. Ale dostaniemy zastępczy-aż mi kopara opadła-jak w autoryzowanym serwisie samochodowym![]()

Wszystko zalezy od ksiedzaTak się zastanawiam teraz bo Siostra tez chce żebym, była chrzestyna ale nie wiem czy mogę bo nie mamy ślubu kościelnegoNie wiecie jak to jest?

U mnie chrzestnymi sa osoby ktore nie maja nawet bierzmowania
Dobranoc:-)nic ja dziewczyny odpadam ide spac bo mnie kregoslup boli a od rana jutro znow zalatwianie i jezdzenie
dobranoc![]()
Ksiadz sie pewnie bedzie pytal o koscielnyMoje przyjechało(musiałam w deszczu na busy wyjechać).Teraz zaległ z chłopakami a ja z herbatką i puszką masy makowej do nałogu zasiadłam
;-)
A musisz księdzu mówić,że bez kościelnego jesteście?Powiedz,że macie zamiar kiedyś tam wziąść;-)
.Jakbyś była po rozwodzie to by się może i krzywo patrzył
a tak to nie jego brocha
.
ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Nie popamieta bo dla niego to juz rutyna gdyz juz mu zapowiedzialam kiedys --jak pijany to spisz sam--i tak robi.
Budzi sie rano i jakby sie nic nie stalo.
Budzi sie rano i jakby sie nic nie stalo.
medeuska
październikowa mama'09
no- jak trzeba to trzebaApap w ciąży?

aleponoc tylko apap można
no wlasnie ciagle o nich mysle alejakos nie mam jak i kiedy sie do Ciebie wybrac zeby ci je oddacwspolczuje kochaaaaaaaana
zycze przespania nocki zeby nie bolalo....
aha a tak na marginesie beda Ci jeszcze potrzebne te przepisy:-)
hahah no popatrz
to zalezy od kosciola![]()

Mieszkam na wiosce i on wie że kościelnego nie mamy jak był na kolędzie to mu powiedziałam że chcemy w tym roku jak troche finansowo sie podniesiemy(on sam za ślub 700zł bierze +zapowiedzi 150) i jak zdrówko Zuzki będzie ok. A teraz Tata chory więc nie wiem kiedy stanę przed ołtarzem. A marzy mi się:-)Ten ksiądz jest taki że na mszy w niedziele po nazwisku mówi kto do kościoła nie chodzi. Jak znajomi chrzcili dziecko i nie maja śłubu to na chrzcie na kazaniu powiedział że dziecko w grzechu wychowywać będą. No i kartki do spowiedzi chrzestnym daje

medeuska
październikowa mama'09
to ch*** a nie ksiadz- nienawidze takich księży- a po kolędie na mszy na zapowiedziach nie wymienia ile kto dał do koperty? bo takiego też znam z jdnej wiochyMieszkam na wiosce i on wie że kościelnego nie mamy jak był na kolędzie to mu powiedziałam że chcemy w tym roku jak troche finansowo sie podniesiemy(on sam za ślub 700zł bierze +zapowiedzi 150) i jak zdrówko Zuzki będzie ok. A teraz Tata chory więc nie wiem kiedy stanę przed ołtarzem. A marzy mi się:-)Ten ksiądz jest taki że na mszy w niedziele po nazwisku mówi kto do kościoła nie chodzi. Jak znajomi chrzcili dziecko i nie maja śłubu to na chrzcie na kazaniu powiedział że dziecko w grzechu wychowywać będą. No i kartki do spowiedzi chrzestnym daje![]()

i dlatego nie lubie księży- poza tym ja tam mało kośścielna jestem...

U mnie byl jakis na zastepstwie i jak bralam zasiadczenie to mnie wyzwal od bezboznicy bo stwierdzil ze od 7 lat nie przyjmujemy koledy w domu

Stwierdzil ze nawet nie powinnam przyjsc po to zaswiadczenie
Ale dal mi je

Ale dal mi je
reklama
Podziel się: