luna665
Mama grudniowa 2007
Natali, mi trochę nie pasuje jego diagnoza do wyniku padań, id do innego lekarza, oczywiście nie mów o tej wizycie przynajmniej na początku, wyniki pokaz po zrobionym usg. Nie dołuj się, jeden lekarz to nie wyrocznia, trzymaj sie dziewczyn, bedzie dobrze!
Witaj Baecia, opowiadaj o sobie i pamiętaj, my uzależniamy, ciężko Ci bedzi ood nas uciec

Agnes, tylko Bóg strzeg opowiadać co w tej Brzyduli będzie się działo, bo przyjadę i zrobie kamasutrę

Pati, no z klientek i to zadowolonych tylko się cieszyc, przydadzą sie na zaś, wiem, że to nie ta pora, ale dzielna baba jesteś i dasz radę, no ba , przeciez musisz
. Miłego i udanego załatwiania po urzedach i innych takich.
Dowikla prezent całkiem całkiem, ja bym była zadowolona, na pewno bardziej niz z kolejnych śpioszków, czy za małego ciuszka ( było). Mleko i te inne z pewnością się przydadzą mamuśce, a miś to fajna sprawa dla dziecka!
Mamita, u mnie, jak ja chrzciłam, to same problemy były, raz, że my jak tylko się wprowadziliśmy to kolendy nie przyjeliśmy(3 lata), a dwa mój na cywilnym ślubie, ale z innej parafi. U nas ( w kazdym kosciele) musisz przyniesc zaswiadczenie od swojego proboszcza, ze nadajesz sie na rodzica chcrzestnego. no masakra.
Ewelinka, współczuje zpowodu męża, wiem jak czasami potrafi być nie miło. Co prawda niezmiernie żadko się zdaża, ale jednak...

nasz za to nic od nas nie wziął, ani za ślub, ani za zapowiedzi, organistke trza bylo tylko oplacić, ale jakbyscie słyszeli jak gra i spiewa, to zapytalybyscie, czemu to ona nam nie zaplaciła
Hejka Anabubka, to znaczy, że częściej wpadniesz, ktoś Ci przesłał tego sms? co Natali znalazła???
Masz taki dywan jak my no wzór wiadomo inny) moja tez uwielbi asie na nim pokladać, ale jeszcze ie zasnęła
No to nadrobiłam, ide na kawusie wstawic, ciekawam ile nas sie juz tu zebralo!!!???
Witaj Baecia, opowiadaj o sobie i pamiętaj, my uzależniamy, ciężko Ci bedzi ood nas uciec

Agnes, tylko Bóg strzeg opowiadać co w tej Brzyduli będzie się działo, bo przyjadę i zrobie kamasutrę

Pati, no z klientek i to zadowolonych tylko się cieszyc, przydadzą sie na zaś, wiem, że to nie ta pora, ale dzielna baba jesteś i dasz radę, no ba , przeciez musisz

Dowikla prezent całkiem całkiem, ja bym była zadowolona, na pewno bardziej niz z kolejnych śpioszków, czy za małego ciuszka ( było). Mleko i te inne z pewnością się przydadzą mamuśce, a miś to fajna sprawa dla dziecka!
Mamita, u mnie, jak ja chrzciłam, to same problemy były, raz, że my jak tylko się wprowadziliśmy to kolendy nie przyjeliśmy(3 lata), a dwa mój na cywilnym ślubie, ale z innej parafi. U nas ( w kazdym kosciele) musisz przyniesc zaswiadczenie od swojego proboszcza, ze nadajesz sie na rodzica chcrzestnego. no masakra.
Ewelinka, współczuje zpowodu męża, wiem jak czasami potrafi być nie miło. Co prawda niezmiernie żadko się zdaża, ale jednak...
No ksiundz jak ksiundz, ale to prawo kościelne zabraniaU mnie chrzestnymi sa osoby ktore nie maja nawet bierzmowania

Ja pierdziu, masakra, mam ja zdanie na temat takich księży, ale nie bedę głośno mówić i ciśnienia sobie podnosić!Mieszkam na wiosce i on wie że kościelnego nie mamy jak był na kolędzie to mu powiedziałam że chcemy w tym roku jak troche finansowo sie podniesiemy(on sam za ślub 700zł bierze +zapowiedzi 150) i jak zdrówko Zuzki będzie ok. A teraz Tata chory więc nie wiem kiedy stanę przed ołtarzem. A marzy mi się:-)Ten ksiądz jest taki że na mszy w niedziele po nazwisku mówi kto do kościoła nie chodzi. Jak znajomi chrzcili dziecko i nie maja śłubu to na chrzcie na kazaniu powiedział że dziecko w grzechu wychowywać będą. No i kartki do spowiedzi chrzestnym daje![]()
To tak jak znajoma za mąż wychodziła i książ odpowiada na pytanie ile-co łaska, to dal mu 100zł, a on - nie mniej niż 500zł!!!Ten niby co łaska woła ale jak zajrzy w koperte to się pyta czy tylko na tyle się ceni narzeczoną?![]()
nasz za to nic od nas nie wziął, ani za ślub, ani za zapowiedzi, organistke trza bylo tylko oplacić, ale jakbyscie słyszeli jak gra i spiewa, to zapytalybyscie, czemu to ona nam nie zaplaciła

Hejka Anabubka, to znaczy, że częściej wpadniesz, ktoś Ci przesłał tego sms? co Natali znalazła???
RREEWWEELLAACCJJAA!!ANABUBKA kazala napisac ze odpadla
Oto moja wymeczona ferajnaJak po jakiejs imprezce
![]()
Masz taki dywan jak my no wzór wiadomo inny) moja tez uwielbi asie na nim pokladać, ale jeszcze ie zasnęła

Anabubka to dla ciebie :
Wyślij SMS-a o treści ILE pod numer 1666 (koszt SMS-a zgodny z cennikiem Twojej obecnej taryfy). Po chwili dostaniesz SMS-a zwrotnego.
wracaj do nas szybko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to nadrobiłam, ide na kawusie wstawic, ciekawam ile nas sie juz tu zebralo!!!???