reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry.

Kokusia to straszne jak czasem życie jest niesprawiedliwe.... Mojej koleżanki mąż zginął niedawno na kopalni...mieli 2 dzieci...ehhh nie chciałabym się znaleźć na jej miejscu:(

Boże nawet nie chce sobie wyobrazić jak czuje sie Twoja siostra :-(. Moje kondolencja :-(.
A mieli dzieci ?
Nie mieli dzieci bo najpierw chcieli wyremontowac górę domu którą dostali od Jego rodziców a dopiero potem myślec o dzieciach. A najgorsze jest to że to był zupełnie zdrowy chłopak. W tamtym tygodniu przyjechali na wieś na urlop. W sobotę na ślubie złapał go ból w niedzielę rano pojechali do szpitala i lekarze orzekli trzustkę, potem wąśtrobę, żołądek. No sami nie wiedzieli co mu jest i do tej pory nie wiedzą:no:

Cześć

A my siedzimy już w Starachowicach.
M jedynie ok 22.08 jedzie po meble i zdać klucze a 27.08 wyjeżdża do Pragi.
Jesteśmy strasznie podekscytowani ale też i troszkę przestraszeni , że coś może nie wyjść.
Tak bardzo byśmy chcieli żeby było w porządku. Aby tamte zarobki okazały się bardzo dobre na życie z rodziną w innym kraju.

A Pysia rozrabia , szaleje i wstaje a trzymana za rączki chodzi.
Tak śmiesznie te małe kroczki stawia.

Kokusia dla szwagra
[*]

Nie mieli dzieci bo najpierw chcieli wyremontowac górę domu którą dostali od Jego rodziców a dopiero potem myślec o dzieciach. A najgorsze jest to że to był zupełnie zdrowy chłopak. W tamtym tygodniu przyjechali na wieś na urlop. W sobotę na ślubie złapał go ból w niedzielę rano pojechali do szpitala i lekarze orzekli trzustkę, potem wąśtrobę, żołądek. No sami nie wiedzieli co mu jest i do tej pory nie wiedzą:no:
Taka smierc człowieka boli jeszcze mocniej :-(

Wyrodne Matki Wariatki spodziewaja sie ze beda wpadki
mam - edee sawki
one niby nienauczalne,ale to nie jest takie banalne
rade z wami damy,my sie nie poddamy:-D

Czy chcesz duże dziecko mieć???
Jedz produkty "megadzieć"
hi hi hi

jedzac produkt megadziec,bedziesz duze dziecko miec
nie przesadzaj z podawaniem,nie wyrobisz potem z praniem
dziecko bedzie problem miec
taki oto megadziec
:-D:-D:-D
:-D:-D:-D widze że mamy tu artystki:tak: nieźle laseczki:-D

No widzisz kokusiu mi znowu lekarz mówił coś zupełnie innego, więc nie wiem kto z nich ma rację:no: Moje miesiączki są raczej normalne, ani obfite ani skąpe, więc nawet gdyby miało być tak jak mówisz to nie byłby jakiś ogromny problem.
są dwa rodzaje spiralki, zwykła i hormonalna, po tej zwykłej mogą wystapic dosc obfite miesiaczki i ta spirala kosztuje około 500 zł (przynajmniej u nas) natomiast przy hormonalnej spirali miesiaczki sa słabe, moga nawet wogóle niewystępować i u mnie koszt takiej spirali to 1200 zł

ja chyba idę wszamać serek feta, siostra mi taki pyszniutki z Grecji przywiozła :tak::tak: muszę się pospieszyć, bo zaraz trzeba się przygotować do kąpania Bartka, punkt 19 on trze oczka i chce iść spać, a dokładniejszy jest niż zegarynka :blink: i tak o 19 jeszcze spać nie idzie, tylko jeszcze się kąpie i jeszcze mleczko po kąpaniu, więc zasypia ok 19:30.
u mnie to samo :tak: Lenka o 19 trze oczka, pomaruduje i chce iśc spac, nie wazne nawet to ze np. pół godziny wczesniej wstała z godzinnej drzemki trzeba ja kąpac, dac cycusia i lulu:tak:

Buziaków tysiące i na buzkach uśmiechów promiennych jak słońce dla Inanki, Jasieńka i Zosi
i my sie podpisujemy:tak:

Tak mnie głowa w pracy rozbolała tragicznie i jakaś taka roztrzęsiona się zrobiłam (chyba za dużo kawki wypiłam), ze jak wróćiłam do domku, to położyłąm sie z Młodą na drzemkę, raczej mi sie to nie zdarza, bo zawsze jest coś do roboty, ale co tam też mis ie cos od życia należy, tak więc śpie sobie w najlepsze, obudził mnie straszny bół brucha i tak latam do kibla juz od 2 godzin, zamieniłąm ból głowy na sraczkę:zawstydzona/y::wściekła/y:
mam nadzieje że dziś juz lepiej

A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:-:)-:)-(
straszna tragedia... najszczersze wyrazy współczucia... (*)

reklama
A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:-:)-:)-(

[*]

10 godzin bez mleka szok:szok::szok::szok::szok::szok: troche marudzil chyba godzine walczyl ale dałam rade!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-pod 21 do 7 rano:tak::tak::tak:

Filipka mama juz wyszkolila widze:-D

Do góry