reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:
DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ. STO LAT DLA JUBILATEK :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ. STO LAT DLA JUBILATEK :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

JA TEŻ SIĘ DOŁĄCZAM :tak::tak::tak:

hejka :-)
my dzis pobudka o 7.00 więc nie az tak tragicznie :tak::tak::tak:
za to pogoda od rana do d....... leje cały czas :tak::tak::tak::tak::tak:

moje dziecię siedzi mi na kolanach i chce ze mna klikać :-D:-D:-D:-D:-D:-Doj marudna dziś jest z rana :tak::tak::tak::tak::tak:

a M jak zwykle w najlepsze sobie śpi :no::no::no::no::no:

No kochana, ja to bym nie dała tak swojemu spać hehehehe...Jak nie jednym to drugim sposobem bym go podniosła :-D:-D:-D (oj coś ostatnio moje myśli kierują się w jednym kierunku hehhehe:-D )

helo helo moje kochane;)))))))))))))))))
Pati kochana dziekuje za smskal;)
laski konbinowalam kombinowalam i cos wymyslilalm.
nie bede z wami od rana do nocy ale bede codziennie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mam drugi numer od siory i z reguly z niego dzownie jak jest cos na koncie.w mixplusie.i tam internet jest tanszy=pakiet 100mb jest za 10zl a w orange za 10zł jest 20mb.wiec troche sobie posiedze.nie bede sciagac filmow czy cos ale zawsze to dobre
bo normalnie 2tyg bez was to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma z kim pogadac i z czego sie posmiac a wy jestescie lkiem na wszytskie smutki:-):-):-):-):-):-):-)

mala placze wie zaraz wracam.nie uciekajcie

:-):-):-) Suuuper, że możesz być z nami , a filmiki to daj znać jakie Cię interesują :tak: Pomyślimy :tak:

Witam wieczorowo.
AGNES GRATULUJE ZĄBKÓW I 5 TYS

Ja też gratuluję serdecznie :tak:
A to coś na tą okazję ( ja i tak nie mogę więc choć popatrzę :-D )
DO WYBORU
c18f87340452e362c5a2b195d6474535.jpg

a jak któraś woli gotowego
drinki.jpg
Domowy-barek-552.jpg

Mamita,dobrze z tatą troszkę lepiej:tak:.
Makunga,a ta Twoja zerówka to w szkole czy przedszkolu:confused:?Bo w naszym przedszkolu to trzeba tylko ręczniczek,kubeczek,szczoteczka do zębów i pasta, teczka z gumką na prace i zeszyt 16 kartkowy w kratkę i w 3 linie a resztę dzieci mają z przedszkola:tak:.
Ta zerówka to w szkole bo u nas do przedszkolnej przyjmowali tyko w przypadku gdy pracuje oboje rodziców.:tak:

kochana no więc:
bloki rysunkowe 2
bloki techniczne2
papier kolorowy2
blok techniczny kolorowy2
kredki bambino
kredki ołówkowe
kredki świecowe
pisaki
ołówki2
bibuła 5 kolorów
klej w tubece2
farby plakatowe
frby akwarele
plastelina
pędzelki duży i mały
kubek do malowania
fartuszek
2 małe ręczniczki
teczka na prace
gumka
temoerówka
nozyczki
zeszyt w kratkę
no to chyba wsio:tak:

Dziękuję serdecznie :-):-):-) Znów pokazałaś kochana jak jesteś pomocna :tak::tak::tak::-):-):-)

Wyobraźcie sobie że pampers dla dorosłej osoby kosztuje 4zł 1szt:szok: A na recepte grosze. Więc mama poszła do przychodni po recepte i nie chcieli jej wypisac bo skoro tata jest w szpitalu to powienien miec od nich pampersy ale oni nie mają. A w aptece powiedzieli że musi byc zgoda z NFZ na darmowe pampersy,a najbliższa jednostka nfz jest 80km od nas:no::wściekła/y:Masakra jakaś.
Jutro musze auto do mechanika odstawic bo coś mi dzisiaj szwankowało-aż się boję kosztów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niestety takie okropne u nas realia, najgorzej mają ci co chorują albo zajmują się chorym... Współczuję kochana....

Od tyłu odpisywałam, ale dobrze, ze się udało hehehee:-D:-D:-D

musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersa:szok::szok::szok:moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic:confused::confused::cool::cool::cool::cool:
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)

musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersa:szok::szok::szok:moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic:confused::confused::cool::cool::cool::cool:
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)
Oj widać malutki wypadek hiihi:-D
A co do tych ubrań to chyba wszystkie dzieci uwielbiają taką zabawę hehehe:-D:-D:-D

A ja zapomniałam napisać, że był u nas cyrk i byliśmy z małymi... Bilet dla dorosłego 40 zł. Ale przynajmniej maluchy miały ubaw :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Oj widać malutki wypadek hiihi:-D
A co do tych ubrań to chyba wszystkie dzieci uwielbiają taką zabawę hehehe:-D:-D:-D

A ja zapomniałam napisać, że był u nas cyrk i byliśmy z małymi... Bilet dla dorosłego 40 zł. Ale przynajmniej maluchy miały ubaw :tak::tak::tak::-D:-D:-D
kurcze bilety troszku drogie:szok::szok::szok:
ja w cyrku byłam 2 razy jako dziecko i mi się nie podobało wcale potem adaś jak miał 4 lata poszedł z chrzesną do cyrku i w połowie musiała z nim wyjśc bo krzyczał że biedne zwierzaczki płakał ii od tej pory oboecałam sobie że to chyba nie dla nas i nie chodzę z nimi do cyrku:no::no::no:
za to chce iść z nimi do kina pietruszka zostanie z Tońkiem a ja wybiorę się do kina z nimi bo aż wstyd prawie rok nie byłam z nimi w kinie ostatnio to byłam w lutym w ferie z julią w teatrze normalnie zeRo kultury:cool2:

reklama
wikuś powklejam jakieś fotki mojej gromadki tylko pietruszk tak schował akumulatorki od aparatu że nikt nie może ich teraz znaleź:confused::confused::confused::confused:
moim zdaniem toniek się trochę zmienił:tak::tak::tak:

Do góry